Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Prosim mate někdo zkušenost s prenosnym UV sterilizátorem dudliku? Je to dobra pomucka? diky
Já to nikdy nepoužívala. Dudlíky jsem sterilizovala, když bylo potřeba v horké vodě. Myslím si, že je to zbytečné a zbytečně vyhozené peníze.
Myslim, ze to je zbytecne. Jsem docela uzkostliva na cistotu, ale abych sterilizovala dudliky v takovem pristroji, to ne. Staci horka voda, kdyz neni k dispozici voda, mam s sebou nahradni dudlik
Blbost, na co takovou hloupost. Pak uz stejne dudliky nevyvarujes ale jen umyvas kdyz je mimi vetsi. Je to jen zase pomucka na tahani penez z lidi ![]()
To už je lepší si koupit řetízek na dudlík, aby nepadal na zem. Užili jsem ho moc a moc.
Vypadá to takhle http://www.zbozi.cz/…zovy-750591/
@Kvítka zbytecnost, za ty prachy koupis dva dudliky, snurku a jeste ti zbyde na dalsi veci pro mrne, ja vozim vsude s sebou nahradni dudliky a kdyz nekde spadne, davam rezervni. Malemu jsem vyvarela dudliky snad jen prvni dva tri mesice, pak me to prestalo bavit a ted uz jen oplachuju, takze sterilizator dudliku je blbost. Ovsem myslim, ze to neni jedina blbost, ktera se prodava, tech jsou plne kramy pro decka ![]()
Nesmysl. Já je ani nevyvařovala a dítě žije, ba co víc, je zdravé ![]()
@michee píše:
@Kvítka zbytecnost, za ty prachy koupis dva dudliky, snurku a jeste ti zbyde na dalsi veci pro mrne, ja vozim vsude s sebou nahradni dudliky a kdyz nekde spadne, davam rezervni. Malemu jsem vyvarela dudliky snad jen prvni dva tri mesice, pak me to prestalo bavit a ted uz jen oplachuju, takze sterilizator dudliku je blbost. Ovsem myslim, ze to neni jedina blbost, ktera se prodava, tech jsou plne kramy pro decka