Už mě ty rádobyvtipné diskuse nebaví, mám návrh...

43031
24.4.10 10:13

Už mě ty rádobyvtipné diskuse nebaví, mám návrh...

Holky domluvme se a do rádobyvtipných diskusí vůbec nepišme, OK? Dejme vždy jen „nahlásit příspěvek“
Třeba to ty vtipálky přestane bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
24.4.10 10:21

Pudlo, to je dobrý nápad. Ale jak to udělat, aby tenhle návrh četlo co nejvíc holek (samo i Jura :-P )? Aby to prostě nezapadlo. Je víkend, slunečno, spousta holek není asi u PC,..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
24.4.10 10:37

ale no taaak.a na cem se budem odreagovavat.je lepsi poslat do p…kelu blbecka nez nekoho kdo si to nezaslouzi 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
24.4.10 10:39
Nikiki píše:
ale no taaak.a na cem se budem odreagovavat.je lepsi poslat do p…kelu blbecka nez nekoho kdo si to nezaslouzi 8-)

jojo, to je zase taky fakt :-)))) to uznavam :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
24.4.10 11:08

Já jsem taky pro nereagovat.Někdo tady kolikrát napíše evidentní provokaci a blbost a všichni reagujou a ten blbeček co to píše se akorát baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
24.4.10 11:36

Já jsem dřív reagovala,dnes už taky nereaguju a jenom hlásím :-)
Je to taky tím,že je hezky,předpokládám,že už tu nebudu trávit tolik času.

A taky,zakladatel té diskuze se vyžívá v tom,že reagujeme.Je mu to jedno,když na tento server narazil třeba náhodou.

Mě spíš štve,že se to tu poslední dobou rozmohlo v masivní míře.Dřív to byla diskuze,dvě do měsíce.Teď je jich několik do týdne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
24.4.10 12:24

Ahoj holky, mozna budu za exota, ale muzete sem prosim hodit nejaky link radobyvtipne diskuse? Ja presne nevim, co tim myslite a rada bych byla v obraze. Dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
24.4.10 12:28

Teredes,jsou smazané,myslím :wink:

Včera tu byla diskuze,která se jmenovala nějak:
Babči nad 80,aneb než odejdeme k Pánu Bohu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
24.4.10 12:36

Aha, diky, nazev jsem videla, ale nerozklikla jsem to. Ja jsem presne nevedela o cem se bavite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
24.4.10 13:16

Nepíšu dávno, ale evidentně to nemá ten správný efekt 8-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3360
24.4.10 13:19

Pardon, že se vám do toho pletu, zatím jsem na žádnou „rádoby vtipnou“ diskuzi nenarazila, ale asi to bude tím, že mám svoje dvě uzavřená fórka, kde se s holkama tak nějak plus minus virtuálně známe a ostatní diskuze akceptuji jen málokdy(jako třeba tuhle). Jen mě zajímalo, co je tím myšleno. Takže já vlastně jedu v duchu vašeho návrhu ještě před tím, než vznikl :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.4.10 14:07

Radúno neboj. „Dvorní šašek eMimina“ a „kolaborant v ženském světě“ to čte taky…

No už asi dvanáct let uplatňuju v diskusích pravidlo, co mě naučil kamarád; když se mi to nelíbí, tak to nečtu a nereaguju na to. Výjimku tvoří pouze úlety jinak celkem soudných lidí, když chci, aby se nad svým výrokem zamysleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
24.4.10 20:48

ono to si bude tím, že ji hendka admini smáznou. jedna byla hnedka pod touhle dneska ráno, už není.
aBmin v ní upozorňoval, že s lesinkou smázne nějaké diskuse, protože … už nevím proč, nějaká sprosťárna, jakoby humor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckyy
24.4.10 21:38

Také jsem si všimla, že tu jsou poslední dobou „rádobyvtipné“ diskuse a nejen takové, některé mi připadají vymyšlené. Asi se někdo velice nudí nebo je zaujat proti ženám na mateřské? Také jsem pro nereagovat a hlásit.

• Citovat
  • Upravit
13672
24.4.10 22:10

No a teď jsem tady ty vtipálky :evil: viděla a už jsou pryč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat