Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky domluvme se a do rádobyvtipných diskusí vůbec nepišme, OK? Dejme vždy jen „nahlásit příspěvek“
Třeba to ty vtipálky přestane bavit.
Pudlo, to je dobrý nápad. Ale jak to udělat, aby tenhle návrh četlo co nejvíc holek (samo i Jura
)? Aby to prostě nezapadlo. Je víkend, slunečno, spousta holek není asi u PC,..........
ale no taaak.a na cem se budem odreagovavat.je lepsi poslat do p…kelu blbecka nez nekoho kdo si to nezaslouzi ![]()
Nikiki píše:
ale no taaak.a na cem se budem odreagovavat.je lepsi poslat do p…kelu blbecka nez nekoho kdo si to nezaslouzi
jojo, to je zase taky fakt
to uznavam ![]()
Já jsem taky pro nereagovat.Někdo tady kolikrát napíše evidentní provokaci a blbost a všichni reagujou a ten blbeček co to píše se akorát baví…
Já jsem dřív reagovala,dnes už taky nereaguju a jenom hlásím ![]()
Je to taky tím,že je hezky,předpokládám,že už tu nebudu trávit tolik času.
A taky,zakladatel té diskuze se vyžívá v tom,že reagujeme.Je mu to jedno,když na tento server narazil třeba náhodou.
Mě spíš štve,že se to tu poslední dobou rozmohlo v masivní míře.Dřív to byla diskuze,dvě do měsíce.Teď je jich několik do týdne..
Ahoj holky, mozna budu za exota, ale muzete sem prosim hodit nejaky link radobyvtipne diskuse? Ja presne nevim, co tim myslite a rada bych byla v obraze. Dik.
Teredes,jsou smazané,myslím ![]()
Včera tu byla diskuze,která se jmenovala nějak:
Babči nad 80,aneb než odejdeme k Pánu Bohu!
Aha, diky, nazev jsem videla, ale nerozklikla jsem to. Ja jsem presne nevedela o cem se bavite.
Pardon, že se vám do toho pletu, zatím jsem na žádnou „rádoby vtipnou“ diskuzi nenarazila, ale asi to bude tím, že mám svoje dvě uzavřená fórka, kde se s holkama tak nějak plus minus virtuálně známe a ostatní diskuze akceptuji jen málokdy(jako třeba tuhle). Jen mě zajímalo, co je tím myšleno. Takže já vlastně jedu v duchu vašeho návrhu ještě před tím, než vznikl
![]()
Radúno neboj. „Dvorní šašek eMimina“ a „kolaborant v ženském světě“ to čte taky…
No už asi dvanáct let uplatňuju v diskusích pravidlo, co mě naučil kamarád; když se mi to nelíbí, tak to nečtu a nereaguju na to. Výjimku tvoří pouze úlety jinak celkem soudných lidí, když chci, aby se nad svým výrokem zamysleli.
ono to si bude tím, že ji hendka admini smáznou. jedna byla hnedka pod touhle dneska ráno, už není.
aBmin v ní upozorňoval, že s lesinkou smázne nějaké diskuse, protože … už nevím proč, nějaká sprosťárna, jakoby humor
Také jsem si všimla, že tu jsou poslední dobou „rádobyvtipné“ diskuse a nejen takové, některé mi připadají vymyšlené. Asi se někdo velice nudí nebo je zaujat proti ženám na mateřské? Také jsem pro nereagovat a hlásit.