Už nevim jak dál, bydlení s rodiči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
6.3.14 10:18

@karamela88 manžel by se tě měl trochu zastat. já za tebe platím tvoje dluhy, ty si srovnej tu svou káču a když už nic jinýho, chovejte se slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
@karamela88 píše:
V době, kdy jsme si dítě pořídili, mu jeho bratr peníze splácel

Přítel nemá práci??

• Citovat
  • Upravit
30556

Nechápu, jste u rodičů a pořídíte si další dítě :roll:, pak tady fňukáš za něco, za co si můžete sami?
Jděte do svého, když rodičům dává celou výplatu ne…a rodiče a%t taky bratříčkovi šlápnou na krk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
@karamela88 píše:
jj ručitel

rucitel hm… a oni ti jeste sproste nadavaji?? ja byt nima sklopila oci a zirala do zeme… dejte jim to vedet at se k vam chovají slusne.No jinak ti neporadím, je to strasný :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
6.3.14 10:19
@crhy píše:
To jsem taky chtěla, ale přítel u mě bydlet nechce a já u něj už vůbec ne, rodiče ho nechtějí pustit pač tam dává skoro celou výplatu, je to děsný.

Co to je za žvást, že ho nechtějí rodiče pustit. Snad se jich nemusí ptát, ne? Prostě si najděte podnájem, přítel sbalí tašku i svoji výplatu a půjde. Možná by to chtělo se chovat jako dospělí a ne děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88

Není, ale je hloupý, jeho máma si dupne že chce tolik a tolik peněz a on dá, asi má z ní strach, ale to že potřebuji já peníze pro mojí dcerku to nikoho nezajíma přítelovo máma nikdy nekoupila nic vnučce a to je její první vnouče!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
@karamela88 píše:
V době, kdy jsme si dítě pořídili, mu jeho bratr peníze splácel

splácel, ale pořád jste bydleli v osmi lidech 8o nechápu na co si pak stěžuješ.
A ještě si pořídíte další mimčo.
To je pak těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Ne každý má monžost bydlet ve svém nezadluženém bytě nebo dokonce domě. Ale každý má monžost si předem promyslet… a připravit se, a by se nestalo právě toto. Šmajrá, z představy, že zůstanu u rodičů, dokonce ještě s rodinou včetně partnera, se mi ježí vlasy hrůzou na hlavě. A vždycky ježily. Děti prostě nebyly, dokud jsme tu střechu neměli! Pochopitelně, může se něco stát a a já fakt s třema igelitkama a dětma jednoho večera našim na zvonek zazvoním. Ale jen kvůli dětem. Sama bych radši spala pod stanem. A vím, že i můj muž to vidí taky tak. :srdce: Obojí rodiče nám vždycky pomohou, ale z dlouhodobého hlediska to prostě - není dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
6.3.14 10:20

Obecní byt dostane vzdy nekdo kdo ho nepotřebuje, hm :think:

• Citovat
  • Upravit
1685

A to si ten jeho bracha nemuze najit praci nebo mu to tak vyhovuje ze to za nej plati nekdo jinej?? jezis to je neco pro me muj chlap by mu dal teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Medžika píše:
Obecní byt dostane vzdy nekdo kdo ho nepotřebuje, hm :think:

jak to může dotyčná posoudit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.3.14 10:22
@goldii píše:
splácel, ale pořád jste bydleli v osmi lidech 8o nechápu na co si pak stěžuješ.
A ještě si pořídíte další mimčo.
To je pak těžký.

osm je nás tu chvíli, když přišel jeho brácha o práci a neplatili nájem tak přišli sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
6.3.14 10:23

Nevim, jakou radu presne hledate… rikate, ze do podnajmu nechcete, ze bratr neplati.. a Vy a partner nemate prijem? Pokud si pozorne prectete, co pisete, tak vlastne rikate, ze nemate zadne moznosti, nez zustat tam, kde jste. Nikdo z nas Vam nerekne, ze mate svagrovym nasypat jed na krysy do kavy :mrgreen:, ani, ze mate v dome jeho rodicu na cokoli narok.
Pokud mate doklad o pujcce, muzete pozadat o exekuci, ale nemejte iluzi o naslednych rodinnych vztazich. Muzete se obratit na socialni urad, ale nevim, zda Vam pomohou. Mozna OSPOD by mohl, ale uprimne si myslim, ze nalezt podnajem - i kdyby skromny, je nerozumnejsi reseni, navic urad Vam na nej prispeje.

• Citovat
  • Upravit
5077
6.3.14 10:23

@karamela88 na co má bratr půjčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
6.3.14 10:24
@Burj Chalifa píše:
jak to může dotyčná posoudit? :lol: