Utrogestan a MS nikde

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30953
20.3.14 08:33
@Anonymní píše:
Tak tady jsou moji dušíci, doufám že budou sílit :-)

A kolikaty jsi dc a dpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.14 11:19

DC jsem 36 a dpo to netuším

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.14 12:57

konečný výsledek

Tak jsem z5, abych vám oznámila že už je to měsíc co jsem to nedostala po tom utrogestanu. Byla jsem před dvěma týdny u dr. a nic tam nebylo a krev negativní no a včera na další kontrole taky nic, takže jsem dostala vyvolávačku a ted čekám až dojde MS..Pak mám s utrogestanem zase pokračovat, tak snad se to nebude opakovat :) Jinak po první kontrole jsem si 4 dny na to dělala test a byl slabě pozitivní a přesto těhotná nejsem. Vyšel mi gravitest 10, mamatest a ještě unimark, takže neříkám aby jste jim nevěřili, ale já už jim teda neuvěřím. Jediný co mi ani jednou nevyšel byl clearblue digi… :)

• Citovat
  • Upravit
13
18.4.15 21:51

Ahoj, mohl by mi tady někdo poradit?
Protože mám nepravidelný cyklus, a chceme miminko tak mi pani doktorka nasadila Utrogestan, brala jsem ho od 16dc 10 dní 1-0-1 polykala, vše bylo v pohodě až na tu unavu a mdloby. Ale ve středu jsem dobrala poslední dávky, a hned ve čtvrtek jsem začla špinit hnědě s hrudkami, nemám to na vložce jen pri utření na toaletaku, newíte co by to mohlo byt? dnes je to už 4ty den dnes jsem 28dc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.4.15 22:15

Ahoj, jestli mohu z mé zkušenosti utrogestan jsem přestala užívat. Přišel mi na nic.
Vše je přirozený běh života tudíž jsem nastolila stejný přístup a očistila tělo i duši vše spojeno v jednom. přes rok snahy o miminko dle doktorů málo času dle mne moc :) Tři měsíce bezlepkové diety po týdnu už mi to ani nepřišlo divné nejíst mouku pečivo atd. Naopak z běžných jídel mi nic nechutnalo. 7kg dole úprava vlasů nehtů, zmizely ekzémy a nedostatky na kůži a s každým týdnem mi bylo lépe. Spousta energie. A to pozitivum ovlivní i psychiku po 3 měsících jsem byla v jiném stavu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
18.4.15 22:23

@Viktorka88 brala jsem 5 dní na konci cyklu Utrogestan, taky na srovnání cyklu.. na 6 měsíců.. POslední MS nedorazila… Byla jsem těhotná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
18.4.15 22:26

@Viktorka88 me to tak dělalo ze začátku co jsem nasadila utrogestan, za pár dní se to rozjelo :-)
@Irisi je to hezké když to u někoho zabere, bohužel někdo má takový problém při kterém očista těla nestačí :-) zkousela jsem to a nepomohlo mi to. Každá jsme hold jina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.4.15 22:47

Se omlouvám samosebou každá jiná. držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.4.15 20:48

Holky moc díky, ja tedy jeste pockam, dnes jsem si delala mamatest jeden pozitivni druhy negativní, ale je pravda je u toho pozitivního jsem potrebovala hodne na malou takže byla asi moč silnější napak negativniho, jsem zesebe moc moči nedostala, ctěla jsem se jen přesvědčit zda bude pozitivní…a nic :( uvidim zkusim zase zitra nebo pozitří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí