Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ve dnešní trollí diskuzi jsem se ptala na sprostá slova. Bohužel než jsem chytla nějakou odpověď, pokud se někdo vyjádřil, tak diskuze byla smazána. A tak se ptám teď. Jak je možné, že nemůžu napsat ani pdel, což podle mě zas tak sprosté slovo není, ale spoustě anonymních trollů projdou slova jako kuna vyp*caná a podobné klenoty? Jak je možný, že jim jde komentář odeslat? Mně to okamžitě napsalo, jak porušuju pravidla z důvodu hanlivých slov. A není to poprvé, co jsem si toho všimla, že jakmile je to anonymní troll, tak si může nadávat jak dlaždič.
Admin nemá tak vytříbený slovník
Kunda vyprcaná v zakázaných slovech zřejmě chybí. Jen zkouším, jestli projde ![]()
@aiwwa píše:
Kunda jde.
Dobře no, tak zrovna kunda jde. Ale já tady četla spoustu hnusných nadávek někomu, s kým ten troll nesouhlasil, přesto to bylo zveřejněno. Mě fakt zajímá, jak to funguje a doufám, že se @admin vyjádří. Když už jsem to dala do kategorie “dotazy adminům”
Nebo jestli to někdo z vás rozklíčoval, tak se těším na rozuzlení ![]()
@Fiducia píše:
Admin nemá tak vytříbený slovníkKunda vyprcaná v zakázaných slovech zřejmě chybí. Jen zkouším, jestli projde
Tak po tyhle diskuzi nám kundu bloknou.
![]()
@mamina2017 píše:
Prdel… zkouška
A tak proč mně to nejde? A to ani nebyla nadávka, jen jsem nechtěla psát dětská prdelinka ![]()
Když dáte prdel… s teckama tak to jde.
Ono to jsou přesně vybraný slova co to blokuje. Ale už to nerozezná, když dáte kundu… nebo prdel… S teckama.
Příspěvek upraven 01.07.21 v 18:43