Už nevim jak dál, bydlení s rodiči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
6.3.14 10:25
@Laaja píše:
@karamela88 na co má bratr půjčku?

na to aby si zaplatil půjčky, které měl a které stejně nezaplatil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.3.14 10:25
@vykladzkaret píše:
Nevim, jakou radu presne hledate… rikate, ze do podnajmu nechcete, ze bratr neplati.. a Vy a partner nemate prijem? Pokud si pozorne prectete, co pisete, tak vlastne rikate, ze nemate zadne moznosti, nez zustat tam, kde jste. Nikdo z nas Vam nerekne, ze mate svagrovym nasypat jed na krysy do kavy :mrgreen:, ani, ze mate v dome jeho rodicu na cokoli narok.
Pokud mate doklad o pujcce, muzete pozadat o exekuci, ale nemejte iluzi o naslednych rodinnych vztazich. Muzete se obratit na socialni urad, ale nevim, zda Vam pomohou. Mozna OSPOD by mohl, ale uprimne si myslim, ze nalezt podnajem - i kdyby skromny, je nerozumnejsi reseni, navic urad Vam na nej prispeje.

Nějak mi hlava nebere, proč má stát přispívat na řešení soukromých problémů a patálií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
6.3.14 10:26
@terinka4444 píše:
Jak se mohou dospělí mladí lidé dobrovolně dostat do takové situace? Nemáte na svůj byt, tak si ježiši kriste nějaký pronajměte a běžte do pronájmu. Jste svéprávní? Vybudujte si svůj vlastní život. Bydlíte v osmi lidech v nevyhovujících podmínkách a pořídíte si do toho další dítě. To nepřemýšlíte? I ve 2+1 na tom budete líp, než jste ťeď. Proč si nenajdete podnájem?

zeno ja s tebou musim vzdycky jen souhlasit… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2527
6.3.14 10:27

@Emilie Moje slova :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
6.3.14 10:29
@Burj Chalifa píše:
Nějak mi hlava nebere, proč má stát přispívat na řešení soukromých problémů a patálií.

Kdyz muze stat prispivat na hm jak to rict slusne na romy tak proc ne jim? proste česka republika no… ale pochopila jsem te jako na druhou stranu my taky byly ve srabu a nikdo nam nepomohl proste zivot se s nama nemazlí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
6.3.14 10:30

@karamela88
A jinak já žiji v Brně a tady je možnost bydlení pro rodiny s detmi v tíživé živ. Situaci - armada spasy a ubytování v paneláku (ubytovna). Žádat o to lze na UP, neco podobneho je v každem vetsim měste, tak ze bych zazadat zkusila, podminky jsou prave i podana zadost o byt, tím pádem by jste byli dřív na řadě v té tvé kategorii-‚ti co to nepotřebuji ‘

Příspěvek upraven 06.03.14 v 10:36

• Citovat
  • Upravit
11022
6.3.14 10:30

Vy nejste dospělí lidi. Vy jste masky převlečené za děti.

Já nic, to oni… to ti druzí… jak je to možné, já to chci, oni to nepotřebují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.3.14 10:31
@zizalkaaa píše:
Kdyz muze stat prispivat na hm jak to rict slusne na romy tak proc ne jim? proste česka republika no… ale pochopila jsem te jako na druhou stranu my taky byly ve srabu a nikdo nam nepomohl proste zivot se s nama nemazlí :D

Obecně - proč má stát dotovat soukromá rozhodnutí? Poznámka o Romech je mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
6.3.14 10:32

Tak se obavam ze ti bohuzel nikdo nepomuze.Ani radou. Budte radi ze mate kde bydlet jsou na tom lidi mnohem hur to jediné te muze drzet. A není to prece do konce zivota :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
6.3.14 10:33

@karamela88 a ty si myslíš, že v obecním bytě budeš bydlet zadarmo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
6.3.14 10:34
@Burj Chalifa píše:
Obecně - proč má stát dotovat soukromá rozhodnutí? Poznámka o Romech je mimo mísu.

no neni to mimo misu tak uplne.Oni taky chodej skemrat ze nemaj to a to a dostanou.Vetsinou.Ale s tim dotovanim soukromích rozhodnutí mas pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.3.14 10:35
@mag píše:
@karamela88 a ty si myslíš, že v obecním bytě budeš bydlet zadarmo?

no bereš mi to z pusy. chtěla jsme se zeptat, jak hodlají platit obecní byt, když na pronájem nemají. v dnešní době je obecní byt leckdy i dražší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
6.3.14 10:37
@slavuska1 píše:
no bereš mi to z pusy. chtěla jsme se zeptat, jak hodlají platit obecní byt, když na pronájem nemají. v dnešní době je obecní byt leckdy i dražší :nevim:

Prave. Jedina Vyhoda obecniho bytu je jen takova trosku jistotka ze te nevykopnou za par let. Jinak cenove i s inkasem no nic moc.Ja muzu porovnavat :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
6.3.14 10:38
@zizalkaaa píše:
Kdyz muze stat prispivat na hm jak to rict slusne na romy tak proc ne jim? proste česka republika no… ale pochopila jsem te jako na druhou stranu my taky byly ve srabu a nikdo nam nepomohl proste zivot se s nama nemazlí :D

no pokud jim zůstává 6000,– tak z toho by stejně obecný byt neutáhli…

Sice nechápu celou tuhle absurdní situaci, ale ok. Jen ať proboha zakladatelka nenapíše, že dítě bylo plánované 8o protože plánovat druhé dítě s příjmem do 20 tisíc všeho všudy, při bydlení u rodičů, to je znak nekonečné hlouposti :jazyk: Ale předpokládám, že plánované nebylo… Stejně nevím jaká rada by tady měla zaznít :nevim: můžeme zakladatelku politovat akorát, ať už se do té situace dostala jakkoliv :hug:
Mimochodem, rodiče co na tuto situaci? Jim nevadí, že „pipina“ a synův mozek v kalhotách dostávají do problémů další rodinu? :think: Já to nějak celé nechápu. Jak je ten byt vůbec velký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
6.3.14 10:39
@zizalkaaa píše: …A není to prece do konce zivota :*

tím bych si nebyla tak jistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...