Anonymní troll

35901
25.6.21 09:09

Anonymní troll

Asi nebude sama, ale proč se neodkryje nikdy anonym u evidentních Trollů? Přece není jedno, jestli je to nějaký nováček, nebo známá firma :nevim: poslední dny je to tady jeden za druhým a mě by teda dost zajímalo, jestli je to ten samý člověk nebo ne :roll: na konci pak jen zamkne a nazdar :roll: navíc porušuje podmínky anonymu, ne? Máte to i v popisu u zaškrtnutí a stejně nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77023
25.6.21 09:21
@pikola píše:
Asi nebude sama, ale proč se neodkryje nikdy anonym u evidentních Trollů? Přece není jedno, jestli je to nějaký nováček, nebo známá firma :nevim: poslední dny je to tady jeden za druhým a mě by teda dost zajímalo, jestli je to ten samý člověk nebo ne :roll: na konci pak jen zamkne a nazdar :roll: navíc porušuje podmínky anonymu, ne? Máte to i v popisu u zaškrtnutí a stejně nic :nevim:

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.6.21 09:24

Zake me to zajímá.
Myslím, že tušíme, proč se to děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20909
25.6.21 09:26

@g.sandova zvýšená čtenost a prokliky a tím víc peněz z reklam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
25.6.21 09:33
@pikola píše:
Asi nebude sama, ale proč se neodkryje nikdy anonym u evidentních Trollů? Přece není jedno, jestli je to nějaký nováček, nebo známá firma :nevim: poslední dny je to tady jeden za druhým a mě by teda dost zajímalo, jestli je to ten samý člověk nebo ne :roll: na konci pak jen zamkne a nazdar :roll: navíc porušuje podmínky anonymu, ne? Máte to i v popisu u zaškrtnutí a stejně nic :nevim:

no, protože občas mám pocit, že to anonymní trolení musí pocházet od adminů, kteří od prvního příspěvku kontroverzními a hádavými tématy zvyšují návštěvnost webu, jinak u nich zachování anonymů nedává smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.6.21 09:34

V poslední době mě toho tady taky štve už hodně. Diskuze se smaže bez odtajnění anonymu, když nahlásím, a nejen já, zneužití anonymu k urážení uživatelů, tak se většinou neděje nic, v lepším případě se odtajní anonym, ale urážející příspěvky tu vesele visí dál. Dřív tu bylo hezkým zvykem tyhle věci mazat. Takhle jsou uživatelé vysmátí, páč na ně admin jen udělá „tytyty, ošklivé káčátko!“, ale invektivy tu zůstávají. A množí se to tu čím dál víc. Tohohle webu jsem si vždycky vážila, protože se byla nějaká kultura diskutování, ale poslední dobou už ani nemám chuť sem chodit.
Co na to @admin?

• Citovat
  • Upravit
18304
25.6.21 09:46
@pikola píše:

odkrýváni tulipánů je mě ukradené, jinak s tebou souhlasím.
V poslední době střídá jedna primitivní diskuze za druhou.

Jedná se většinou o diskuze, které mají hodně slov, toto se jim hodí, chytá se to dobře na netu. Když se často objeví slovo, koroňák, znásilnění, adopce, to jsou top slova. Proto se diskuze nemažou.

Příspěvek upraven 25.06.21 v 09:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
25.6.21 09:47
@sagina píše:
no, protože občas mám pocit, že to anonymní trolení musí pocházet od adminů, kteří od prvního příspěvku kontroverzními a hádavými tématy zvyšují návštěvnost webu, jinak u nich zachování anonymů nedává smysl :nevim:

Admini by nebylo tak hloupí, aby si to sami okomentovali.

• Citovat
  • Upravit
18304
25.6.21 09:48
@sagina píše:
no, protože občas mám pocit, že to anonymní trolení musí pocházet od adminů, kteří od prvního příspěvku kontroverzními a hádavými tématy zvyšují návštěvnost webu, jinak u nich zachování anonymů nedává smysl :nevim:

ano, je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
25.6.21 09:51
@DanielaD píše:
odkrýváni tulipánů je mě ukradené, jinak s tebou souhlasím.
V poslední době střídá jedna primitivní diskuze za druhou.

Jedná se většinou o diskuze, které mají hodně slov, toto se jim hodí, chytá se to dobře na netu. Když se často objeví slovo, koroňák, znásilnění, adopce, to jsou top slova. Proto se diskuze nemažou.

Příspěvek upraven 25.06.21 v 09:47
Že se nemůžou je mi jedno, ale pokud 20 lidí nahlásí zneužití anonymu a stejně se nic ve finále nestane tak proč to mají v pravidlech? Proč by měl mít jeden výjimku a druhý ne? Nebo se jim prostě jen nechce to odhalovat, zamknu hotovo nashledanou a vyřešený problém :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.6.21 09:56

Tak jak mají patronky, které jsou placené za svoji práci, která tady není nikde vidět.
Každý web má své placené pisálky, provokatéry, jsme na babišově, které je spojené s idnes. Každý ví, jak tam probíhají diskuze :)

@Kolicek95 píše:
Admini by nebylo tak hloupí, aby si to sami okomentovali.

stačí, když nahodí téma, dál už to funguje samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.6.21 10:01
@pikola píše: Že se nemůžou je mi jedno, ale pokud 20 lidí nahlásí zneužití anonymu a stejně se nic ve finále nestane tak proč to mají v pravidlech? Proč by měl mít jeden výjimku a druhý ne? Nebo se jim prostě jen nechce to odhalovat, zamknu hotovo nashledanou a vyřešený problém :nevim:

Psala jsem toto do diskuze - fakt nevím jak se jmenuje, ale něco o fungování emimina. Nikdo neopověděl. Vím, jak to v IT chodí.

Jsem ráda, že o tom píšeš, že si toho všímáš.
Každé naše napsané slovo je pro ně reklama, každá založená diskuze je další reklama, je tady opravdu velice málo diskuzí k věci o dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.6.21 10:04

@pikola

všimni si, že se většinou zamyká po 11 stránce :)

nedávno jsem tady viděla anonymní diskuzi jak vařit meltu, mě to nepřipadne normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
25.6.21 10:10
@DanielaD píše:
@pikola

všimni si, že se většinou zamyká po 11 stránce :)

nedávno jsem tady viděla anonymní diskuzi jak vařit meltu, mě to nepřipadne normální

Vařit meltu ok, ale domácí násilí, násilí na dětech nebo alkohol v těhotenství? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.6.21 10:13
@pikola píše:

Měli by je odtajnit. Vždyť to trollení je už trapné. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová