Úvěr od CPE

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4986
25.6.12 14:28

@kolik Ono to nejspíše bude tak, že každý máme tu svou ;) RPSN odlišujte od poplatku za hotovostní inkasování plateb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
25.6.12 18:28

Můj manžel za svobodna podnikal dlužíl na socialce, na zdravotním a na finančákách po splátkovém kalendáři vše má zaplacený a když jsme žádali o půjčku KB a českou spořitelnu tzak nám řekli že má u české kvůli btratrovi dluh a to ručil. Takže banka mu nic nedá. a chtěli jsme si koupit domek a ne být v bytě 2+1 a to máme 3 děti 9 2 a půlročního chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.6.12 20:19

@jbul Vždyť já vás nesoudím, jen říkám, že tyhle společnosti sedřou z lidí kůži. A že bych si to sakra rozmyslela, jestli si od nich tak velikou částku pujčit. Sousedka na tom pěkně pohořela. Teď má exekutora na krku.
Nám teď chybí 30 tisic na školu, ale furt špekulujem, jestli to nedáme dohromady nějak jinak. Banka nám to půjčí bez problémů, ale jak jsem psala, vrátíme jim 40. A vůbec se nám do toho nechce. To radši koumáme, jestli by to nešlo přivydělat nebo pujčit od dědy. Ale chápu že 30 není 2 miliony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
26.6.12 06:46

Půjčku prí byla scválená a ted už ne prí to manželovi nemůžou dát že má někde arest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
26.6.12 08:16

@jbul Nechci být zlá, ale myslela jsem si to. Byla jsem svědkem, když sousedka zoufale sháněla půjčku. Zkusila snad všechno, provolala hromadu peněz, zaplatila snad přes 8 tisíc na těch poplatcích a stejně ji nakonec nikde nepůjčili. Proto jim nevěřím. Nakonec jsem ji pujčovala já, síce ne velkou částku, ale aspoň na jídlo a tak. Je to děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
26.6.12 09:22

To my na jídlo a na nájmy ne. Manžel vydělává 15 tisíc a já jsem na mateřské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
25.3.13 17:10

CPE je podle dTestu černá díra na tahání peněz z „klientů“:

http://www.dtest.cz/…lecnosti-cpe?…

Dost dobře nechápu, jak někdo s mimi za těchto podmínek může uzavřít nějakou smlouvu - ono ve skutečnosti ani není jasné, kdo teda komu půjčuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leňulinek
26.3.13 17:32

Tak, jak má každý svého zubaře, měl by mít svého profesionálního finančního poradce. Pak by nebylo potřeba podobných diskuzí :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel