Vyhlášení bankrotu

Anonymní
11.6.12 20:51

vyhlášení bankrotu

Tak jsme dneska byli u fin.poradkyně se poradit co a jak a v pondělí jdeme sepisovat osobní bankrot přítel má asi 300000kč dluhů :roll: Tak jsem se jí ptala jestli máme ještě něco posílat věřitelům a říkala,že už nemáme platit nic že už jsme stejně v prodlení a půjdem do bankrotu,tak snad to dobře dopadne a vyjde to :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.6.12 20:53

Tak to přeji hodně štěstí :potlesk: Můžu se zeptat,jestli se poradce platí?

• Citovat
  • Upravit
35857
11.6.12 20:54

Pardon, asi mimo, ale musis na kazdou blbost zakladat nove tema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.12 20:58
@Anonymní píše:
Tak to přeji hodně štěstí :potlesk: Můžu se zeptat,jestli se poradce platí?

JJ,dnes jsme platili 100kč za pohovor a potom v pondělí 3300kč za sepsání a potom ještě zbytek 3300kč-platí se 6600kč za sepsání a vyřízení :roll:

• Citovat
  • Upravit
Caty
11.6.12 21:00

No, chudáci věřitelé. Pak se lidi diví, že jim banky nechtějí půjčovat a když, tak za jakých podmínek. Nechápu, že si někdo napůjčuje takové peníze a nemá z čeho platit. Jako chápu, že do srabu se může dostat každý, onemocní apod. ale většina půjček je na toto pojištěná, když je to fakt vážný. Osobní bankrot je podle mě až jako poslední. Tohle udělat každý, tak za chvilku všichni skrachují. :cert:

• Citovat
  • Upravit
35857
11.6.12 21:00
a jakto ze mate 6700 kdyz jste nemeli 5 tis na splatku? Asi rejpu, ale fakt tomu nerozumim..
@Anonymní píše:
JJ,dnes jsme platili 100kč za pohovor a potom v pondělí 3300kč za sepsání a potom ještě zbytek 3300kč-platí se 6600kč za sepsání a vyřízení :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.12 21:04
@pikola píše:
a jakto ze mate 6700 kdyz jste nemeli 5 tis na splatku? Asi rejpu, ale fakt tomu nerozumim..

Protože jak to po nás chtěli tak jsme zrovna neměli,teď bude výplata oni do výplaty nechtěli počkat,ale tobě do toho nic není.........když nevíte jaká je naše momentální situace tak neodsuzuj!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 21:12

Ahoj, jako nechápu proč se tady s tím chlubíš, že přítel má takové dluhy a jako zajímalo vy mě jakou tedy žádáš radu :think:

Jinak bych ti chtěla říct, že se za vyhlášení osobního bankrotu nic neplatí :-D Tchýně tím teď prochází a nezaplatila ani korunu …

• Citovat
  • Upravit
3003
11.6.12 21:14

Myslím si, že jste poze v nějaké té agentuře která to zprostředkovává a na to bacha nebo budete ještě ve větších s prominutím sračkách … za vyhlášení osobního bankrotu se neplatí vůbec nic!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.6.12 21:14

300tisíc není moc.Do bankrotu bych nešla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 21:15
@Anonymní píše:
Ahoj, jako nechápu proč se tady s tím chlubíš, že přítel má takové dluhy a jako zajímalo vy mě jakou tedy žádáš radu :think:Jinak bych ti chtěla říct, že se za vyhlášení osobního bankrotu nic neplatí :-D Tchýně tím teď prochází a nezaplatila ani korunu …

Já se tím nechlubím já jsem chtěla jen radu......ale radši nic neříkat tady......a neplatíme za osobní bankrot ale za fin.poradkyni,taky by mě zajímalo proč se chlubíš ty že má tvoje tchýně osobní bankrot........

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 21:16
@petula.bir píše:
Myslím si, že jste poze v nějaké té agentuře která to zprostředkovává a na to bacha nebo budete ještě ve větších s prominutím sračkách … za vyhlášení osobního bankrotu se neplatí vůbec nic!!!!

To já vím že ne to je za to že nám s tím pomůže a přímo podá na soud

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 21:17
@Anonymní píše:
Já se tím nechlubím já jsem chtěla jen radu......ale radši nic neříkat tady......a neplatíme za osobní bankrot ale za fin.poradkyni,taky by mě zajímalo proč se chlubíš ty že má tvoje tchýně osobní bankrot........

Jen ti píšu, že se neplatí ani za toho poradce :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5093
11.6.12 21:17
@Anonymní píše:
JJ,dnes jsme platili 100kč za pohovor a potom v pondělí 3300kč za sepsání a potom ještě zbytek 3300kč-platí se 6600kč za sepsání a vyřízení :roll:

Pokud ti můžu radit, tak pokud někde v okolí máte Občanskou poradnu, tak se zkuste obrátit na ni. Některé taky návrh na osobní bankrot sepisují, a to zdarma. Nebo pak taky Poradna při finanční tísni v Ostravě nebo v Praze, sepisují taky zdarma a je záruka, že to bude správně…mám celkem dost pracovních zkušeností, že ty placený instituce to ne vždy vyplní správně a ještě tahají z lidí nemalý částky za sepsání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.12 21:19
@marvonelka píše:
Pokud ti můžu radit, tak pokud někde v okolí máte Občanskou poradnu, tak se zkuste obrátit na ni. Některé taky návrh na osobní bankrot sepisují, a to zdarma. Nebo pak taky Poradna při finanční tísni v Ostravě nebo v Praze, sepisují taky zdarma a je záruka, že to bude správně…mám celkem dost pracovních zkušeností, že ty placený instituce to ne vždy vyplní správně a ještě tahají z lidí nemalý částky za sepsání.

To je finanční poradna v Ostravě v centru při finanční tísni atd

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel