Utěrka která saje

c4lifornia
26.1.21 21:20

Utěrka která saje

Ahoj holky, prosím vás… Mám doma několik různých uterek, z různých zdrojů, a všechny na houby😂 😂 prostě ani jedna pořádně nesaje, takže utřít s tím nádobí to je jak… No prostě o ničem. Nemáte tip na to, jak poznat/kde koupit utěrku, se kterou to nádobí opravdu utru?😂 😂 Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
26.1.21 21:22

Stačí koukat na složení :D nejlepší je bavlna, takové ty umělé sají prd. Pak to chce taky parkrat přeprat a vyzehlit, to mi pak sajou lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.1.21 21:31
@c4lifornia píše:
Ahoj holky, prosím vás… Mám doma několik různých uterek, z různých zdrojů, a všechny na houby😂 😂 prostě ani jedna pořádně nesaje, takže utřít s tím nádobí to je jak… No prostě o ničem. Nemáte tip na to, jak poznat/kde koupit utěrku, se kterou to nádobí opravdu utru?😂 😂 Díky moc

mám stejný problém
a věř mi @Kriss Tina že kupuju jen bavlnu, dokonce peru na 60 i 90 žehlím, protože mě to baví a neutřu nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
26.1.21 21:41

Přesně to řešim taky, používám je v kuchyni na ruce, jinak používám papírový…nic moc ekologickýho no. Ale mám myčku takže toho nádobí utírám minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
26.1.21 21:50

Normálně IKEA, galanterie, babičky. :lol: Ještě se mi nestalo, že by utěrka nesála. A utírat papírovýma mě teda fakt nenapadlo. Chudák planeta a peněženka. 8o To jsou starosti. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69013
26.1.21 21:52

Teď jsem pořídla bambusové a je to paráda. Jo a nepoužívám aviváž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
26.1.21 21:53

A já mám zase zkušenost, že nejlíp sajou načechraný ze sušičky. Když jsem je žehlila, nesály tolik. Ona není bavlna jako bavlna, pokud je vlákno mercerované, je uhlazené a savost se snižuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
26.1.21 21:53

Mám bavlněné tuším z Kauflandu, Penny co mívají v akcích a normálně sajou. První tři praní to bylo trochu horší, ale normálně sajou. Nedávat aviváž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
26.1.21 21:54

Za mě jsou nejlepší takové ty staré, po babičce. Já dostala do výbavy ještě ty staré koupené za rotace a ty sají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
26.1.21 21:56

Oprava : totáče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
26.1.21 21:57

Ja mam z tesca ale uz je to nejaky rok, co jsem tam kupovala. Sajou perfektne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
26.1.21 21:57

Taky mi utěrky nesajou :roll: Ani ty z ikey :nevim: Zlatý utěrky, co jsme měli doma, když jsem byla malá. :lol: Teď jsme dostali od Ježíška takovou sadu - dvě chňapky a u toho byl malý ubrus cca 40×60 a ten teda saje úžasně, tak ho používáme místo utěrky. Přemýšlela jsem, že pak zajdu do galanterie a nějaký si tam necham vyrobit, až si ten materiál pořádně osaham.
Počkám si, třeba tu někdo dobře poradí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
26.1.21 21:59

Řekla bych, že je potřeba je několikrát vyprat. Já mám z bavlněné vafle, ale jsou poměrně nové, takže ještě potřebují párkrát přeprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
26.1.21 22:03

Komunistické :potlesk: :lol: Já vím, řeknete, že je Vám taková rada platná, ale je to tak. :lol: Koupila jsem, ale nově na Deco doma sadu myslím10+10 krásných, velkých, savých utěrek. Všeobecně tedy utěrky i ručníky sají až po více vyprání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
c4lifornia
26.1.21 22:03

Peru a žehlím, mám i z čisté bavlny právě a prd😂 kdyby měl někdo třeba tip na jednu konkrétní někde na netu tak beru hned😂 babička má pár co danou výborně, to byla paráda když jsem u ní nedávno uklízela.. bohužel jako na rozdávání nemá😄

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný