Útulky Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2534
27.11.12 08:49

@Mišela1 Posílám SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
27.11.12 08:56
@Ninouš píše:
@Mišela1 On jak který útulek některé preferují určité druhy krmiva kvůli pejskům s různými onemocněním určitě je lepší dopředu zavolat a zjistit jaké granule by upotřebili. Úžasný útulek je v Marefách je to kousek od Brna paní tam koupila baráček a staré se o pejsky a kočičky jmenují se Tibet hrozně jí fandím a taky se chystám něco přivézt. Byla jsem na Kociánce v Brně chtěla jsem si od nich vzít pejska když mi umřel po 11 letech westík a byla jsem pohoršena…přístupem dotyčné paní a celkově i vzhledem útulku byla jsem dost zklamaná nakonec nás ani nepustila dovnitř…

Díky moc, právě na tu Kociánku jsem chtěla zajet, hm blbé. Na ten Tibet se podívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
27.11.12 08:56
@vrboska píše:
@Mišela1 Posílám SZ ;)

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emikla
10.3.13 10:01

Kociánku nebrat a zrušit

Tam je to hrozné, mě taky nechtěli pustit dovnitř, nechtějí, aby někdo viděl, v jakých podmínkách mají psy. Jinak v Bystrci je výborný polucejní útulek.

• Citovat
  • Upravit
1
2.10.16 15:28

Překvapení

Útulek Tibet byl pro mě sklamáním, podle fotek moc pěkný útulek ale realita byla jinde. Nakoupili jsme granule, konzervy a jeli jsme se tam podívat. Dojeli jsme, přivítání žádný, co jsme dovezli je ani nezajímalo, řekl tady to položte a nic víc. Provést nás moc nechtěl a ke kočkám nás ani nepustil. Když jsme se podívali kde jsou kočičky umístěné bylo mi jich líto, ležely v nepořádku mezi injekčními stříkačkami. Kočičí záchodky byly plné a i z venku špinavé. Vím že mají malé děti, ale když už se pro takoví život rozhodli, měli by se tam o ty zvířata starat. Pro mě Tibet velké sklamání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný