Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím chtěla bych se zeptat zda už někomu z vás přišla výhra s Apline Pro o buď klučičí bundu BARFO a nebo holčičí kabát Red už si nevzpomínám jak se jmenoval.Jen pro upřesnění vyhlášení výherců bylo 7.12. Jde mi jen o to zda to mohu očekávat do vánoc a nebo až po nich. Předem děkuji za odpověď
A co se zeptat jich? Nebo myslíš, že to vyhrálo tisíce lidí, že je tady najdeš? ![]()
Tak samozřejmě jsem jim psala. Ale bohužel si nikdo ani zprávu nepřečetl. Tak proto se zkouším ptát tady jestli někdo z výherců už balíček nedostal. Protože bych ho ráda dala pod stromeček
Tak to už bohužel nevím kolik jich bylo ale zkusila jsem se zeptat. Jak se říká 6a zkoušku nikdo nic nedá. A hlavně zkouším jestli si to třeba admin tady nepřečte.
Já Teda vyhrála v adventnim kalendáři Manufakturu 12.prosince. Admin mi psali, že teď toho posílají hodně, takže se odeslání může protáhnout a mam počítat 2-3 týdny a radši s tím pod stromeček nepocitat… každopádně, pry až budou posílat, tak dají info.
Ale 1.12. Jsem byla vybrána jako testerka a to přišlo ihned.
Jo tak to díky za info já jsem byla taky o pár dní dyl vybraná jako testerka a taky už to minulý týden přišlo. Proto mi to bylo divné že s tě soutěže ještě nic ani žádné info atd…
Dobrý den,
je toho teď opravdu hodně a na bundy se čeká od klienta, protože jste si každý psal o velikost. Doufáme, že pošleme ve středu, ale není to jisté.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()