Už nevím, jak dál. Mám depku

Anonymní
26.7.11 21:48

Už nevím jak dál, mám depku

Poslední dobou na mě všechno padá, a tak doufám, že po napsání tohoto příspěvku se mi alespon uleví! :cry: :cry:
Nedávno jsme měli s manželem výročí, úplně nato zapoměl! Tím to asi bvšechno začalo. Nikdy jsem po něm nechtěla, aby jsme to slavili každý rok, ale 5 let se mi zdálo jako krásné výročí a tak jsem to chtěla oslavit. Úplně klidně přiznal, že nato zapoměl! Proč?? Copak semnou není štastný?? Máme spolu dvě krásné holky a myslela, jsem že je štastný, ale asi opak je pravdou! Mám pocit, že jsem tu navíc! :cry: :cry: Po výročí jsem měla narozeniny, a opět se vše opakovalo, sice říkal, že si vzpoměl jen nic se nedělo. Žádná gratulace ani maličkost?? :cry: :cry: Chci toho tak moc??? Bohužel se v manželově rodině slaví pouze 5-ti letky a tak si tu na mě nikdo nevpoměl! Obávám se, že si nikdo nevzpomene, ani když budu mít kulaté narozeniny! :cry: :cry: Ale to snad už nějak přežiju, budu muset! :cry: :cry:
Ted posledních pár dní je to u nás ještě horší, stále se něco děje, a stále se hádáme, ikdyž je to jen maličkost! Kdyby jsme se alespon hádali z vážných důvodů, ale hádat se kvůli neumytému hrníčku, nebo neuklizenému umytému nádobí?? Kdo to kdy viděl?? O komunikaci mezi námi raději ani nemluvím, je na bodu mrazu, to si pokécám i více s našim psíkem než s manželem! Ještě že mám alespon ty holky a tak už kvůli nim se snažím být v pohodě, ale taky to nejde věčně!!! :nevim: :nevim:
No alespon malinko se mě ulevilo, ale mohlo by být i lépe, mám chut se zbalit a na pár dní odjet, ale asi mě to nevýjde a nebo bych si muleha holky vzít sebou! Což si zase stejně neodpočinu. Uvidíme jak to půjde dál! Ted jdu raději ještě něco dělat, aby neměl zase nějaký problém, kvůli blbosti. Děkuji moc za chvilku času a případně za nějaké rady co mám dělat dál! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
613
26.7.11 21:55

Ahoj, se zapomínáním důležitých událostí mám své zkušenosti, taky mě to vždycky moc mrzí :cry: Zatím jsem ale nepřišla na to, jak to „udělat“aby chlap nezapoměl..Nosí datum našeho výročí na krku na řetízku :mrgreen: Nic :mrgreen: Jakoby jsem zapoměla na jeho svátek…taky nic :zed:
Jo a jinak prožíváte si myslím klasickou krizi, podle mě si jí občas projde každý vztah :think: Nepíšeš jak jste spolu dlouho, ale máte spolu holčičky, tudíž máte určitě na krizičku nárok :wink:
Jo a vypadnout někam do pryč je super nápad, tím nic nezkazíš!

Tak přeju ať je brzo lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
26.7.11 21:56

Ahoj, no je mi líto, že máš takové náročné období. Jen se neukvapuj se závěry o tom, že tě manžel nemá rád. U nás jsme zapomínací oba a nemyslím, že to souvisí s tím, jak moc milujeme toho druhého :wink: Každopádně bych dál vymýšlela, jak si odpočinout a odreagovat, než čekat, až si mě někdo všimne…je třeba se holt postarat sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
26.7.11 22:02

Hmm, výročí neslavíme, protože já nechci. Je to tedy na můj popud, nemám tyto umělé příležitosti ráda. Bude to znít jako klišé, ale na večeři si můžeme zajít kdykoli, dárek si koupíme zrovna když máme náladu něco vymýšlet. Rozhodně ne na nějakou povinnost. Vánoce dodržujeme kvůli dětem, než že by nás zrovna toto nějak těšilo.
narozeniny plánuji předem kvůli oslavě s rodinou, takže nečekám, že si někdo vzpomene, ale pozvu je. Dárky vymýšlet nemusí, mám seznam maličkostí, které průběžně potřebuji a rodinní příslušníci se mě již poslušně ptají. Čímž jsem omezila depky způsobené tebou popsanými událostmi.
Pokud jde o tu komunikaci, tak to je horší. Já mám fakt úžasného chlapa. Takové věci tudíž řešit nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ahojky, úplně jsi mi připomněla nás… V dubnu jsme slavili první výročí od svatby… a já nedostala ani blbou kytičku ani nic… v červnu jsme slavili výročí, kdy jsme se seznámili - opět ani blbou kytku mi nedal… a teď v červenci jsem slavila 25. narozeniny a on v ten den mi sháněl dárek. Jeho máma na mě úplně zapomněla, ani neposlala sms a to mám teď každým dnem rodit. Vlastně manžel se ke mně chová celých 9 měsíců tak, jako kdybych vůbec těhotná nebyla. Jeho máma to samý. Ta mi ani jednou nezavolala, jak se cítím apod. Člověku je to tak nějak líto.
Hádáme se denně, kvůli blbostem… a nejhorší na tom je, že to musí poslouchat i náš syn, který už všemu dobře rozumí. :-( To mě mrzí úplně nejvíc.

Ale je fakt, že za ten neumytý hrneček nadávám já… On je spíš takovej, že přijde domů, nají se, vyse*e se a usne u televize… :evil:

Nevím co poradit, sama nevím co s tím… Ale každopádně držím palečky, aby se to zlepšilo… :hug:

• Citovat
  • Upravit
22614

Ahoj, nevěš hlavu. Já jsem s manželem 5.5 roku, ani jednou si na nějaké výročí nevzpomněl. Neřeší ani Valentýna a nic podobného, jako den dětí, den matek. Né, že já bych to extra prožívala, ale u našich vždy táta mámě přinesl alespoň kytku, i když byla ze zahrádky.
Loni zapomněl na mé 22. narozeniny, já jsem koupila vínko, zákusky a čekala jak debil až přijde z práce. Přišel, najedl se a šel dělat na dvůr. Pak přïšel zpátky, ospršil se a usnul. Ještě horší bylo, že jsem v dobu byla těhotná, takže jsem to brala jako zradu, jako že o nás nemá zájem. Rodina z jeho strany mi taky nepřála. Ale co už…
Někdy máme dny, že se taky hádáme kvůli blbostem jako je nekoupená štáva, neumytý hrnek, talíř:-D
Radu, co s tím, tu Ti nedám. Bohužel. Snad jen hop chytit pod krkem a na férovku se zeptat a promluvit si… Ať je brzo líp! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692

Ahoj zrovna prožívám uplně to stejné jako ty a je to taková krize,že jsem taky přemýšlela že uteču.Ale nedalo mi to a s chlapem jsem si o tom popovídala a došla jsem k názoru že jak se ve vztahu málo mluví je to špatný.Řekla jsem mu vše co mě tížilo a on ke mě to samé.Nevím jak u vás ale my máme dva malé chlapečky a opravdu nám dávají zabrat a moc času na nás samotné nezbývá.To jsou jen děti povinnosti a naše maličkost jde stranou.Já jsem už toho názoru že se už budu připomínat že bude výročí nebo narozeniny"chlapy jsou na tohle prostě flegmatici!"Držím palečky at krizi překonáte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.7.11 22:06
Anonymní píše:
On je spíš takovej, že přijde domů, nají se, vyse*e se a usne u televize… :evil:

Héj, to je dobrý:-D To moooc dobře znám, to ten můj dělá taky.

My jsme měli rok od svatby v červnu, ani nevěděl:-) K narozkám nic, ani gratulace a k vánocům sem dostala hřeben a cukřenku:-D Ale tomu jsem se spíš smála, aspon si vzpomnel:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
26.7.11 22:19

Máte prostě ponorku no..To přejde.My máme taky hádací období kvůli hovadinám, za chvilku je klid.
A narozky, výročí, svátky atd. neřeším.Jako ano, přejeme si, dáme dárek, ale pokud zapomenem, tak z toho ani jeden nešílí…Což mi připomíná, že aspoň první výročí svatby bychom mohli oslavit, musím kouknout, kdy to vlastně je :think: :lol:
Ale jako pokud tě to natolik trápí, rozhodně nemlč, udělej pár vln, aby si příště vzpomněl..Popř.před narozkama nenápadně hlaš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
26.7.11 22:19

mat male deti vie byt dakedy poriadne narocne a ak si clovek par dni malo oddychne, resp. neoddychne a nema cas ani si „uprdnut“, ako sa u nas hovori, tak aj z malickosti vie vzniknut hadka..
a ked je skarede pocasie, cloveku vie vadit vsetko, aj malinka spinka, ktoru si normalne nevsimne…
co takto vyjst na slniecko, spravit si vyletik, i ked len po okoli , hlavne vypadnut z bytu, nech nevidite neodlozene veci…

ja by som hned nerobila zavery,. ze sa nelubite… len vas zmohol kazdodenny zhon okolo deticiek.. my to tak mame tiez.. niekedy je vsetko idealne, dakedy sa vieme zas zavrazdit aj kvoli uplnej hovadine.. treba to napätie nejak vyventilovat…

ono bordel neujde, a skoda venovat cely cas upratovaniu, radsej si fakt zajdite na vylet, alebo si zahrajte badminton pred domom a nech sa zatial decka chvilinku pohraju sami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
26.7.11 22:28

:mrgreen: :mrgreen: holky..já měla svátek a dostala jsem kinder vajíčko…grrrrrrrrrrrrrrrrr..ale nápad se cení :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
26.7.11 22:34
KriJona píše: :mrgreen: :mrgreen: holky..já měla svátek a dostala jsem kinder vajíčko…grrrrrrrrrrrrrrrrr..ale nápad se cení :palec: :palec:
8-o 8-o 8-o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
26.7.11 22:36

Ahoj, ono to sem asi nepatří, ale docela se bavím nad hřebenem, cukřenkou a kinder vajíčkem :-D Já měla svátek a drahouš taky zapomněl, ale nestává se mu to, byli jsme zrovna na dovči,no, tak co už :mrgreen: Jinak Zakladatelko je mi líto, co prožíváš, taky jsme měli takovou krizi, ale nejlepší je o tom v KLIDU mluvit, prostě říct „Hele, Milane, ráda bych ti řekla, že když děláš to a to a neděláš to a to, tak mě to mrzí, mohl bys aspoň to a to?“ A zjistit, co jemu vadí, moje zkušenost byla, že to vlastně nebyl neumytý hrnek, co mu vadil, ale štvala jsem ho něčím já a tímto si to na mě vylíval, takže opravdu mluvit a mluvit a přeju, ať se to brzo zlepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
26.7.11 22:58
Majkla píše:
Ahoj, se zapomínáním důležitých událostí mám své zkušenosti, taky mě to vždycky moc mrzí :cry: Zatím jsem ale nepřišla na to, jak to „udělat“aby chlap nezapoměl.....

Tak u nás jednu dobu fungovalo, že jsem o tom měsíc dopředu mluvila. Že budeme mít výročí/narozeniny a že čekám věcné dary. A kdy bude oslava, kdo všechno přijde atd. Pak jsem ještě i předem psala maily „Ježíškovi“ (i před narozeninama) a to přímo s webovými odkazy na to, co se mi líbí… Docela to fungovalo. Až do letoška. Narozeniny jsem měla na konci května, dárek do teď nikde (ale posílal mi katalog z klenotnictví (před 14dny) ať mu písnu, co se mi líbí). Ale furt se nic neděje… 8-o 8-)

No ale abych mu nekřivdila, tak na výročí svatby si vzpomněl a věcný dárek také byl… :jazyk: To mám z toho, že jsme měli svatbu a moje narozeniny v jednom měsíci a hned za dalších 14 dní narození syna. To je na jednoho chlapa moc kumulovaných událostí… :lol:

Zakladatelko, podle mě se hádáte kvůlil blbinám, protože ty jsi frustrovaná z partnerova nezájmu (resp. ty to hodnotíš, že tě nemá rád) a on je asi podrážděný, protože neví co se děje (má tě rád, podle něj je vše ok a nechápe proč trojčíš). Řešení? Narovinu si promluvit! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
26.7.11 23:09

To je normální, chlapi zapomínaj na leccos, na výročí, ale i na to, že mají vyzvednout prcka ze školky :-D A taky je normální a nejčastější, že se lidi hádají právě kvůli kravinám.

Je to o komunikaci, buď mu to řekni narovinu anebo ho taktně manipuluj. Jiná možnost není…

A na depku je nejlepší příroda a sport - zajdi si zaběhat…zajezdit na kole nebo třeba na Zumbu a dej si pořádně do těla :mrgreen: Nejlépe každý den. Uvidíš, že ti bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí