Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Není to normální, myslím, že se jedná o znásilnění, jí to bolí a ty jí ubližuješ ![]()
A ty jsi rád nebo se ti to nelíbí? Na to, kolik ti je let, no radši nic. ![]()
@Zeoli píše: Více
On tu ze sebe přišel dělat machra
přitom jí ubližuje, ona se kroutí bolestí ![]()
Já jsem samozřejmě rád, baví mě víc se věnovat v posteli jí než mít sex, jen jsem vždy od žen dostával negativní ohlasy a teď to s ní jde v podstatě samo, nic takového jsem s nikým nezažil a nechci jí nějak ublížit.
Vy spolu nemáte sex a ona má orgasmus? ![]()
Podívej, jestli je to zase nějaká předehra či dohra, takový ty lízačky, tak rychle pryč od ní, cenu má jen vaginální orgasmus ![]()
@Zhrzený Detsa
Jak myslíš znásilnění? Kdyby s jakýmikoliv intimitami nesouhlasila, tak se nestanou. Naopak mi velmi záleží na jejím komfortu. Je možné, že se klepe kvůli tomu, že jí to bolí? O bolestech se mi nezmínila a já se snažím být vždy jemný a jít na to pomalu.
@Zhrzený Detsa myslím tím to, že jí něco rád dopřeju, i když mám problémy s erekcí, prsty nebo pusou, stává se mi ale taky, že se klepe během sexu.
Vy mladý máte problémy s erekcí už ve 25
To je všecko změkčujícím účinkem feminismu
špatná výchova ![]()
„Mladým mužům mizí testosteron, zjistil výzkum. Nejhůř dopadli dvacátníci“
https://www.idnes.cz/…_domaci_laci
@Zhrzený Detsa Na pomoc s mojí erekcí jsem se neptal, ale pokud se musíte do toho i tak navážet, tak problém s erekcí mám po nehodě a následné chybě během operace, kvůli které jsem v penisu částečně stratil cit a trvá mi déle, než se mi postaví.
Sáhni jí při orgasmu na srdce, bude mít slušnou tepovku, to se zahrát nedá. A ano, může mít x-nasobný orgasmus. Taky patřím mezi ty šťastné ženy. Jo, a víc si věř a jí taky.
Ahoj,
nenapadlo mě jiné místo, kde bych dostal radu.
Je mi 25, s přítelkyní jsem dva roky a zdá se mi, že má mojí manipulací vždy hodně rychle orgasmus. Poslední dobou ji více provokuju, oddaluju jí orgasmus atd a ona se pak během orgasmu vždy celá klepe, zatínají se jí svaly, prohýbá se v zádech a prý se jí občas motá hlava, poté i stačí, když se jen jemně dotknu jejího břicha a má další orgasmus prakticky po jakémkoliv doteku, nekolikrát po sobě. Měl jsem předtím hodně vztahů a nikdy jsem nic takového nezažil, spíš jsem měl problém ženy uspokojit, tak se vás chci zeptat, jestli je to normální a má to tak víc žen nebo jestli je možné, že to jen hraje, případně jestli ji tím nemůžu nechtíc ublížit.
Díky za odpovědi