Už jsem úplně na dně..

Anonymní
29.1.20 19:02

Už jsem úplně na dně..

Nechci abyste mě odsuzovali, jen se potrebuji asi vyzpovidat..
Je mi 20 a to co si dovoluju k mámě už opravdu hrozí s “terorem”.. mám ji rada, miluju ji jako nic jineho, ale hrozne me stve. Snazim se byt na ni mila, ale ona vzdycky neco rekne a ja vybuchnu, odpovim ji tak hnusně, nadavam ji a tak.. dneska to byl az takovej masakr, ze jsem myslela, ze se zabiju.. k mame si dovolim jen preS vikend, protoze o vikendu je tata doma.
Myslim si, ze by se to mezi nami usmernilo tak, ze bych odesla. Přestěhovala bych se do svyho, ale kdykoliv o tom zacnu mluvit, reknou mi oba dva, abych si setrila a byla u nich do doby dokud si nekoho treba nenajdu..

Po kazde hádce premyslim, ze se zabiju, ale k cemu by to pomohlo..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
29.1.20 19:06

Počkej takže bydlíš u mámy a hádáte se? O co? Nebo proč? Pracuješ? Máš příjem? Jestli jo a doma je to fakt psycho, tak bych v rámci zachování zdravého rozumu a klidu v rodině našla aspoň spolubydleni :think: někdy jsou lidé v rodině tak rozdílní, že prostě soužití není možné no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.20 19:11

@Kriss Tina
Bydlim u rodicu, tata ma takovou praci, ze je doma jenom na vikend. Hádáme se o vsem, kvuli všemu i kvuli blbosti. Pracuju a příjem mam, o penize vubec nejde

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
29.1.20 19:12

No, s tím našetřením to myslí určitě dobře. Asi bych spíš zkusila rozebrat sama v sobě co konkrétně maminka dělá, že tě dokáže tak vytočit (pak s ní promluvit)a asi bych se také zamyslela nad tím, jestli by nebylo s tou vybušností dobré třeba něco dělat. Teď tě vytáčí máma, zachvilku by to mohl být přítel, spolubydlící asi každý kdo třeba má jiný názor a z koho nemáš respekt. :nevim:
Také žijeme v domě s mojí mamkou a ty generační názory na různé věci jsou kolikrát fakt jinde,(kolikrát se musím otočit a odejít, ona též ),ale stále je diskuze v rozmězí slušnosti a nikdo z ní depku nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.20 19:13

Ve 20-ti se to láme. Také jsme měli s mámou rozdílné názory a hádky byly k nevydrženi, už jsem ale měla přítele, v plánu svatbu, takže jsem se v 21 odstěhovala a následně vdala.
Nyní jsme jako nejlepší kamaradky.
Moje ségra to samé, švagrová také.
Je čas opustit hnízdo, pokud nezkrotis sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15182
29.1.20 19:14

To jsi nějak psychicky labilní, že takhle hystercis? Odstehuj se a zajdi si k chocholouskovi, protože teď chceš zabít mámu, příšte to může být někdo jinej, nechtěla bych tě poznat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.20 19:17

@Alušáček dekuji!:)

• Citovat
  • Upravit
1322
29.1.20 19:19

@Alušáček pise ze zabije sebe, ne mamu

Zakladatelko odstehuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
29.1.20 19:27

Ahoj, moje zkušenost nějak kol. 20 let jsem se začala s mámou hrozně hádat. Byla jsem drzá a křičela jsem a hnusné nadávala. Pomohlo se odstěhovat. Náš vztah se dal do pořádku. Zpětné bych to přirovnala dvoum kohoutum na smetišti. prostě musí být jeden. Nemáte to podobně? Jestli jo mamince bych vysvětlila že ji miluješ a chceš mít hezký vztah a že nechceš se chovat takhle. Určitě to pochopí. Vsadila bych na to… Prostě už jste dvě ženy a na jedné domácnosti to nemůže fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
29.1.20 19:39
@Mika.ella1 píše:
@Alušáček pise ze zabije sebe, ne mamuZakladatelko odstehuj se.

I tak to není v pohodě. O čem se může s mámou pohádat natolik, aby se chtěla zabít? To chce urychleně psychiatra. Nebo zakladatelka trochu přisazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
29.1.20 19:42

Je zajímavé, že před tátou zkrotneš. možná, kdyby byl přítel takovej ten autoritní chlapský typ, že bys zkrotla i ve společný domácnosti s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
29.1.20 19:45

Já byla také zlá na svou maminku, pak jsem toho ovšem litovala, postupem času jsem si ale uvědomila źe mámu mám jen jednu a nějak se to zlepšilo, miluji ji a už bych se kni nikdy nechovala tak jako před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
29.1.20 19:46
@Anonymní píše:
Nechci abyste mě odsuzovali, jen se potrebuji asi vyzpovidat..
Je mi 20 a to co si dovoluju k mámě už opravdu hrozí s “terorem”.. mám ji rada, miluju ji jako nic jineho, ale hrozne me stve. Snazim se byt na ni mila, ale ona vzdycky neco rekne a ja vybuchnu, odpovim ji tak hnusně, nadavam ji a tak.. dneska to byl az takovej masakr, ze jsem myslela, ze se zabiju.. k mame si dovolim jen preS vikend, protoze o vikendu je tata doma.
Myslim si, ze by se to mezi nami usmernilo tak, ze bych odesla. Přestěhovala bych se do svyho, ale kdykoliv o tom zacnu mluvit, reknou mi oba dva, abych si setrila a byla u nich do doby dokud si nekoho treba nenajdu..Po kazde hádce premyslim, ze se zabiju, ale k cemu by to pomohlo..

Proč přesně máš pocit, že se chceš zabít? V čem by ti to ulevilo? Jestli máš nějaký přetlak a chceš se osamostatnit, tak jdi do toho. Přece nebudeš u rodičů, kteří tě trápí, ale nechtějí tě pustit do světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
29.1.20 19:48

@Čičorečka no a nebo to mysli nadnesene. Ja bych to videla na klasickou ponorku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
29.1.20 19:53
@Mika.ella1 píše:
@Čičorečka no a nebo to mysli nadnesene. Ja bych to videla na klasickou ponorku :nevim:

Tak já ponorku zažila několikrát a zabít jsem se rozhodně nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová