Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Čičorečka píše:
Ježiš, to by mě fakt zajímalo, proč někdo může psát sprostoty a někdo ne
To je přece logické - umělá inteligence pozná, kdo se umí vyjadřovat na úrovni a bez vulgarit a tomu to zablokuje, jelikož v jeho případě je to neakceptovatelná neslušnost. U jiného zjistí, že je to běžná slovní zásoba, bez které nebude schopen vyjádřit své, byť jednodušší myšlenky, tak vulgarity povolí, ať tento, intelektem méně obdařený jedinec, se může také zapojit do diskuze.
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jak jsou ta vyjmenovaná slova po „p“? Pýča, pytel, pysk…?
Pyj! ![]()
@mandle-v-cokolade píše:
Neni to žádná prdel, rekl debil.
Tak kdyz to napisu rucne tak me to nepusti, kdyz tu stejnou vetu vlozim ctrl c a v tak me to pustilo…zvlastni ![]()
Debil, prdel…
Kdyz se za tim udelaji nejake znaky bez mezery, jde to ![]()
Příspěvek upraven 01.07.21 v 20:59
@Čičorečka píše:To fakt není žádná záhada, výsadba privilegovaných záleží, jak to kdo napíše. Mezery, čárky, tečky, systém detekuje jen celá slova. Možná taky rozdíl mobilní a klasická verze viz
Ježiš, to by mě fakt zajímalo, proč někdo může psát sprostoty a někdo ne
Cenarius píše:
Jelikož máte pevně dané slova co to blokuje. Když se přidá znak, tak už to projde, jelikož jej to bere jako jiné slovo. Je dobry vyhledávat a blokovat to slovo ať už je samo nebo součástí řetězce. A už nebude prdel.. [/citace
Budou se cenzurovat také výrazy typu vocas a péro? Jen tak pro informaci…
@Kukacka123 píše:
Debil, prdel…Kdyz se za tim udelaji nejake znaky bez mezery, jde to
Příspěvek upraven 01.07.21 v 20:59
Debil, prdel… Zkusím to. ![]()
@JanaDaR píše:
Budou se cenzurovat také výrazy typu vocas a péro? Jen tak pro informaci…
Jestli mame mit po ptakach, tak urcite.
@Mediula píše:
A co koňomrd?
Tak teď jsem se fakt pobavila. Asi si člověk bude muset vymyslet něco nového, když si chce zanadávat.
@Čičorečka píše:
Tak teď jsem se fakt pobavila. Asi si člověk bude muset vymyslet něco nového, když si chce zanadávat.
V tom pripade nabizim „kraca“ (dlouhe a, hacek), pouzivala to kolegyne a hrozne se mi to jako nadavka libilo. Pak mi jednou vysvetlila, ze je to krava krizena s picou… 🤦♀️ ![]()