Už nevím jestli mám zůstat - nevěra

Anonymní
26.6.25 09:45

Už nevím jestli mám zustat

Ahoj holky chci se s vámi podělit o mojí zkušenost S mým přítelem budu psát o nevěře…. Dopisování posílání fotek atd… lhaní 🤥 začlo to před 4 měsíci kdy se mi v poslední době pořád zdál sen ze mě přítel podvádí s jinou ženou. Tak sem se hl na druhý den hned optala zda by byl schopný mě podvést a nebo si dopisovat s jinými ženami. Podíval se mi do očí a hned mi odpověděl že sem se zbláznila že by to neudělal nikdy ze mě miluje …. Jenže moje intuice byla správná ✅ potvrdilo se mi to dopisoval si se ženskou posílala mu fotky a on ji psal jak je krásná a takovéhle věci …. Když sem se ho na to zeptala řekl mi že to není pravda lhal mi přímo do očí a já znala pravdu ….. jenže jsem mu dala šanci protože sem si myslela ze se změní k lepšímu a vzpamatuje se a srovná si to v hlavě :? ale co podotýkám je ze máme spolu syna 8) :srdce: Tak jsem hlavně koukala na syna ze mu dam šanci. Jenže nedávno jsem zjistila ze ma potřebu vypisovat opět jiným ženským pod videa lajkovat foto a nevím co ještě 8o A do toho sem otěhotněla a čekáme druhé :dance: jenže uz sem tak unavena že uz nemam sílu začínat na novo a nevím hlavně jak mu zase důvěřovat. U me pokud není důvěra vzat nemůže fungovat přeci :,( uz si nevím rady a kvůli dětem zůstávat nechci s trápit se dál roky a roky ….. moc prosím za rady :think: :think: omlouvam se za anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33543
26.6.25 10:11
@Anonymní píše: Více

Co na to říct? Dělá z tebe blbce, a ty s ním budeš mít druhé dítě. Předpokládám, že si to dítě chceš nechat? Zvládneš to sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.6.25 10:40

Tak tohle jsi si bohužel trochu zavařila sama tím druhým dítětem. Když jsi mu neveřila a pak se tvé podezření potvrdilo, jak jsi s ním mohla otěhotnět?? Ach jo. Pokud je ještě čas, zvaž, zda by nebylo lepší přerušení. Takhle budeš cca 4 roky (než porodíš a dítě bude umístitelné do školky) závislá na něm a on toho bude nadále zneužívat a dělat si, co chce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35738
26.6.25 11:03

A já čekala kdy přijde, že spolu mají dítě nebo zjistila, že je zrovna těhotná a je to tam oboje.
To si musíš ujasnit sama, zvlášť jestli zvládneš jedno nebo dvě děti uživit i sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
26.6.25 12:27

Víš co máš doma za poklad a necháš si udělat druhé dítě. :roll: Proč? Počítej s tím, že lidi se moc nemění. A bude to takhle pořád …
Pokud je ještě možnost, zvážila bych potrat …
Nebo zvládneš uživit dvě děti sama? Určitě máš našetřeno dostatek na bydlení atd, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
26.6.25 16:51

Za blbost se platí, buď budeš s jedním dítětem sama, nebo s dvouma. Tak či tak bych lhare, nevernika a hnupa v jednom poslala do oběhu. To je vždy nejlepší, doma takové poklad a nechat se zbouchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
26.6.25 20:49

Jestli jsi připravená na rozvod a na to, že děti mohou skončit ve střídavce a ty je budeš mí u sebe jen polovinu času, tak se rozveď.

Pokud ne, tak zůstaň.

Volbu za tebe neuděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
27.6.25 07:14
@Tayen píše: Více

Kdyby to byl aspoň manžel, má lepší pozici. Ona píše jen o příteli… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
27.6.25 07:19

Pokud už někomu šmejdíš v mobilu, musíš mít předem rozmyšleno, jak se zjištěnými informacemi naložíš.
Proč jsi v téhle situaci plánovala druhé dítě?
A nevěrnej ti teda vlastně byl nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.7.25 10:47

A já říkám, že kdo chce kam, pomozme mu tam. Jaký šel, takovou potkal. Máš doma podvodníka a lháře a namísto toho, abys přijala opatření, uděláš si s ním druhé dítě. Tvůj boj. Hlavně si nestěžuj a jeho podvádění trp, protože jinak budeš mít doma dusno bez toho, abys cokoliv ovlivnila. Minimálně do doby, než mladšímu dítěti bude 4-5 let. Dlouhá doba, nicméně můžeš si za to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
6.7.25 15:16

@Lucie008 A v čem je jako manžel lepší než přítel??? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
6.7.25 15:23
@Karamba2020 píše: Více

Myslíš že druhé dítě plánovala? Prostě uvěřila, že je jediná a stalo se. To je přece hned.
A vy všechny, které tu moralizujete. Myslíte si, že je to u vás jinak??? Že váš chlap si nikde nevypisuje, nelajkuje, neharaší?? Spousta z vás tu psala, že proto do mobilu svého chlapa radši nelezou, protože by našly co nechtějí vědět.
Takže se děvčata hoďte do klídku, aby nedošlo i na vás.
A mj. i já mám s tímto zkušenost, ale nemám s ním dítě, takže šel a hodně rychle :pocitac:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
7.7.25 10:03
@Danula11 píše: Více

Od manžela odcházíš s polovinou společného majetku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33543
7.7.25 10:10
@Danula11 píše: Více

Co to je za hloupost? Ona mu ani neuvěřila, věděla že jí lže. Ne každej chlap má potřebu tohle dělat, ale vzhledem k tomu, že na tebe už došlo, tak nemá cenu ti to vymlouvat.
Pořídit si druhé dítě, protože uvěřila že je jediná? To jako fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.7.25 15:32
@arinecka píše: Více

Marný boj tady. Všechny jste přemoudřele. Ale ještě jsi v životě nevyhrála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová