Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, chci se Vás zeptat. Beru utrogestan už třičtvrtě roku a ted po dobrání se mi ms nedostavila. Stalo se Vám to někdy? Bolí mě jen prsa a tak 3× za týden bolest podbřišku jako před ms ale ms pořád nic. Těhotenský test jsem si nedělala zatím. Jen chci vědět jestli je možné, že ms nemusí po utroši přijít. Děkuji ![]()
@ducki Tak pokud ti po něm vždy ms přišla a nyní ne, tak by přicházelo v úvahu těhotenství. Nezbývá, než zkusit test
Držím pěsti!
Mně se po utrogestanu po IUI taky MS v termínu nedostavila, on ji umí celkem pěkně zablokovat. Tehdy jsem měla zpoždění asi 4 dny. Zkus ještě test, pokud bude negativní, tak ho opět zopakuj za dva či tři dny a pak jedině zajdi k dr. Ale přeji, ať tam ty // jsou ![]()
Zdravím. Dovolím se vás taky zeptat na názor. Mám předepsaný utrogestan 16-25 DC. 25DC Jsem začala špinit trvalo to jen dva dny a 12. Jsem to měla dostat ale do teď nic. Nevolnosti, migrény, malátnost ated už mi i pár věcí smrdí… O mimčo se snažíme přesně rok, poprvé to nevyšlo. Test zatím negativní, což mně trochu děsí…KFybych byla těhu tak už by tam mohl nějaký duch aspoň být, nemyslíte???
@Anonymní píše:
Zdravím. Dovolím se vás taky zeptat na názor. Mám předepsaný utrogestan 16-25 DC. 25DC Jsem začala špinit trvalo to jen dva dny a 12. Jsem to měla dostat ale do teď nic. Nevolnosti, migrény, malátnost ated už mi i pár věcí smrdí… O mimčo se snažíme přesně rok, poprvé to nevyšlo. Test zatím negativní, což mně trochu děsí…KFybych byla těhu tak už by tam mohl nějaký duch aspoň být, nemyslíte???
Nemusi byt, nektere zeny mely pozitivni test treba tyden po vynechani. Tak nezoufej ![]()
Zkusím to ráno třeba se zadaří, nějak z opoždění radost zatím nemám. Tolikrát se to už nakonec nepovedlo, že už bych to neoplakávala
Až to bude tak to bude. Akorát mně zarazilo to špinění a hned že by první měsíc (pokus) s utrogestanem
![]()
@Anonymní píše:
Zkusím to ráno třeba se zadaří, nějak z opoždění radost zatím nemám. Tolikrát se to už nakonec nepovedlo, že už bych to neoplakávalaAž to bude tak to bude. Akorát mně zarazilo to špinění a hned že by první měsíc (pokus) s utrogestanem
![]()
A proc by ne? Vzdyt utrogestan je na podporu otehotneni, ma pomoci mimcu se udrzet. Takze zustat pozitivne naladena a snad to klapne!
@Anonymní píše:
Zkusím to ráno třeba se zadaří, nějak z opoždění radost zatím nemám. Tolikrát se to už nakonec nepovedlo, že už bych to neoplakávalaAž to bude tak to bude. Akorát mně zarazilo to špinění a hned že by první měsíc (pokus) s utrogestanem
![]()
A hlavne ucinky utrogestanu se vazi k jednomu danemu cyklu. Neni to lek, kde ucinek nabiha postupne. Takze opravdu klidne prvni mesic.
@Anonymní píše:
Budu tedy informovat jak to dopadne
Jasny, pak se ozvi ![]()
Zdravím tak dneska ráno duch na třech testech ruzné značky.
Tak uvidíme co tam bude zítra
![]()
@Anonymní píše:
Zdravím tak dneska ráno duch na třech testech ruzné značky.Tak uvidíme co tam bude zítra
![]()
No vidis ![]()