Už někomu přišla výhra s Alpine Pro?

153
16.12.21 18:53

Už někomu přišla výhra s Alpine Pro ?

Zdravím chtěla bych se zeptat zda už někomu z vás přišla výhra s Apline Pro o buď klučičí bundu BARFO a nebo holčičí kabát Red už si nevzpomínám jak se jmenoval.Jen pro upřesnění vyhlášení výherců bylo 7.12. Jde mi jen o to zda to mohu očekávat do vánoc a nebo až po nich. Předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20906
16.12.21 18:56

A co se zeptat jich? Nebo myslíš, že to vyhrálo tisíce lidí, že je tady najdeš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
16.12.21 19:00

Tak samozřejmě jsem jim psala. Ale bohužel si nikdo ani zprávu nepřečetl. Tak proto se zkouším ptát tady jestli někdo z výherců už balíček nedostal. Protože bych ho ráda dala pod stromeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
16.12.21 19:10

Tak ono těch výherci bylo asi minimum… Tuším že 2.

• Citovat
  • Upravit
153
16.12.21 19:15

Tak to už bohužel nevím kolik jich bylo ale zkusila jsem se zeptat. Jak se říká 6a zkoušku nikdo nic nedá. A hlavně zkouším jestli si to třeba admin tady nepřečte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
16.12.21 19:16

Já Teda vyhrála v adventnim kalendáři Manufakturu 12.prosince. Admin mi psali, že teď toho posílají hodně, takže se odeslání může protáhnout a mam počítat 2-3 týdny a radši s tím pod stromeček nepocitat… každopádně, pry až budou posílat, tak dají info.

Ale 1.12. Jsem byla vybrána jako testerka a to přišlo ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
16.12.21 19:20

Jo tak to díky za info já jsem byla taky o pár dní dyl vybraná jako testerka a taky už to minulý týden přišlo. Proto mi to bylo divné že s tě soutěže ještě nic ani žádné info atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
18.12.21 11:17

Dobrý den,

je toho teď opravdu hodně a na bundy se čeká od klienta, protože jste si každý psal o velikost. Doufáme, že pošleme ve středu, ale není to jisté.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
18.12.21 16:25

@admin mockrát děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek