Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak tady jsou moji dušíci, doufám že budou sílit
A kolikaty jsi dc a dpo?
Tak jsem z5, abych vám oznámila že už je to měsíc co jsem to nedostala po tom utrogestanu. Byla jsem před dvěma týdny u dr. a nic tam nebylo a krev negativní no a včera na další kontrole taky nic, takže jsem dostala vyvolávačku a ted čekám až dojde MS..Pak mám s utrogestanem zase pokračovat, tak snad se to nebude opakovat
Jinak po první kontrole jsem si 4 dny na to dělala test a byl slabě pozitivní a přesto těhotná nejsem. Vyšel mi gravitest 10, mamatest a ještě unimark, takže neříkám aby jste jim nevěřili, ale já už jim teda neuvěřím. Jediný co mi ani jednou nevyšel byl clearblue digi… ![]()
Ahoj, mohl by mi tady někdo poradit?
Protože mám nepravidelný cyklus, a chceme miminko tak mi pani doktorka nasadila Utrogestan, brala jsem ho od 16dc 10 dní 1-0-1 polykala, vše bylo v pohodě až na tu unavu a mdloby. Ale ve středu jsem dobrala poslední dávky, a hned ve čtvrtek jsem začla špinit hnědě s hrudkami, nemám to na vložce jen pri utření na toaletaku, newíte co by to mohlo byt? dnes je to už 4ty den dnes jsem 28dc ![]()
Ahoj, jestli mohu z mé zkušenosti utrogestan jsem přestala užívat. Přišel mi na nic.
Vše je přirozený běh života tudíž jsem nastolila stejný přístup a očistila tělo i duši vše spojeno v jednom. přes rok snahy o miminko dle doktorů málo času dle mne moc
Tři měsíce bezlepkové diety po týdnu už mi to ani nepřišlo divné nejíst mouku pečivo atd. Naopak z běžných jídel mi nic nechutnalo. 7kg dole úprava vlasů nehtů, zmizely ekzémy a nedostatky na kůži a s každým týdnem mi bylo lépe. Spousta energie. A to pozitivum ovlivní i psychiku po 3 měsících jsem byla v jiném stavu
![]()
@Viktorka88 brala jsem 5 dní na konci cyklu Utrogestan, taky na srovnání cyklu.. na 6 měsíců.. POslední MS nedorazila… Byla jsem těhotná..
@Viktorka88 me to tak dělalo ze začátku co jsem nasadila utrogestan, za pár dní se to rozjelo ![]()
@Irisi je to hezké když to u někoho zabere, bohužel někdo má takový problém při kterém očista těla nestačí
zkousela jsem to a nepomohlo mi to. Každá jsme hold jina
Holky moc díky, ja tedy jeste pockam, dnes jsem si delala mamatest jeden pozitivni druhy negativní, ale je pravda je u toho pozitivního jsem potrebovala hodne na malou takže byla asi moč silnější napak negativniho, jsem zesebe moc moči nedostala, ctěla jsem se jen přesvědčit zda bude pozitivní…a nic
uvidim zkusim zase zitra nebo pozitří