Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ninouš píše:
@Mišela1 On jak který útulek některé preferují určité druhy krmiva kvůli pejskům s různými onemocněním určitě je lepší dopředu zavolat a zjistit jaké granule by upotřebili. Úžasný útulek je v Marefách je to kousek od Brna paní tam koupila baráček a staré se o pejsky a kočičky jmenují se Tibet hrozně jí fandím a taky se chystám něco přivézt. Byla jsem na Kociánce v Brně chtěla jsem si od nich vzít pejska když mi umřel po 11 letech westík a byla jsem pohoršena…přístupem dotyčné paní a celkově i vzhledem útulku byla jsem dost zklamaná nakonec nás ani nepustila dovnitř…
Díky moc, právě na tu Kociánku jsem chtěla zajet, hm blbé. Na ten Tibet se podívám.
Tam je to hrozné, mě taky nechtěli pustit dovnitř, nechtějí, aby někdo viděl, v jakých podmínkách mají psy. Jinak v Bystrci je výborný polucejní útulek.
Útulek Tibet byl pro mě sklamáním, podle fotek moc pěkný útulek ale realita byla jinde. Nakoupili jsme granule, konzervy a jeli jsme se tam podívat. Dojeli jsme, přivítání žádný, co jsme dovezli je ani nezajímalo, řekl tady to položte a nic víc. Provést nás moc nechtěl a ke kočkám nás ani nepustil. Když jsme se podívali kde jsou kočičky umístěné bylo mi jich líto, ležely v nepořádku mezi injekčními stříkačkami. Kočičí záchodky byly plné a i z venku špinavé. Vím že mají malé děti, ale když už se pro takoví život rozhodli, měli by se tam o ty zvířata starat. Pro mě Tibet velké sklamání.