Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Napsali mi ho kvůli krvácení a špinění, pokud je tenhle problém je lepší polykat než zavádět. Beru od 6tt a začínám 12 tt. Vedlejší účinky nepocituju, akorát ta únava. Mám ho brát do 12 tt. Beru ráno a večer. Podle mě nemůže uškodit, berou ho skoro všichni. Držím palce. ![]()
Ahoj, snažíme se s přítelem o miminko, doktorka mi napsala 4.-9. Den cyklu clostilbegyt 1-0-0. 12. Den mi pichla ovitrele, snažili jsme se tedy 12-15. Den s tím, že už od 13. Dne cyklu jsem brala utrogestan 0-0-2. 26. Den si mám udělat TT, samozřejmě jsem to nevydržela a TT jsem udělala dnes tj. 25. Den, test byl negativní, tak jsem volala doktorce a ta mi řekla, ať počkám ještě dva dny. Máte s tím někdo zkušenost? Mám ješte naději?
Dobrý den na ho beru taky utrogestan 4-0-4 na zavádění estrofen 1-1-1- a vstredu mám ket a říkali mi že zavádění je lepší účinek neš polykání ráda bychom věděla jestli to něk do taky tak měl děkuji
@Mia300 vnitřně se lépe vstřebává a v těhotenství by měl být jen zaváděn
Potřebuju poradit, doktor mi předepsal Utrogestan 100mg,
protože se snažíme o miminko a mě začíná docházet a pořád ne nám to nepovedlo tak nevím jestli mám zavolat doktorovi o další recept nebo tam musím jít osobně… Prosím o radu, předem děkuji
@Petra564 To je ale velmi neúplná informace??? A jak ho užíváš, kolikátý DC a v jaké dávce? Víš, kdy ho máš vysadit a jak se vysazuje?
O E-recept se dá v dnešní době zavolat i napsat emailem, ale zase taky záleží jak dlouho ten Utr. bereš. Záleží kolik ti je a jestli jsi podstoupila nějaká další vyšetření. Pokud máš nějaké pochybnosti nebo nejasnosti, tak se raději objednej na návštěvu k OG a prober to s ním. ![]()
Dámy možná blbá otázka. prosim ma. někdo zkušenosti z UTROGESTAN. Doktor napsal kvuli toho že se snažíme o miminko a at se mi zpravi ciklus ale jde oto že menstruac i sem mela.jen tri dny tym pade kdy ho začít brat, a jak jste dlouho používaly děkuji