Utrogestan - zkušenosti a dávkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
5.5.11 11:12
Markéta80 píše:
jen taková otázka? proč vaginálně? Má to lepší účinek. já ho vždy brala kvůli otěhotnění a při druhém těhu sjem ho brala i v těhua si do 14tt ale normálně jsme ho polykala tak nevim jestli je to jedno nebo je lepší zavádět pro vyšší účinek?

jj, kvuli vedlejším projevum. Mě po polykýní bylo nevolno a byla jsem jak praštěná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59491
5.5.11 11:33

Díky :palec: , tak alepson vim pro příště :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.5.11 12:26

tak děkuji já jsem to měla vlastně tak že jsem začala si 1 minutu krvácet ale jen trosku a pak to prestalo tak jsem hned jela do nemocnice,tam mi rekli ze to neni mimodelozni ale ze muzu potratit tak mi davali tyhle prasky,no a ted jsem doma protoze jsem podepsala reverz protoze u nas v sokolove nemocnice strasna hruza je nazajimalo vubec nic,tak ze ho beru sama doma a jen me trosku obcas pichne v pravym boku,tak doufam ze to nebude nic spatneho.dekuju za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.5.11 12:42

to ze te pichne neni nic spatneho,to pak poznas jak te dokaze pichat na stranach,nebo tupe chvilkove pobolivat a apd…takze neboj,kdyz picha na stranach,mtak se rika,ze se natahuji vazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59491
5.5.11 12:42

je to vlastně hormon který pomáhá i udržet těhu. Já mam málo hormonů a bez utrogestanu bych okamžitě potratila. tak ho ber do další kontroly u svého lékaře. Já ěmla hematom tak mě v nemocnici i zvýšili dávku a za 14 dní hematom se vstřebal a pak ssjem brala do 14tt asi 2-0-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
goldie03
31.5.11 14:50

brala si jej celý měsíc?bez pauzy?

• Citovat
  • Upravit
Raďulle
31.5.11 20:31

já beru 2-2-2 od 6 tt, teď jsem v 10 tt a budu brát cca do 13 tt, bez pauzy a dr. mi řekla že při této konské dávce mám radši polykat než zavádět…

• Citovat
  • Upravit
2182
2.6.11 13:41

ja mela silne bolesti v podbrisku,prto mi lekar dal UTROGESTAN brala jsem ho do 13 tt 1-1-1 pro udrzeni, rekli mi ze pokud nechci byt tehotna, tak to nemam brat a potratim, ja mimco chtela, omezila jsem praci a ted cekaM rovnou dvojcata. Ale urcite zavadet vaginalne, nemela jsem zadne vedlejsi ucinky, i kdyz doktor rikal ze muzu i polykat, ja to neriskovala. Takze urcite pomaha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.6.17 18:23

Ahoj zacinam užívat Utrogestan z důvodu snažení o mimco a absence MC. Chtela jsem se zeptat jake mate zkusenosti. Jestli je mozne otěhotnět po prvnim cyklu (10 dni- 3tbl denne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
30.6.17 15:10

Zdravim, chtela bych se jen zeptat jestli vam nektere nezbyl utrogestan ktery uz nepotrebujete? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.3.18 16:12

Utrogestan - aplikace

Dobrý den, po odběru vajíček užívám Utrogestan 0-0-2 vaginálně. Zavádím každý večer před spaním. Mám problém s tím, že se mi celá dávka nevstřebá a ráno zjišťuji, že část vytekla ven. Máte prosím některá z Vás s tímto zkušenost, popř. nějaké vychytávky - zavádění pomocí aplikátoru apod.? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
17.3.18 16:16

@Aninee To je běžné, že trošku vyteče. Zaváděj co nejdál, ale jinak bych se tím netrápila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
17.3.18 17:11

@Aninee Já ho ze začátku polykala, ale nevím asi máš pokyn jen závádět. Při polykání mě ale nebývalo moc dobře. Zavádění bylo v pohodě. A mám stejné zkušenosti jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.3.18 18:26

Ano, mě bylo řečeno zavádět. Asi je to teda lepší než polykat, kvůli těm nevolnostem. Díky moc za odpovědi, teď už jsem klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.7.18 13:21

Utrogestan před kontrolou

Ahoj holky :mavam: potřebuji poradit… Zavadely jste utrogestan i před kontrolou? Počítá se s tím nebo ráno radši vynechat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí