Už nevim jak dál, bydlení s rodiči

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
73
6.3.14 10:02

už nevim jak dál... u rodičů

Holky já už nevim jak dál. Mám 6tiletou holčičku, za 2 měsíce se narodí další dcera a mi jsme u rodičů přítele. Nebylo by to tak strašný, kdyby tu nebyl i jeho bratr s ženskou a dítětem, takže je nás tu dohromady 8 :,( O obecní byt jsme si žádali už několikrát, vždycky ho dostane ten, co ho nepotřebuje :,( kdyby přítelovi brácha nedlužil přez 200000 tisíc tak jsme si vzali hypošku a koupili nějaký byt, ale takhle by jsme na to neměli, když musí platit za tho vola. Já už jsem úplně na prášky. K mím rodičům nemůžeme, bydlí 70km daleko. Tady už se to nedá vydržet. Přítelkyně jeho bratra a i bratr mi neustále sprostě nadávají a já začínám propadat děsné depresi. Vážně už nevím jak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jemys
6.3.14 10:06

Co nějaký podnájem??

• Citovat
  • Upravit
69235
6.3.14 10:06

Jak se mohou dospělí mladí lidé dobrovolně dostat do takové situace? Nemáte na svůj byt, tak si ježiši kriste nějaký pronajměte a běžte do pronájmu. Jste svéprávní? Vybudujte si svůj vlastní život. Bydlíte v osmi lidech v nevyhovujících podmínkách a pořídíte si do toho další dítě. To nepřemýšlíte? I ve 2+1 na tom budete líp, než jste ťeď. Proč si nenajdete podnájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
6.3.14 10:07

Co nějaký podnájem? O tom jste neuvažovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella

Zkusit si pronajmout nějaký malý byteček? V jak velkém bytě jste teď? Osm lidí, to je pecka. :?

• Citovat
  • Upravit
21848

Nemůžete protože to nejde, nebo nemůžete, protože nechcete??

Jinak to sis měla rozmyslet dřív, jak to bylení, tak půjčování peněz. Ještě asi dodám, že málokterá rodina dostane obecní byt a taky bydlí. Ve svým, v nájmu. Tak jděte do podnájmu a hotovo. Nic vás tam očividně nedrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.3.14 10:08

Ahoj, tak to ti vůbec nezávidim :( musí to být opravdu hrozné, ja bydlím u mamči mám 7 měsiční holčičku a přítel bydlí u svých rodičů a docela mě to štve pač jsem chtěla aby jsme bydleli spolu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
6.3.14 10:08

A co podnájem? Vůbec nechápu v dnešní dově, že si někdo bere půjčku na někoho jiného… Já bych tam nebyla. Ty nadávky nejsou pro dceru dobrý příklad do budoucna. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.14 10:09

Tak já nevím, ale v tomhle bych bydlet s dítětem teda fakt nechtěla… 70 km není až tak daleko, takže bych klidně, pokud je ta možnost, šla ke tvým rodičům, kde budeš mít klid.. přece jen, jakmile porodíš, budou s tebou mlátit hormony a kdo ví, jak to budeš snážet pak… určitě odtamtud odejděte…

• Citovat
  • Upravit

Zkuste podnájem. My bydlíme taky v podnájmu, nejdříve se mi nechtělo jít do podnájmu, ale teď je to super, máme vlastní klid. Není nad to přijít domu a dělat si co chceš a nikdo tě neotravuje a nepoučuje. Časem si chceme vzít hypotéku, ale až přítel splatí dluhy co má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504

To, je bohužel, další případ, kdy se absolutně neuvažuje, do čeho přivedu dítě. Natož druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73

Kdyby jsme měli peníze na podnájem, tak do něj jdeme. Peníze mu bratr přestal platit co přišel o práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
6.3.14 10:10
@crhy píše:
Ahoj, tak to ti vůbec nezávidim :( musí to být opravdu hrozné, ja bydlím u mamči mám 7 měsiční holčičku a přítel bydlí u svých rodičů a docela mě to štve pač jsem chtěla aby jsme bydleli spolu. :,(

proč nebydlíte spolu dočasně u jednoho z rodičů třeba? To by mi hodně vadilo, mít dítě a partner aby mě chodil navštěvovat.

• Citovat
  • Upravit
73
6.3.14 10:10
@Burj Chalifa píše:
To, je bohužel, další případ, kdy se absolutně neuvažuje, do čeho přivedu dítě. Natož druhé.

V době, kdy jsme si dítě pořídili, mu jeho bratr peníze splácel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
6.3.14 10:11
@karamela88 píše:
Kdyby jsme měli peníze na podnájem, tak do něj jdeme. Peníze mu bratr přestal platit co přišel o práci.

ale teď taky musíte platit nebo ne? Jaké máte měsíční náklady? A teda, přivést druhé dítě do takového blázince, chjoj, to bude těžký.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný