Útulky Brno

3115
26.11.12 16:08

Útulky Brno

Holky nevíte který psí útulek v Brno ( nebo Brno venkov) bere i hmotné dary jako granule a tak? Většina útulků chce totiž peníze, to ráda pošlu, ale chtěla bych někam se synem před Vánocemi zajít osobně a něco dovézt, aby měl Vánoce spojené i s tím, že se obdarovávají ti co to potřebují a že dárky pod stromečkem nejsou samozřejmostí.
Díky za zkušenosti. Když tak to potom samozřejmě obvolám :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3832
26.11.12 16:12

Já myslím, že když někam dovezeš pytel granulí nebo piškoty, že tě nevyhodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
26.11.12 16:28

Útulky v brně neznám ale bylo by dobré tam předem zavolat jaké granule používají, známá vezla do útulku granule ze supermarketu a moc nadšení nebyli protože většinou krmí jen lepší značkou. Jinak pamlsky a třeba dekami nepohrdne asi žádný útulek :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.12 16:30

Útulek v bystrci urči dar příjme ale radila bych si tam zavolat najdeš ho na stránkám městské policie

• Citovat
  • Upravit
3115
26.11.12 16:37
@Anonymní píše: Útulek v bystrci urči dar příjme ale radila bych si tam zavolat najdeš ho na stránkám městské policie

No právě ten má stránkách napsané, že nechtějí krmivo ale peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
26.11.12 17:02

No, mi v Ostravě v útulku také krmivo nepřijali, že prý jim párkrát někdo dal prošlé nebo dokonce otrávené, takže berou jen peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
26.11.12 17:09

http://www.interpespenzion.estranky.cz/…pomozte.html
Ahoj, koukala jsem na utulek u nas a asi berou i granule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.11.12 17:14

Být útulek, taky krmení od lidí neberu :think:
Spíš bych schrastila staré deky, povlečení, hadry nějaké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
26.11.12 17:16
@Pipet píše:
Být útulek, taky krmení od lidí neberu :think:
Spíš bych schrastila staré deky, povlečení, hadry nějaké…

Tak to zrovna u nás útulek nebere-deky, hadry…A krmení jen opravdu dobré, mají psáno jaké značky, jiné neberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.11.12 17:17

@lasička1 Asi nejlíp předem zavolat a domluvit se, co zrovna potřebujou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
26.11.12 17:20

Spíš bych to směřovala do soukromých útulků ;) Za jakýkoliv dar budou velmi rádi. Co třeba Útulek Tibet? Mám osobní zkušenost, jsem s nimi stále v kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
26.11.12 17:22

A z kočičích potřebuje jakoukoliv pomoc Brněnský Max ;) Kontakty na oba můžu předat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.11.12 17:50

Ahoj,
no já zrovn psala do útulku u nás, v Praze, jestli nechtějí deku, ručníky a staré povlečení. Na jejich stránkách přímo vypsali, že granule fakt jen kvalitní a přímo značku, jiné neberou, zvláště ne ty ze supermarketu. Nebo mají zájem o piškoty, rýži a těstoviny. Asi zkus všem poslat email a uvidíš, co ti odepíší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
27.11.12 08:44

Holky, děkuji za příspěvky. Rozhodně neplánuji kupovat granule z hypermarketu, ale kvalitní. Asi bude nejlepší fakt zavolat a zeptat se co potřebují.
@Jája_W - asi berou, zavolám tam, díky.
@vrboska - prosím pošli mi ty kontakty, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
27.11.12 08:49

@Mišela1 On jak který útulek některé preferují určité druhy krmiva kvůli pejskům s různými onemocněním určitě je lepší dopředu zavolat a zjistit jaké granule by upotřebili. Úžasný útulek je v Marefách je to kousek od Brna paní tam koupila baráček a staré se o pejsky a kočičky jmenují se Tibet hrozně jí fandím a taky se chystám něco přivézt. Byla jsem na Kociánce v Brně chtěla jsem si od nich vzít pejska když mi umřel po 11 letech westík a byla jsem pohoršena…přístupem dotyčné paní a celkově i vzhledem útulku byla jsem dost zklamaná nakonec nás ani nepustila dovnitř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný