Pravidla hry ,,Cestuj a vyhraj"

75
26.7.21 21:22

Pravidla hry ,,Cestuj a vyhraj"

Milí @admin,
chtěla jsem se zeptat, zda neplánujete pozměnit pravidla této hry, resp. pravidla pro hlavní výhry? Splnění 1. podmínky: Vložit 5 míst, je naprosto reálné, to ano. Ale 2. podmínka: Aby vám dalších 20 maminek místo ohodnotilo, to je dle mého nereálné. Koukala jsem na různá místa a i ta nejnavštevovanější jsou hodnoceny okolo 2 dalšími lidmi. Našla jsem jen jedno místo, kde jej hodnotí okolo 6 lidí.
Ano, vím, že máme teprve 3. týden, nícméně bude také přibývat dalších a dalších míst, takže se i hodnocení budou více rozprostírat a bude nereálné, aby někdo na 20 hodnocení dosáhl…
Nebylo by lepší dát 5 míst+ mít na své místo 5 hodnocení? Nebo třeba přidat 10 svých míst? Toto jsou totiž věci, co já osobně mohu ovlivnit, ale nemohu nikoho přinutit, aby mi mé místo ohodnotil…
A ještě poslední věc - nefunguje Vám odkaz na pravidla soutěže :-)

Děkuji za přečtení a za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.7.21 22:12

Tady já se přidám, v pravidlech je, že se mají přidávat místa s popiskem a vlastní fotografií, náhodně jsem prohlížela něco v našem okolí a třeba ZOO Olomouc, kde není v popisku ani slovo a obrázek stažený z netu? :roll: Takové místa by měli být dle mě hned mazany ať je můžeme přidat třeba my ostatní tak jak mají být. Nehledě na to, že když si to místo jako neznalá rozkliknu, tak mi to absolutně nic nedá (teď nemyslím proflaklou Zoo, ale kdyby to tak uživatelky přidávaly ke každému místu, tak se nedozví nikdo nic…) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
27.7.21 08:02

@orsulikova.zuzana však tohle jsem já říkal adminum už na začátku, ale prej to budou kontrolovat. Evidentně ani prd.

Navíc každej není zvedavej na to, přidávat místa kde byl. Chce na netu zůstat anonymní. Takze i když uživatelů je spousta, těch ochotných vystoupit z anonymity už tolik není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
27.7.21 11:43

@Cenarius Naprostý souhlas. Dále tam admini psali cosi o sbližování uživatelů a budování komunity. Jsem si říkala, jestli si dělají srandu, v dnešní době, kdy třeba když se člověk hlásí na novou pracovní pozici, tak si ho budoucí zaměstnavatel lustruje nejen na FB, ale různě na netu.

Nemyslím si, že by ty hodnotné ceny stály masově za to odtajnit přesná místa, kde žijeme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
27.7.21 13:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
27.7.21 13:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
27.7.21 13:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
27.7.21 13:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
27.7.21 16:30

Diskuzi ke hře Léto venku s eMiminem najdete zde:
Léto venku s eMiminem

Pěkný den,
Jitka :kytka:

PS
Ve 3. týdnu hry hrajeme o např. o velkou kosmetickou sadu Manufaktura nebo o ochlazovač vzduchu Eta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
18.8.21 16:25

@admin
Dobrý den,
pár míst už mám, ale s krátkým popisem. Když je teď zpětně upravím a rozšířím na 750 znaků, tak mohu být zařazena do hlavní soutěže (když těch míst budu mít 10, samozřejmě :D )?

Děkuji za upřesnění :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
19.8.21 07:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie