Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Co na to říct? Dělá z tebe blbce, a ty s ním budeš mít druhé dítě. Předpokládám, že si to dítě chceš nechat? Zvládneš to sama?
Tak tohle jsi si bohužel trochu zavařila sama tím druhým dítětem. Když jsi mu neveřila a pak se tvé podezření potvrdilo, jak jsi s ním mohla otěhotnět?? Ach jo. Pokud je ještě čas, zvaž, zda by nebylo lepší přerušení. Takhle budeš cca 4 roky (než porodíš a dítě bude umístitelné do školky) závislá na něm a on toho bude nadále zneužívat a dělat si, co chce ![]()
A já čekala kdy přijde, že spolu mají dítě nebo zjistila, že je zrovna těhotná a je to tam oboje.
To si musíš ujasnit sama, zvlášť jestli zvládneš jedno nebo dvě děti uživit i sama.
Víš co máš doma za poklad a necháš si udělat druhé dítě.
Proč? Počítej s tím, že lidi se moc nemění. A bude to takhle pořád …
Pokud je ještě možnost, zvážila bych potrat …
Nebo zvládneš uživit dvě děti sama? Určitě máš našetřeno dostatek na bydlení atd, že?
Za blbost se platí, buď budeš s jedním dítětem sama, nebo s dvouma. Tak či tak bych lhare, nevernika a hnupa v jednom poslala do oběhu. To je vždy nejlepší, doma takové poklad a nechat se zbouchnout.
Jestli jsi připravená na rozvod a na to, že děti mohou skončit ve střídavce a ty je budeš mí u sebe jen polovinu času, tak se rozveď.
Pokud ne, tak zůstaň.
Volbu za tebe neuděláme.
@Tayen píše: Více
Kdyby to byl aspoň manžel, má lepší pozici. Ona píše jen o příteli… ![]()
Pokud už někomu šmejdíš v mobilu, musíš mít předem rozmyšleno, jak se zjištěnými informacemi naložíš.
Proč jsi v téhle situaci plánovala druhé dítě?
A nevěrnej ti teda vlastně byl nebo ne?
A já říkám, že kdo chce kam, pomozme mu tam. Jaký šel, takovou potkal. Máš doma podvodníka a lháře a namísto toho, abys přijala opatření, uděláš si s ním druhé dítě. Tvůj boj. Hlavně si nestěžuj a jeho podvádění trp, protože jinak budeš mít doma dusno bez toho, abys cokoliv ovlivnila. Minimálně do doby, než mladšímu dítěti bude 4-5 let. Dlouhá doba, nicméně můžeš si za to sama.
@Karamba2020 píše: Více
Myslíš že druhé dítě plánovala? Prostě uvěřila, že je jediná a stalo se. To je přece hned.
A vy všechny, které tu moralizujete. Myslíte si, že je to u vás jinak??? Že váš chlap si nikde nevypisuje, nelajkuje, neharaší?? Spousta z vás tu psala, že proto do mobilu svého chlapa radši nelezou, protože by našly co nechtějí vědět.
Takže se děvčata hoďte do klídku, aby nedošlo i na vás.
A mj. i já mám s tímto zkušenost, ale nemám s ním dítě, takže šel a hodně rychle
!!!
@Danula11 píše: Více
Od manžela odcházíš s polovinou společného majetku. ![]()
@Danula11 píše: Více
Co to je za hloupost? Ona mu ani neuvěřila, věděla že jí lže. Ne každej chlap má potřebu tohle dělat, ale vzhledem k tomu, že na tebe už došlo, tak nemá cenu ti to vymlouvat.
Pořídit si druhé dítě, protože uvěřila že je jediná? To jako fakt?
@arinecka píše: Více
Marný boj tady. Všechny jste přemoudřele. Ale ještě jsi v životě nevyhrála.
Ahoj holky chci se s vámi podělit o mojí zkušenost S mým přítelem budu psát o nevěře…. Dopisování posílání fotek atd… lhaní 🤥 začlo to před 4 měsíci kdy se mi v poslední době pořád zdál sen ze mě přítel podvádí s jinou ženou. Tak sem se hl na druhý den hned optala zda by byl schopný mě podvést a nebo si dopisovat s jinými ženami. Podíval se mi do očí a hned mi odpověděl že sem se zbláznila že by to neudělal nikdy ze mě miluje …. Jenže moje intuice byla správná ✅ potvrdilo se mi to dopisoval si se ženskou posílala mu fotky a on ji psal jak je krásná a takovéhle věci …. Když sem se ho na to zeptala řekl mi že to není pravda lhal mi přímo do očí a já znala pravdu ….. jenže jsem mu dala šanci protože sem si myslela ze se změní k lepšímu a vzpamatuje se a srovná si to v hlavě
ale co podotýkám je ze máme spolu syna
Tak jsem hlavně koukala na syna ze mu dam šanci. Jenže nedávno jsem zjistila ze ma potřebu vypisovat opět jiným ženským pod videa lajkovat foto a nevím co ještě
A do toho sem otěhotněla a čekáme druhé
jenže uz sem tak unavena že uz nemam sílu začínat na novo a nevím hlavně jak mu zase důvěřovat. U me pokud není důvěra vzat nemůže fungovat přeci
uz si nevím rady a kvůli dětem zůstávat nechci s trápit se dál roky a roky ….. moc prosím za rady
omlouvam se za anonym