Exekuce a dětský účet

Anonymní
15.6.12 08:03

exekuce a dětský účet

Mám exekuci na účet, dcera má dětský konto, je jí 7 let, nevíte jestli jí ho exekutor taky zablokoje?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.6.12 08:20

Nemůže ne něj, měli jsme to taky tak. Mmanžel měl exekuci na účet a tak nám chodili peníze na účet dcery a exekutor na ně nomohl.

• Citovat
  • Upravit
Bohemund
15.6.12 08:28

A co tak platit sve dluhy a neokradat věřitele?

• Citovat
  • Upravit
colafit
15.6.12 08:29

Klasika, půjčit si peníze a pak vymýšlet, jak je nemuset vracet. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.12 08:30

Ten dluh splacim, ale nerada bych aby dcera prisla o uspory
anonymni a ucet byl na jmeno dcery? my ho mame s tim, ze ja tam figuruji jako zak. zastupce

• Citovat
  • Upravit
2435
15.6.12 08:33

No já slyšela, že na účet můžou, asi jak u které banky. bych se zeptala přímo v bance..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
15.6.12 08:33

Tak moralistky :think:
Damy, zakladatelka se neptala na Vas moralni pohled na vznikly problem. Nemyslite, ze jste mirne out od topic alias mimo misu? :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
15.6.12 08:34
@farska píše:
Damy, zakladatelka se neptala na Vas moralni pohled na vznikly problem. Nemyslite, ze jste mirne out od topic alias mimo misu? :idea:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 08:35
@farska píše:
Damy, zakladatelka se neptala na Vas moralni pohled na vznikly problem. Nemyslite, ze jste mirne out od topic alias mimo misu? :idea:

A byla si už někdy v uloze věřitele a přišla o hodně peněz? jen pro nezodpovědnost jiných?

• Citovat
  • Upravit
30309
15.6.12 08:37
@Anonymní píše:
A byla si už někdy v uloze věřitele a přišla o hodně peněz? jen pro nezodpovědnost jiných?

Anonymni,
Ano-byla. Znam to z obou stran. Pokud Ty jen z jedne, jsi stastna zena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
15.6.12 08:49

Jsem šťastná žena, nepůjčuji si, když to nemůžu vrátit a od dob, co jsem zjistila, že vracení peněz se nikdy nehodí, tak ani nikomu nic nepůjčuji.

@farska píše:
Anonymni,
Ano-byla. Znam to z obou stran. Pokud Ty jen z jedne, jsi stastna zena.
  • Citovat
  • Upravit
mag
12868
15.6.12 08:56

Nemůže.
Ale pokud by tam byly zasílané všechny tvoje peníze, mohl by to považovat např. za t. čin poškození věřitele nebo maření výkonu úředního rozhodnutí a podat trestní oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 08:57

Pro „moralistky“ do sra.. k se může dostat každý ani neví jak, stačí dlouhodobá neschopenka živitele rodiny a je to tu. Bohužel každý nemá na to, aby ze svého příjmu měl našetřeno, tak jako finanční analytici a pan Klaus říkají- minimálně 3 násobek měsíčních výdajů. Navíc jak banky kolikrát navrhnou řešení po dobu (prac. neschopnosti) snížit splátky třeba na 500,–kč, tak se dostanete akorát tak do registru dlužní jako nesolventní klient a můžete se jít klouzat (naše zkušenost), ale na to vás nikdo neupozorní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.12 08:57

Ano účet byl na jméno dcery, dluh jsme splaceli ale i tak měl manžel exekuci na účtě a kdyby mu tam chodili peníze tak jsme byli bez koruny.

• Citovat
  • Upravit
4854
15.6.12 09:23

Ja vim, ze na detsky ucet muze, protoze zakonnym zastupcem je rodic. Byla tady na to uz jedna diskuse (mozna dve) a tam jsme se s holkama dohadovaly (v dobrem),az jsem do banky zavolala a pani rekla, ze ANO. Zkus pohledat. Ted ale nevim, jestli to byla KB nebo CSOB. Zalezi take na tom v jake bance to mate zalozene. A neni nic jednodussiho, nez si zavolat na infolinku a zeptat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel