Je orgasmus přítelkyně normální?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.6.25 21:32

Je orgasmus přítelkyně normální?

Ahoj,
nenapadlo mě jiné místo, kde bych dostal radu.
Je mi 25, s přítelkyní jsem dva roky a zdá se mi, že má mojí manipulací vždy hodně rychle orgasmus. Poslední dobou ji více provokuju, oddaluju jí orgasmus atd a ona se pak během orgasmu vždy celá klepe, zatínají se jí svaly, prohýbá se v zádech a prý se jí občas motá hlava, poté i stačí, když se jen jemně dotknu jejího břicha a má další orgasmus prakticky po jakémkoliv doteku, nekolikrát po sobě. Měl jsem předtím hodně vztahů a nikdy jsem nic takového nezažil, spíš jsem měl problém ženy uspokojit, tak se vás chci zeptat, jestli je to normální a má to tak víc žen nebo jestli je možné, že to jen hraje, případně jestli ji tím nemůžu nechtíc ublížit.
Díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Zhrzený Detsa
23.6.25 21:34
@Anonymní píše: Více

Není to normální, myslím, že se jedná o znásilnění, jí to bolí a ty jí ubližuješ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8302
23.6.25 21:35

A ty jsi rád nebo se ti to nelíbí? Na to, kolik ti je let, no radši nic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zhrzený Detsa
23.6.25 21:37
@Zeoli píše: Více

On tu ze sebe přišel dělat machra :nevim: přitom jí ubližuje, ona se kroutí bolestí :,(

• Citovat
  • Upravit
4365
23.6.25 21:40

A vis urcite, ze pri tom nemysli na souseda? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.25 21:41

Já jsem samozřejmě rád, baví mě víc se věnovat v posteli jí než mít sex, jen jsem vždy od žen dostával negativní ohlasy a teď to s ní jde v podstatě samo, nic takového jsem s nikým nezažil a nechci jí nějak ublížit.

• Citovat
  • Upravit
Zhrzený Detsa
23.6.25 21:43

Vy spolu nemáte sex a ona má orgasmus? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Zhrzený Detsa
23.6.25 21:43

Podívej, jestli je to zase nějaká předehra či dohra, takový ty lízačky, tak rychle pryč od ní, cenu má jen vaginální orgasmus :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.25 21:46

@Zhrzený Detsa
Jak myslíš znásilnění? Kdyby s jakýmikoliv intimitami nesouhlasila, tak se nestanou. Naopak mi velmi záleží na jejím komfortu. Je možné, že se klepe kvůli tomu, že jí to bolí? O bolestech se mi nezmínila a já se snažím být vždy jemný a jít na to pomalu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.25 21:49

@Zhrzený Detsa myslím tím to, že jí něco rád dopřeju, i když mám problémy s erekcí, prsty nebo pusou, stává se mi ale taky, že se klepe během sexu.

• Citovat
  • Upravit
Zhrzený Detsa
23.6.25 21:53

Vy mladý máte problémy s erekcí už ve 25 :nevim: To je všecko změkčujícím účinkem feminismu :nevim: špatná výchova :nevim:

„Mladým mužům mizí testosteron, zjistil výzkum. Nejhůř dopadli dvacátníci“

https://www.idnes.cz/…_domaci_laci

:nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.25 22:01

@Zhrzený Detsa Na pomoc s mojí erekcí jsem se neptal, ale pokud se musíte do toho i tak navážet, tak problém s erekcí mám po nehodě a následné chybě během operace, kvůli které jsem v penisu částečně stratil cit a trvá mi déle, než se mi postaví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.25 22:10

Sáhni jí při orgasmu na srdce, bude mít slušnou tepovku, to se zahrát nedá. A ano, může mít x-nasobný orgasmus. Taky patřím mezi ty šťastné ženy. Jo, a víc si věř a jí taky.

• Citovat
  • Upravit
Zhrzený Detsa
23.6.25 22:11

Ale co když se při tom zraní? :,(

• Citovat
  • Upravit
15740
23.6.25 23:15

Neprobíjí lampička u postele?

• načítám...