Utrogestan - zkušenosti a dávkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.6.21 08:23

Jen o nazor prosim

Dámy možná blbá otázka. prosim ma. někdo zkušenosti z UTROGESTAN. Doktor napsal kvuli toho že se snažíme o miminko a at se mi zpravi ciklus ale jde oto že menstruac i sem mela.jen tri dny tym pade kdy ho začít brat, a jak jste dlouho používaly děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
6891
20.6.21 08:31

Napsali mi ho kvůli krvácení a špinění, pokud je tenhle problém je lepší polykat než zavádět. Beru od 6tt a začínám 12 tt. Vedlejší účinky nepocituju, akorát ta únava. Mám ho brát do 12 tt. Beru ráno a večer. Podle mě nemůže uškodit, berou ho skoro všichni. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.12.21 09:14

Snaha o miminko

Ahoj, snažíme se s přítelem o miminko, doktorka mi napsala 4.-9. Den cyklu clostilbegyt 1-0-0. 12. Den mi pichla ovitrele, snažili jsme se tedy 12-15. Den s tím, že už od 13. Dne cyklu jsem brala utrogestan 0-0-2. 26. Den si mám udělat TT, samozřejmě jsem to nevydržela a TT jsem udělala dnes tj. 25. Den, test byl negativní, tak jsem volala doktorce a ta mi řekla, ať počkám ještě dva dny. Máte s tím někdo zkušenost? Mám ješte naději?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.4.24 09:51

Dobrý den na ho beru taky utrogestan 4-0-4 na zavádění estrofen 1-1-1- a vstredu mám ket a říkali mi že zavádění je lepší účinek neš polykání ráda bychom věděla jestli to něk do taky tak měl děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
15.4.24 17:14

@Mia300 vnitřně se lépe vstřebává a v těhotenství by měl být jen zaváděn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.4.24 09:12

Leienka děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.1.25 17:52

Potřebuju poradit, doktor mi předepsal Utrogestan 100mg,
protože se snažíme o miminko a mě začíná docházet a pořád ne nám to nepovedlo tak nevím jestli mám zavolat doktorovi o další recept nebo tam musím jít osobně… Prosím o radu, předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
15.1.25 18:37

@Petra564 To je ale velmi neúplná informace??? A jak ho užíváš, kolikátý DC a v jaké dávce? Víš, kdy ho máš vysadit a jak se vysazuje?
O E-recept se dá v dnešní době zavolat i napsat emailem, ale zase taky záleží jak dlouho ten Utr. bereš. Záleží kolik ti je a jestli jsi podstoupila nějaká další vyšetření. Pokud máš nějaké pochybnosti nebo nejasnosti, tak se raději objednej na návštěvu k OG a prober to s ním. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky