Anonymní troll

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35902
25.6.21 11:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
25.6.21 12:03
@pikola píše:
@admin jde mi o včerejší témata
https://www.emimino.cz/…10tt-432348/
https://www.emimino.cz/…atka-432340/

Nebo ta diskuse jak jakýsi týpek osahával dceru zakladatelky (diskuse je už smazaná), anonym tam urážel ostatní uživatele, jeden z adminů situaci vyřešil pouze s tytyty a ty urážky tam nejenže zůstaly, ale ani se anonym neodtajnil. Pak další adminka tedy diskusi zamkla, vulgární příspěvky anonyma smazala, ale další příspěvky od daného anonyma zůstaly neodtajněny. Takže nikdo neví, jestli to psala zakladatelka pod anonymem, nebo někdo jiný. A to jsme vyloženě prosili o odtajnění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
25.6.21 12:12

Dobrý den.

@pikola píše:
@admin jde mi o včerejší témata
https://www.emimino.cz/…10tt-432348/
https://www.emimino.cz/…atka-432340/

Tyto diskuse jsou skutečně tollící. Máte pravdu, správně jste odhalila, že zakladatelka je jedna a ta samá. Resp. už není. Za úmyslné trollení byl tento nový nick smazán a blokován.

Děkujeme za vaši pozornost. Vidíte-li něco, kde máte dojem, že by měl nastat náš zásah, hlaste, pište. Moc nám to pomáhá!

A jen, už vám to tu Josefína psala, ale nedá mi to a musím se taky vyjádřit: diskuse skutečně, věřte mi, nezakládáme. Ta představa mi přijde úsměvná… Denně je zde založeno takové množství diskusí a vloženo enormní množství příspěvků, že i kdybychom měly chuť a náladu zakládat diskuse, všechny by totálně zapadly ;-)
Věřte, že co diskuse, to autentický originál od vás, uživatelů ;-)

:mavam:

Hezký den!

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35902
25.6.21 12:29

@admin no a to to nešlo hned? Snad by jako admin vidite kdo co kde zakládá i jako anonym, nebo ne? Samozřejmě že to hlásilo celé osazenstvo co tam bylo, dokonce tam jsou upozornění v diskuzi přímo na admin. A čeho se dočkáme ráno? Asi troll, nashle :roll:
Já chápu že je toho hodně, ale neříkejte, že těch těch vyloženě očividných je tu tolik denně. Člověk pak nemá snahu něco dělat když to nemá žádný Feedback

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
25.6.21 12:48

Dobrý den.

@pikola píše:
@admin no a to to nešlo hned? Snad by jako admin vidite kdo co kde zakládá i jako anonym, nebo ne? Samozřejmě že to hlásilo celé osazenstvo co tam bylo, dokonce tam jsou upozornění v diskuzi přímo na admin. A čeho se dočkáme ráno? Asi troll, nashle :roll:
Já chápu že je toho hodně, ale neříkejte, že těch těch vyloženě očividných je tu tolik denně. Člověk pak nemá snahu něco dělat když to nemá žádný Feedback

Máme novou adminku. Velmi šikovnou. Ale služby dělá skutečně doslova několik dní, stále se zaučuje :nevim:
Bude to možná chtít od vás uživatelů trochu trpělivosti… ale věřím, že bude stačit pár dní a ani si nevšimnete, že adminuje nováček ;-) :mavam:

To je vše, co vám k tomu mohu říci :think: ;)

:kytka:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
25.6.21 12:55

@admin
A mohla bych poprosit o info, zda v již smazané diskusi Osahával moji dceru „řádila“ pod anonymem zakladatelka (tuším že Anett55, ale přesně nevím), nebo jiný uživatel?? Tedy pokud máte možnost do smazaných diskusí nahlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.6.21 13:03
@admin píše:
Dobrý den.

Máme novou adminku. Velmi šikovnou. Ale služby dělá skutečně doslova několik dní, stále se zaučuje :nevim:
Bude to možná chtít od vás uživatelů trochu trpělivosti… ale věřím, že bude stačit pár dní a ani si nevšimnete, že adminuje nováček ;-) :mavam:

To je vše, co vám k tomu mohu říci :think: ;)

:kytka:
Petra

A můžete jí vysvětlit, že označení „slepice“ ve vztahu ke zdejším uživatelkám je urážka a ne zoologické zařazení? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3957
25.6.21 13:05
@Janli píše:
A můžete jí vysvětlit, že označení „slepice“ ve vztahu ke zdejším uživatelkám je urážka a ne zoologické zařazení? :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:
Ve které diskusi tenhle výrok najdu.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.6.21 13:13
@werajsik píše: :mrgreen: :mrgreen:
Ve které diskusi tenhle výrok najdu.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Poslední příspěvek

https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

• Citovat
  • Upravit
35902
25.6.21 13:17
@Janli píše:
A můžete jí vysvětlit, že označení „slepice“ ve vztahu ke zdejším uživatelkám je urážka a ne zoologické zařazení? :mrgreen: :mrgreen:

Jak vlastně dopadla ta kde anonym posílal do piip a že jsme mr…? Jen jsem to zahlédla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
25.6.21 13:19

@Janli
Jééé, tu diskusi jsem četla :mrgreen: :mrgreen:, ale ještě když byl ten příspěvek anonymní. To by mě nenapadlo, že to byla zrovna mamčuleVerča :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.6.21 13:20

@pikola to byla, tuším, diskuze o osahávání od Anett, co zmiňuje @werajsik. Ta byla nakonec smazaná komplet

• Citovat
  • Upravit
3957
25.6.21 13:20
@pikola píše:
Jak vlastně dopadla ta kde anonym posílal do piip a že jsme mr…? Jen jsem to zahlédla

To je ta, jak týpek osahával dceru zakladatelky.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35902
25.6.21 13:22
@werajsik píše:
To je ta, jak týpek osahával dceru zakladatelky.. :mrgreen: :mrgreen:

S byla to zakladatelka nebo někdo jiný? Já totiž tipuju, tě to zakládal ten samý člověk co tyhle dvě o kterých se tady bavím. Někdo má bujnou fantazii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
25.6.21 13:22
@Janli píše:
@pikola to byla, tuším, diskuze o osahávání od Anett, co zmiňuje @werajsik. Ta byla nakonec smazaná komplet

Jo a anonym zůstal neodtajněn, tedy vulgární příspěvky smazány, zbytek neodtajněn :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová