Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bydlíme v Domě na vesnici Mnich dcerka Anežka se strašně těšila na první den školy byla tak nedočkavá že šla brzy spát ráno jsem jí vzbudila v 9;00 oblékla se a pak šla ven tam se rozběhla uklouzla jí noha a spadla přímo do potoka já jí musela tahat ven naštěstí uměla plavat pak se usušila převlékla si oblečení a všechno dopadlo dobře dovezli jsme ji do školy byla šťastná @admin soutěž
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nellysofie120 píše:
Bydlíme v Domě na vesnici Mnich dcerka Anežka se strašně těšila na první den školy byla tak nedočkavá že šla brzy spát ráno jsem jí vzbudila v 9;00 oblékla se a pak šla ven tam se rozběhla uklouzla jí noha a spadla přímo do potoka já jí musela tahat ven naštěstí uměla plavat pak se usušila převlékla si oblečení a všechno dopadlo dobře dovezli jsme ji do školy byla šťastná @admin soutěž
Co to je
@topazio píše: ??Nějaký blábol. S tímto těžko něco vyhraje.
To mel byt deníček? ![]()
@Nellysofie120 zákládáš diskuzi. V odkazu je proklik pro vložení deníčku. Je tam taky zadání, jak má takový text vypadat. Případné si pro představu nějaký deníčky přečti ![]()
https://www. emimino. cz/souteze/napiste-denicek-a-vyhrajte-skolni-balicek/#utm_source=emiminocz&utm_medium=upozorneni
@vokishka píše:
To mel byt deníček?
Deníček maminky.
Jak z pomocné školy.
@Nellysofie120 deníčky se nepisou do diskuze, a máš tam popsáno, jak mají vypadat. Tohle trochu zní jako domácí úkol, který psalo dítě ze druhé třídy a ještě ho odflaklo ![]()
Už jsem si na nekonečné věty zvykla, ale jedna věc mě tedy zaujala. Kde se dá do školy vstávat až v devět?
@Nellysofie120 Dobrý den, Nelly,
ano, je potřeba přidat deníček tak, jak je popsané v článku upozorňujícím na soutěž ![]()
Zkuste si nejprve říct, co chcete deníčkem sdělit – má to být nějaký vtipný moment, nebo je to jen zaznamenání toho, co jste dělali?
Určitě bych se snažila najít a předat něco zajímavého (humor, předat zkušenost, moment k zamyšlení) – třeba, jak jste se vypravovali/nestihli jste to/něco se po cestě pokazilo, příjemně vás překvapila třída/přístup paní učitelky? Důvody, proč tu maminky čtou deníčky jsou, že se chtějí něco dozvědět, že se chtějí pobavit, že se nějakým způsobem ztotožňují se samotnou autorkou (prožily to samé či podobné).
Deníček by měl být určitě delší (je to napsané i v tom zmiňovaném článku), zamyslete se nad úvodem, kde naznačíte, o čem budete psát, pak pokračujte v několika odstavcích.
S trochou cviku to zvládnete ![]()
Hezký den, Iva ![]()
PS: Diskuzi zamykám.
Pokus o vtip a vypíchnutí absurdity deníčků o ceny? Jako jo, taky už mě tahle podpora deníčků, které nemají hlavu ani patu a zajímají tak maximálně rodiče popisovaného dítěte, nebavěj. Většinou už ani nečtu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat