Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Stačí koukat na složení
nejlepší je bavlna, takové ty umělé sají prd. Pak to chce taky parkrat přeprat a vyzehlit, to mi pak sajou lip.
@c4lifornia píše:
Ahoj holky, prosím vás… Mám doma několik různých uterek, z různých zdrojů, a všechny na houby😂 😂 prostě ani jedna pořádně nesaje, takže utřít s tím nádobí to je jak… No prostě o ničem. Nemáte tip na to, jak poznat/kde koupit utěrku, se kterou to nádobí opravdu utru?😂 😂 Díky moc
mám stejný problém
a věř mi @Kriss Tina že kupuju jen bavlnu, dokonce peru na 60 i 90 žehlím, protože mě to baví a neutřu nic
Přesně to řešim taky, používám je v kuchyni na ruce, jinak používám papírový…nic moc ekologickýho no. Ale mám myčku takže toho nádobí utírám minimum.
Normálně IKEA, galanterie, babičky.
Ještě se mi nestalo, že by utěrka nesála. A utírat papírovýma mě teda fakt nenapadlo. Chudák planeta a peněženka.
To jsou starosti. ![]()
Teď jsem pořídla bambusové a je to paráda. Jo a nepoužívám aviváž.
A já mám zase zkušenost, že nejlíp sajou načechraný ze sušičky. Když jsem je žehlila, nesály tolik. Ona není bavlna jako bavlna, pokud je vlákno mercerované, je uhlazené a savost se snižuje.
Mám bavlněné tuším z Kauflandu, Penny co mívají v akcích a normálně sajou. První tři praní to bylo trochu horší, ale normálně sajou. Nedávat aviváž.
Za mě jsou nejlepší takové ty staré, po babičce. Já dostala do výbavy ještě ty staré koupené za rotace a ty sají.
Ja mam z tesca ale uz je to nejaky rok, co jsem tam kupovala. Sajou perfektne
Taky mi utěrky nesajou
Ani ty z ikey
Zlatý utěrky, co jsme měli doma, když jsem byla malá.
Teď jsme dostali od Ježíška takovou sadu - dvě chňapky a u toho byl malý ubrus cca 40×60 a ten teda saje úžasně, tak ho používáme místo utěrky. Přemýšlela jsem, že pak zajdu do galanterie a nějaký si tam necham vyrobit, až si ten materiál pořádně osaham.
Počkám si, třeba tu někdo dobře poradí. ![]()
Řekla bych, že je potřeba je několikrát vyprat. Já mám z bavlněné vafle, ale jsou poměrně nové, takže ještě potřebují párkrát přeprat.
Komunistické
Já vím, řeknete, že je Vám taková rada platná, ale je to tak.
Koupila jsem, ale nově na Deco doma sadu myslím10+10 krásných, velkých, savých utěrek. Všeobecně tedy utěrky i ručníky sají až po více vyprání.
Peru a žehlím, mám i z čisté bavlny právě a prd😂 kdyby měl někdo třeba tip na jednu konkrétní někde na netu tak beru hned😂 babička má pár co danou výborně, to byla paráda když jsem u ní nedávno uklízela.. bohužel jako na rozdávání nemá😄
Ahoj holky, prosím vás… Mám doma několik různých uterek, z různých zdrojů, a všechny na houby😂 😂 prostě ani jedna pořádně nesaje, takže utřít s tím nádobí to je jak… No prostě o ničem. Nemáte tip na to, jak poznat/kde koupit utěrku, se kterou to nádobí opravdu utru?😂 😂 Díky moc