Utrogestan

Anonymní
26.7.10 17:54

utrogestan

ahoj holky mam malý dotazek kdyz jste po iui nebo ivf brali untrogestan byly jste pri sexu suchý nebo jste meli normalni výtoky
Ja jsme při sexu dost suchá

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8078
26.7.10 18:55

Tak já jsem nepoznala žádné změny při sexu při brání utrogestanu,ale každá jsme jiná a každá individuální,tak netvrdím,že to není možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
27.7.10 10:41

ahoj, jsem po ivf a beru utroš, zatím teda nesexujem, ale jsem taky hodně suchá,stejně tak jsem byla suchá i po proveře…, takže asi tak u mě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joanee
27.7.10 20:37

Ahojky holky,ak ja mam sucho cely tehu,lubrikacni gel to resi :-) ,jinak po utrosi,nevim,jsme meli strach sexovat,az ted jsem zjistila,ze nebyl duvod :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.13 19:18

Utrogestan zapomenutý

Ahoj holky, chci se zeptat, jsem po IUI a ráno jsem měla začít brát utrogestan na udržení, ale začala jsem ho brát až večer, myslíte, že jsem něco pokazila?? mrzí mě to, jsem typ člověka co má ve všem pořádek a na nic nezapomínám a ať na mimčo myslím, tak mi to nějak vypadlo, ach jo poraďte

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.13 19:21

Jen abych to uvedla na pravou míru, včera bylo IUI a dnes ráno jsem zapomněla, ještě jsem ho nikdy nebrala

• Citovat
  • Upravit
12262
23.2.13 19:27

Myslím že se nic nestalo:-))držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.13 19:29
@martulkasloník píše:
Myslím že se nic nestalo:-))držím palce

snad ne díky :-)

• Citovat
  • Upravit
5154
23.2.13 20:04

Nic se neděje, už se mi to taky stalo :kytka: a vše dobře dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.13 14:32
@Lajka09 píše:
Nic se neděje, už se mi to taky stalo :kytka: a vše dobře dopadlo

holky, vy jste mě potěšily, děkuju :-)

• Citovat
  • Upravit
10.12.17 06:34

Holky obnovim diskuzi.
Před nesice jsem dostala pichanec na zpisteni ms a dr.mi předepsal utrogestan 100mg. Dala mi ho na tři měsíce. Tak snad se mi cyklus zpravi. Ale mám s tim problém. Poprvé jsem vzala v pátek večer. Beru 1-0-1 ráno jsem nevěděla co to semnou bude dělat tak jsem nechala radši navečer. Raději zavadim abych potlačila nežádoucí účinky. Ale když jsem do sebe dostala druhou dávku začala jsem pociťovat poměrně velký nárůst nadřazenosti. V sobotu odpoledne bych poskakala vše co se hnulo. Dnes ráno jsem byla zase tak napruzena ze jsem chlapa vzbudila v pět. Je to normální abych byla takhle naddrzena???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
10.12.17 23:15

@slunicko221 Tak je to progesteron a hormony mají celkově vliv na mozkovou činnost. Na mě to mělo účinek spíše opačný. :mrgreen: Možná pokud si to „nesedne“ konzultovala bych to pak s lékařem, jestli není třeba upravit dávkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí