Úvěr od CPE

1876
25.6.12 07:23

úvěr od CPE

Dobrý den. Můj manžel chtěl úvěr ve výšší 2.250 000Kč od této společnosti. Neustále mu psali že to má již schválené a také vyřizovali jsme vše nakonec jsme přišli i o 15 tisíc které si účtovaly za poskytnutí a to pokud by jsme rok splácely tak jak by jsme měli celý rok řádně tak nám jich vrátí. Manžel byl na podepsání smlouvy v Olomouci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
25.6.12 07:30

Nějak nevidím nějaký dotaz? Jako to, že si vyberete společnost, která vám slíbí půjčit peníze, ale musíte za to nejdřív peníze zaplatit…to si už asi přeberte sami, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.6.12 07:41

@jbul Taky mi to „nevoní“… a dotaz? Vím, že takových společností je víc, chtějí nehorázné poplatky za sjednání a pak vám nakonec nic nepůjčí, peníze propadnou, vlastně je to výdělek toho „dealera“, takže je na něm, kolik z vás vytahá, nebo ty úroky jsou pak smrtelné… sousedka měla problémy a několikrát se napálila. Takže za mě, já bych to nedoporučovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.6.12 08:17

TAkovou částku bych brala jedině přes banku. Už jen proto, že když si najdeš na netu tuhle firmu, uvidíš, kolik lidí podvedli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
25.6.12 10:04

@kolik Provident není zlodějská firma. Ta alespoň ty peníze půjčuje a neúčtuje si žádné poplatky. Pokud někdo chce ten „luxus“, že za ním každý týden jezdí obchodní zástupce pro splátku, hold si ho taky musí zaplatit :nevim:

A osobně tedy nechápu jak si někdo může sjednávat úvěr na 2 250 000 Kč jinde než v bance :zed: Nevím jak ještě někdo může kalkulovat s myšlenkou, že jsou společnosti čekající na žádost a ihned a ochotně půjčí peníze. Navíc takové sumy :nevim: To byla naivita, naštěstí nestála podsatně víc peněz než těch 15 tisíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.6.12 10:11

@hartiepa To nikdy nevíš, v jaké jsou ti lidé situaci. Já už to nesoudím, ale myslím, že musí být hodně zoufalí, když do takové částky jdou přes tyhle lichváře. Doufám, že to nikdy nebudu potřebovat. A ku příkladu, banka taky zrovna levná není, za půjčku zaplatíš +/- třetinu navíc. Za 30 tisíc na 24 měsíců vrátíš 39 a půl tisíce. A to v tom nejsou bankovní poplatky za vedení běžného a úvěrového účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
25.6.12 10:13

@jazminka27 máš pravdu. Stejně ale trvám na tom, že to je čirá nerozumnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.6.12 10:21

@hartiepa Je to zoufalství, každý kdo může a má trochu rozumu se jim zdaleka vyhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
25.6.12 12:00

@kolik do fronty určitě ne. RPSN max. kolem 70% odráží servis - hotovostní inkasní službu ;) Navíc když někdo chce peníze ihned na ruku… Bezhotovostní půjčky jsou stejně (ne)výhodné jako v jakékoliv bance či u solidnější nebankovní společnosti :nevim: Naopak u Providentu klienti opravdu nezaplatí nic navíc než je uvedeno ve smlouvě. Žádné poplatky, vedení účtu, eventuální % z prodlení, upomínky a podobně… :nevim:

Příspěvek upraven 25.06.12 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
25.6.12 12:08
@jazminka27 píše:
@hartiepa Je to zoufalství, každý kdo může a má trochu rozumu se jim zdaleka vyhne.

Souhlas. Hlavně sebezoufalejšímu člověku firmy, které z něj ždímají další peníze a přitom úvěr stejně nezajistí, k ničemu nejsou, takže proto to je hlavně o tom rozumu a ne zoufalosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
25.6.12 13:50

@kolik zcela ale opravdu zcela mimo mísu nejsem. Zkuste zabrousit na www stránky oné společnosti. Vím o čem je řeč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
25.6.12 14:28

@kolik Ono to nejspíše bude tak, že každý máme tu svou ;) RPSN odlišujte od poplatku za hotovostní inkasování plateb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
25.6.12 18:28

Můj manžel za svobodna podnikal dlužíl na socialce, na zdravotním a na finančákách po splátkovém kalendáři vše má zaplacený a když jsme žádali o půjčku KB a českou spořitelnu tzak nám řekli že má u české kvůli btratrovi dluh a to ručil. Takže banka mu nic nedá. a chtěli jsme si koupit domek a ne být v bytě 2+1 a to máme 3 děti 9 2 a půlročního chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.6.12 20:19

@jbul Vždyť já vás nesoudím, jen říkám, že tyhle společnosti sedřou z lidí kůži. A že bych si to sakra rozmyslela, jestli si od nich tak velikou částku pujčit. Sousedka na tom pěkně pohořela. Teď má exekutora na krku.
Nám teď chybí 30 tisic na školu, ale furt špekulujem, jestli to nedáme dohromady nějak jinak. Banka nám to půjčí bez problémů, ale jak jsem psala, vrátíme jim 40. A vůbec se nám do toho nechce. To radši koumáme, jestli by to nešlo přivydělat nebo pujčit od dědy. Ale chápu že 30 není 2 miliony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
26.6.12 06:46

Půjčku prí byla scválená a ted už ne prí to manželovi nemůžou dát že má někde arest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel