Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebo vzpomínate na nějaký zajímavý? ![]()
Já jsem loni přátelům poslala fotku pozitivního těhotenskeho testu. A všichni, že ha ha apríl. A za pár týdnů jsem jim poslala fotku z ultrazvuku. Tak čučeli, že to apríl nebyl. Takže takový apríl naopak.
Tak já úplně ne, ale syn s tatínkem ve školce jo
Nejdřív je nechtěli pustit bez čokolády a pak paní učitelky dětem přeházely bačkůrky, takže kluci hledali jak mourovatí. ![]()
@JancaS84 píše:
Já jsem loni přátelům poslala fotku pozitivního těhotenskeho testu. A všichni, že ha ha apríl. A za pár týdnů jsem jim poslala fotku z ultrazvuku. Tak čučeli, že to apríl nebyl. Takže takový apríl naopak.
Ty jo, že bych to použila dneska? ![]()
Ale statečně čekám s oznámením na pondělní screening.
Pamatuji si, jak jsem tenkrát byla domluvená s kamarádem, že k nám přijde na návštěvu (bydlela jsem u mamky) a mezi futra do pokoje jsem dala izolepu, aby se do ní chytil. Akorát že jsem na to zapomněla a když přišel, musela jsem pro něco do toho pokoje a sama se chytla. Váleli jsme se smíchy oba.
Asi neumím být zákeřná no.
@adamcoka píše:
Ty jo, že bych to použila dneska?
Ale statečně čekám s oznámením na pondělní screening.
Taky me to napadlo, ze jsme to ještě nějak moc nerikali, tak by to bylo zajímavé jako April… akorát jsem v 8m ![]()
Ráno jsem manželovi poslala tuto fotku s tím, že syn (2 roky) na televizi hodil dřevěnou hračku. Hned volal
![]()
@JancaS84 píše:
@JancaS84 píše:
To není špatný. Mám dnes čerstvou fotku z ultrazvuku a nikomu jsem to ještě neřekla. Mimoto mám dnes narozeniny (ehm 46). Nevím, jestli by mi věřili ![]()
Dnešní den byl celkově hezký a vtipný. Od rána se furt
. Takových vylomenin. Dokud se člověk směje, tak je fajn. Byla jsem napálena. Vrátila jsem jim to.
Dnes mám narozeniny, takže jsem stálým terčem vtipných přání a srandiček každý rok už od rána ![]()
Tak ja na to samozřejmě zapomněla, a ráno mi přišla sms, že chlap zítra jede přes dva státy pro nějakou součástku se šéfem, že ho přece nenechá jet samotného..pár týdnů zpět o tom mluvil, že možná bude muset, takže jsem mu to sežrala.. No do mě vjel vztek
pak rychle volal, že apríl, že se bál, že se ještě víc vytocim, tak už to nebude radši prodlužovat
no a jak mi to připomněl, tak jsem přišla domů, a říkám babičce, ze mám kupce na byt a do dvou měsíců musíme bejt pryč.. Když jsem viděla, že na ní jde infarkt, tak jsem řekla apríl, viditelně se jí ulevilo
aspoň nějaká sranda při těch neštovicích
Mě zkoušel nachytat manžel. Půjčil si moje auto a jel do města a volá mi, co má koupit, tak se dohadujeme o nákupu. Pak najednou, že jo, že stojí v koloně a najednou do něj někdo narazil. TAk to ve mě trochu hrklo, ale hned mě napadlo, že apríl. Ale kdyby začal tou bouračkou a ne nákupem, tak mu to sežeru…
i s navyjákem ![]()
Mě nachytal syn mé kamarádky, kterého občas doucuji angličtinu, že dostal z písemky za 1.. Až mi srdce radostí poskocilo.. ![]()
Kdysi jsem si dala na FB apríl, že čekáme miminko, a plno lidí si pak manžela smazalo z přátel nebo mi tam někdo psal, že je to nechutný žert.
Už si radši apríl nedělám, když vidím, jaký mají lidi smysl pro humor.