Už nevim jak dál, bydlení s rodiči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1685
6.3.14 10:12

Si pronajmete byt a mas. A treba si jednou vlastní bytecek koupite :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
6.3.14 10:12

@karamela88 a on nepeacuje ani manžel? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.3.14 10:13
@Bunny puella píše:
ale teď taky musíte platit nebo ne? Jaké máte měsíční náklady? A teda, přivést druhé dítě do takového blázince, chjoj, to bude těžký.

první dítě mam z bývalého vztahu, u rodičů nic platit nemusíme, ale i tak nám zůstává nějakých necelých 6000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88

To jsem taky chtěla, ale přítel u mě bydlet nechce a já u něj už vůbec ne, rodiče ho nechtějí pustit pač tam dává skoro celou výplatu, je to děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396

@karamela88 a když dluží jeho brácha proč to platíte vy? manžel je snad ručitel 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
6.3.14 10:14

@crhy a přítel je nesvéprávný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.3.14 10:15
@Markéta80 píše:
@karamela88 a když dluží jeho brácha proč to platíte vy? manžel je snad ručitel 8o

jj ručitel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
@karamela88 píše:
první dítě mam z bývalého vztahu, u rodičů nic platit nemusíme, ale i tak nám zůstává nějakých necelých píše: Více

aha, tak to je hodně blbý :?

• Citovat
  • Upravit
69235
@karamela88 píše:
první dítě mam z bývalého vztahu, u rodičů nic platit nemusíme, ale i tak nám zůstává nějakých necelých píše: Více

takže nepracujete? Nebo jak to je? Můžeme tě politovat, ale jakou chceš radu? Nic neplatíte a zůstává vám 6000? Takže ty jsi bez příjmu, nebudeš mít mateřskou? Přítel nebo manžel nebo co to je vydělává tak mizerně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
@Markéta80 píše:
@karamela88 a když dluží jeho brácha proč to platíte vy? manžel je snad ručitel 8o

ja to pochopila spis tak ze on byl ten kterej si pujcil? 8o taky jsem se v tom stratila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.3.14 10:16
@Bobsh píše:
@karamela88 a on nepeacuje ani manžel? :roll:

pracuje, ale musí platit za bráchu, nikdy s nim problémy nebyly až ted co má tuhle pipinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.3.14 10:16
@crhy píše:
To jsem taky chtěla, ale přítel u mě bydlet nechce a já u něj už vůbec ne, rodiče ho nechtějí pustit pač tam dává skoro celou výplatu, je to děsný.

pokud dává celou výplatu rodičům, proč si raději neplatíte bydlení? Já tyhlenářky nějak nechápu, sami dobrovolně jste v takové situaci, a nic neřešíte a stěžujete si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
6.3.14 10:17

@karamela88 za blbost se platí :? a manžel taky nemá majetek ne když bydlíte u rodičů tak nechápu čim mol on ručit :?. To bude platit asi ještě dlouho :? jedině jít k vašim rodičům i když je to dál :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.3.14 10:17
@karamela88 píše:
pracuje, ale musí platit za bráchu, nikdy s nim problémy nebyly až ted co má tuhle pipinu

ale tvrdíš, že neplatí poslední dobou, proč nežijete ve svém už dlouho? když bratr platil, ta jsi pracovala, přítel pracoval…ať dá bratra k soudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.3.14 10:18
@terinka4444 píše:
takže nepracujete? Nebo jak to je? Můžeme tě politovat, ale jakou chceš radu? Nic neplatíte a zůstává vám 6000? Takže ty jsi bez příjmu, nebudeš mít mateřskou? Přítel nebo manžel nebo co to je vydělává tak mizerně?

přítel musí z 15000 zaplatit 7000 za bráchu, auto, který jsme si brali ještě než šel bráchovi ručit a já teď beru marodku pár korun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný