Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky já už nevim jak dál. Mám 6tiletou holčičku, za 2 měsíce se narodí další dcera a mi jsme u rodičů přítele. Nebylo by to tak strašný, kdyby tu nebyl i jeho bratr s ženskou a dítětem, takže je nás tu dohromady 8
O obecní byt jsme si žádali už několikrát, vždycky ho dostane ten, co ho nepotřebuje
kdyby přítelovi brácha nedlužil přez 200000 tisíc tak jsme si vzali hypošku a koupili nějaký byt, ale takhle by jsme na to neměli, když musí platit za tho vola. Já už jsem úplně na prášky. K mím rodičům nemůžeme, bydlí 70km daleko. Tady už se to nedá vydržet. Přítelkyně jeho bratra a i bratr mi neustále sprostě nadávají a já začínám propadat děsné depresi. Vážně už nevím jak dál
Jak se mohou dospělí mladí lidé dobrovolně dostat do takové situace? Nemáte na svůj byt, tak si ježiši kriste nějaký pronajměte a běžte do pronájmu. Jste svéprávní? Vybudujte si svůj vlastní život. Bydlíte v osmi lidech v nevyhovujících podmínkách a pořídíte si do toho další dítě. To nepřemýšlíte? I ve 2+1 na tom budete líp, než jste ťeď. Proč si nenajdete podnájem?
Zkusit si pronajmout nějaký malý byteček? V jak velkém bytě jste teď? Osm lidí, to je pecka. ![]()
Nemůžete protože to nejde, nebo nemůžete, protože nechcete??
Jinak to sis měla rozmyslet dřív, jak to bylení, tak půjčování peněz. Ještě asi dodám, že málokterá rodina dostane obecní byt a taky bydlí. Ve svým, v nájmu. Tak jděte do podnájmu a hotovo. Nic vás tam očividně nedrží.
Ahoj, tak to ti vůbec nezávidim
musí to být opravdu hrozné, ja bydlím u mamči mám 7 měsiční holčičku a přítel bydlí u svých rodičů a docela mě to štve pač jsem chtěla aby jsme bydleli spolu. ![]()
A co podnájem? Vůbec nechápu v dnešní dově, že si někdo bere půjčku na někoho jiného… Já bych tam nebyla. Ty nadávky nejsou pro dceru dobrý příklad do budoucna. ![]()
Tak já nevím, ale v tomhle bych bydlet s dítětem teda fakt nechtěla… 70 km není až tak daleko, takže bych klidně, pokud je ta možnost, šla ke tvým rodičům, kde budeš mít klid.. přece jen, jakmile porodíš, budou s tebou mlátit hormony a kdo ví, jak to budeš snážet pak… určitě odtamtud odejděte…
Zkuste podnájem. My bydlíme taky v podnájmu, nejdříve se mi nechtělo jít do podnájmu, ale teď je to super, máme vlastní klid. Není nad to přijít domu a dělat si co chceš a nikdo tě neotravuje a nepoučuje. Časem si chceme vzít hypotéku, ale až přítel splatí dluhy co má.
To, je bohužel, další případ, kdy se absolutně neuvažuje, do čeho přivedu dítě. Natož druhé.
Kdyby jsme měli peníze na podnájem, tak do něj jdeme. Peníze mu bratr přestal platit co přišel o práci.
@crhy píše:
Ahoj, tak to ti vůbec nezávidimmusí to být opravdu hrozné, ja bydlím u mamči mám 7 měsiční holčičku a přítel bydlí u svých rodičů a docela mě to štve pač jsem chtěla aby jsme bydleli spolu.
proč nebydlíte spolu dočasně u jednoho z rodičů třeba? To by mi hodně vadilo, mít dítě a partner aby mě chodil navštěvovat.
@Burj Chalifa píše:
To, je bohužel, další případ, kdy se absolutně neuvažuje, do čeho přivedu dítě. Natož druhé.
V době, kdy jsme si dítě pořídili, mu jeho bratr peníze splácel
@karamela88 píše:
Kdyby jsme měli peníze na podnájem, tak do něj jdeme. Peníze mu bratr přestal platit co přišel o práci.
ale teď taky musíte platit nebo ne? Jaké máte měsíční náklady? A teda, přivést druhé dítě do takového blázince, chjoj, to bude těžký.