Přidávání obsahu bylo zablokováno administrátorem

56
20.8.21 15:59

Přidávání obsahu bylo zablokováno administrátorem

Dobrý den,
psala jsem před týdnem e-mail s tímto mým problémem, byly po mě požadovány nějaké informace, ty jsem hned obratem poslala a od té doby bez reakce. Jelikož to už bude týden, tak se zkouším obrátit tady a věřím, že zde problém vyřešíme :)
Když se chci přihlásit, nebo když se chci zapojit do nějaké diskuze, napsat zprávu atd. (teda když už se mi podaří přihlásit, protože tuto hlášku to vyhodí často i při přihlašování), tak mi vyskočí:
Přidávání obsahu na portál bylo zablokováno administrátorem, pro další informace kontaktujte administrátory.
Nikde jsem nic sprostého nepsala, netrollila, prostě nic, čím bych porušila pravidla :-)
Prosím tímto o radu.
PS: Teď se mi podařilo přihlásit se a napsat tento příspěvek asi po sto pokusech, hurááá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77042
20.8.21 16:12
@NovosadkaJ píše:
Dobrý den,
psala jsem před týdnem e-mail s tímto mým problémem, byly po mě požadovány nějaké informace, ty jsem hned obratem poslala a od té doby bez reakce. Jelikož to už bude týden, tak se zkouším obrátit tady a věřím, že zde problém vyřešíme :)
Když se chci přihlásit, nebo když se chci zapojit do nějaké diskuze, napsat zprávu atd. (teda když už se mi podaří přihlásit, protože tuto hlášku to vyhodí často i při přihlašování), tak mi vyskočí:
Přidávání obsahu na portál bylo zablokováno administrátorem, pro další informace kontaktujte administrátory.
Nikde jsem nic sprostého nepsala, netrollila, prostě nic, čím bych porušila pravidla :-)
Prosím tímto o radu.
PS: Teď se mi podařilo přihlásit se a napsat tento příspěvek asi po sto pokusech, hurááá :D

popros @admin, ať ti poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
20.8.21 20:54

@NovosadkaJ
Dobrý večer,
mrzí mě, že Váš email zůstal bez odezvy. Komunikace nám zapadla, nicméně už jsem ji dohledala. Přeposlala jsem Váš problém kolegyni, která se na něj podívá. Omlouvám se za komplikace.

Přeji hezký den.
Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.1.22 09:22

@admin

Byla mi docasne zablokovana moznost zalozit diskuzi. Muzu vedet proc?
A proc jste neposlali zpravu?
Prece kdyz to clovek prepiskne v diskuzi, prijde nejake napomenuti/ban a uzivatel je na to nejak upozornen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10899
15.1.22 09:53
@VitaminC píše:
@adminByla mi docasne zablokovana moznost zalozit diskuzi. Muzu vedet proc?
Prece kdyz to clovek prepiskne v diskuzi, prijde nejake napomenuti/ban a uzivatel je na to nejak upozornen.

Taky se mi stalo, to te nekdo nahlasil za nevhodny koment. Podle mne je to tak automaticky, dokud se na to admin nepodiva a pokud to nebylo opravnene, zase to zrusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
15.1.22 13:56

Dobrý den!

@VitaminC píše:
@adminByla mi docasne zablokovana moznost zalozit diskuzi. Muzu vedet proc?

Píšu vám soukromou zprávu ;) Vyřešíme ;)

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová