Už jste dnes prožili apríl? :-)

5378
1.4.22 14:08

Už jste dnes prozili apríl? :-)

Nebo vzpomínate na nějaký zajímavý? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35823
1.4.22 14:16

Já jsem loni přátelům poslala fotku pozitivního těhotenskeho testu. A všichni, že ha ha apríl. A za pár týdnů jsem jim poslala fotku z ultrazvuku. Tak čučeli, že to apríl nebyl. Takže takový apríl naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
1.4.22 14:18

Tak já úplně ne, ale syn s tatínkem ve školce jo :mrgreen: Nejdřív je nechtěli pustit bez čokolády a pak paní učitelky dětem přeházely bačkůrky, takže kluci hledali jak mourovatí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
1.4.22 14:20
@JancaS84 píše:
Já jsem loni přátelům poslala fotku pozitivního těhotenskeho testu. A všichni, že ha ha apríl. A za pár týdnů jsem jim poslala fotku z ultrazvuku. Tak čučeli, že to apríl nebyl. Takže takový apríl naopak.

Ty jo, že bych to použila dneska? :mrgreen:
Ale statečně čekám s oznámením na pondělní screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
1.4.22 14:36

Pamatuji si, jak jsem tenkrát byla domluvená s kamarádem, že k nám přijde na návštěvu (bydlela jsem u mamky) a mezi futra do pokoje jsem dala izolepu, aby se do ní chytil. Akorát že jsem na to zapomněla a když přišel, musela jsem pro něco do toho pokoje a sama se chytla. Váleli jsme se smíchy oba. :lol: :lol: Asi neumím být zákeřná no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
1.4.22 14:37
@adamcoka píše:
Ty jo, že bych to použila dneska? :mrgreen:
Ale statečně čekám s oznámením na pondělní screening.

Taky me to napadlo, ze jsme to ještě nějak moc nerikali, tak by to bylo zajímavé jako April… akorát jsem v 8m :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.4.22 14:40

Ráno jsem manželovi poslala tuto fotku s tím, že syn (2 roky) na televizi hodil dřevěnou hračku. Hned volal :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
1.4.22 14:53
@JancaS84 píše:
:) taky jsem kamaradkam napsala pred 2 lety, ze jsem tehotna. Gratulovaly mi a ja napsala „april!“. Ony nastvane, ze jsem je nachytala. Za 5 minut jsem dodala „April je, ze to byl april, jsem opravdu tehotna“ :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.22 15:21
@JancaS84 píše:

To není špatný. Mám dnes čerstvou fotku z ultrazvuku a nikomu jsem to ještě neřekla. Mimoto mám dnes narozeniny (ehm 46). Nevím, jestli by mi věřili :lol:

• Citovat
  • Upravit
74217
1.4.22 15:31

Dnešní den byl celkově hezký a vtipný. Od rána se furt :mrgreen:. Takových vylomenin. Dokud se člověk směje, tak je fajn. Byla jsem napálena. Vrátila jsem jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.22 15:38

Dnes mám narozeniny, takže jsem stálým terčem vtipných přání a srandiček každý rok už od rána :lol:

• Citovat
  • Upravit
2707
1.4.22 16:14

Tak ja na to samozřejmě zapomněla, a ráno mi přišla sms, že chlap zítra jede přes dva státy pro nějakou součástku se šéfem, že ho přece nenechá jet samotného..pár týdnů zpět o tom mluvil, že možná bude muset, takže jsem mu to sežrala.. No do mě vjel vztek :mrgreen: pak rychle volal, že apríl, že se bál, že se ještě víc vytocim, tak už to nebude radši prodlužovat :mrgreen: no a jak mi to připomněl, tak jsem přišla domů, a říkám babičce, ze mám kupce na byt a do dvou měsíců musíme bejt pryč.. Když jsem viděla, že na ní jde infarkt, tak jsem řekla apríl, viditelně se jí ulevilo :lol: :lol: aspoň nějaká sranda při těch neštovicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
1.4.22 16:57

Mě zkoušel nachytat manžel. Půjčil si moje auto a jel do města a volá mi, co má koupit, tak se dohadujeme o nákupu. Pak najednou, že jo, že stojí v koloně a najednou do něj někdo narazil. TAk to ve mě trochu hrklo, ale hned mě napadlo, že apríl. Ale kdyby začal tou bouračkou a ne nákupem, tak mu to sežeru… :mrgreen: i s navyjákem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.4.22 19:59

Mě nachytal syn mé kamarádky, kterého občas doucuji angličtinu, že dostal z písemky za 1.. Až mi srdce radostí poskocilo.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
1.4.22 21:17

Kdysi jsem si dala na FB apríl, že čekáme miminko, a plno lidí si pak manžela smazalo z přátel nebo mi tam někdo psal, že je to nechutný žert. :roll: Už si radši apríl nedělám, když vidím, jaký mají lidi smysl pro humor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová