Utrogestan a MS nikde

1064
8.2.14 15:11

Utrogestan a ms nikde

Ahojky holky, chci se Vás zeptat. Beru utrogestan už třičtvrtě roku a ted po dobrání se mi ms nedostavila. Stalo se Vám to někdy? Bolí mě jen prsa a tak 3× za týden bolest podbřišku jako před ms ale ms pořád nic. Těhotenský test jsem si nedělala zatím. Jen chci vědět jestli je možné, že ms nemusí po utroši přijít. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3518
8.2.14 15:39

@ducki Tak pokud ti po něm vždy ms přišla a nyní ne, tak by přicházelo v úvahu těhotenství. Nezbývá, než zkusit test :palec: Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
8.2.14 16:11

Mně se po utrogestanu po IUI taky MS v termínu nedostavila, on ji umí celkem pěkně zablokovat. Tehdy jsem měla zpoždění asi 4 dny. Zkus ještě test, pokud bude negativní, tak ho opět zopakuj za dva či tři dny a pak jedině zajdi k dr. Ale přeji, ať tam ty // jsou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.2.14 14:24

Děkuji holky, kéž by to bylo mimi ale moc v to nedoufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.14 12:14

Zdravím. Dovolím se vás taky zeptat na názor. Mám předepsaný utrogestan 16-25 DC. 25DC Jsem začala špinit trvalo to jen dva dny a 12. Jsem to měla dostat ale do teď nic. Nevolnosti, migrény, malátnost ated už mi i pár věcí smrdí… O mimčo se snažíme přesně rok, poprvé to nevyšlo. Test zatím negativní, což mně trochu děsí…KFybych byla těhu tak už by tam mohl nějaký duch aspoň být, nemyslíte???

• Citovat
  • Upravit
30951
17.3.14 12:42
@Anonymní píše:
Zdravím. Dovolím se vás taky zeptat na názor. Mám předepsaný utrogestan 16-25 DC. 25DC Jsem začala špinit trvalo to jen dva dny a 12. Jsem to měla dostat ale do teď nic. Nevolnosti, migrény, malátnost ated už mi i pár věcí smrdí… O mimčo se snažíme přesně rok, poprvé to nevyšlo. Test zatím negativní, což mně trochu děsí…KFybych byla těhu tak už by tam mohl nějaký duch aspoň být, nemyslíte???

Nemusi byt, nektere zeny mely pozitivni test treba tyden po vynechani. Tak nezoufej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.14 12:46

Zkusím to ráno třeba se zadaří, nějak z opoždění radost zatím nemám. Tolikrát se to už nakonec nepovedlo, že už bych to neoplakávala 8) Až to bude tak to bude. Akorát mně zarazilo to špinění a hned že by první měsíc (pokus) s utrogestanem :?: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.14 12:47

Jinak moc děkuji za odpověď a povzbuzení :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30951
17.3.14 12:47
@Anonymní píše:
Zkusím to ráno třeba se zadaří, nějak z opoždění radost zatím nemám. Tolikrát se to už nakonec nepovedlo, že už bych to neoplakávala 8) Až to bude tak to bude. Akorát mně zarazilo to špinění a hned že by první měsíc (pokus) s utrogestanem :?: :dance:

A proc by ne? Vzdyt utrogestan je na podporu otehotneni, ma pomoci mimcu se udrzet. Takze zustat pozitivne naladena a snad to klapne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30951
17.3.14 12:49
@Anonymní píše:
Zkusím to ráno třeba se zadaří, nějak z opoždění radost zatím nemám. Tolikrát se to už nakonec nepovedlo, že už bych to neoplakávala 8) Až to bude tak to bude. Akorát mně zarazilo to špinění a hned že by první měsíc (pokus) s utrogestanem :?: :dance:

A hlavne ucinky utrogestanu se vazi k jednomu danemu cyklu. Neni to lek, kde ucinek nabiha postupne. Takze opravdu klidne prvni mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.14 12:49

Budu tedy informovat jak to dopadne ;-)

• Citovat
  • Upravit
30951
17.3.14 12:50
@Anonymní píše:
Budu tedy informovat jak to dopadne ;-)

Jasny, pak se ozvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.14 14:11

Zdravím tak dneska ráno duch na třech testech ruzné značky. :) Tak uvidíme co tam bude zítra :srdce: :)

• Citovat
  • Upravit
30951
19.3.14 14:18
@Anonymní píše:
Zdravím tak dneska ráno duch na třech testech ruzné značky. :) Tak uvidíme co tam bude zítra :srdce: :)

No vidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.14 08:20

Tak tady jsou moji dušíci, doufám že budou sílit :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex