Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem schopný ji udělat i během minuty, když to přerušuju a oddaluju, tak během 10-20 minut. Když je během sexu nahoře a má vše pod kontrolou, tak se udělá během chvilky, max 5 minut, když jsem nahoře já, tak jí to trvá 5-15 minut, v závislosti na poloze. Nepočítám k tomu předehru.
@Anonymní píše: Více
Si říkal, že jí děláš rukou a pusou
ne při sexu/souloži ![]()
No, z hlediska puberťáka je toto vlhký sen, ale taky to může být ženská varianta předčasného ejakulátora („šup, šup šup“ a hotovo) což úplně ideální není.
Máš bingo.. Co ještě chceš..Neřeš to a užívej života..narazil jsi na jehlu v kupce sena..
Chlapče, ze své zkušenosti ti řeknu toto. Když žena trefí v posteli na toho pravého, který ji fakt bere, tak je hotová raz dva a příznaky co popisuješ jsou přesně to pravé ořechové. Nic se ji neděje, neubližuješ ji, jen je ji v té chvíli prostě neskutečně nadherně. To je veškerá věda. Takže být tebou, jsem rád, protože ji prostě bereš. A to hodně.
![]()
Já jsem ráda, že jsem toto ve svém životě s jedním zažila a to byl teda úlet. Dodnes na něj vzpomínám, protože nikdo jiný ho už nepřekonal.
@radohanno píše: Více
neřekla bych jehlu v kupce sena, každá žena má potenciál toto zažívat, ale musí mít toho správného kompatibilního partnera ![]()
@Dynamitka píše: Více
to nevím.. jedna byť tě uhání a tvrdí že tě má ráda je jak prkno a nikdy s nikým nic necítila. A pak narazíš na ženskou co měla alkoholika a sic má 2 děti neví co je sex. A stačí ji pěkně navigovat a pak se nestačíš divit co dřímá v takové tiché, malé nenápadné..Ano je to dost o chlapovi co umí. Ale z kusu dřeva stíhačku nevyrobíš..
@radohanno píše: Více
nevím, tak třeba neměla v pořádku hormony nebo anatomii (může mít kvůli úrazu, porodu, operaci či vrozené vadě porušené nervy)…i to hraje roli…ale zdravá žena má většinou potenciál toto zažívat…a nebo si měl prostě echt smůlu, i to je asi možné ![]()
@Kantorek Když jí dlouho orgasmus oddaluju a pak si ji naopak přidržím, tak se hodně rozklepe a začne rychleji a zhluboka dýchat, pak potrebuje aspon chvili pauzu na nějaké uklidnění (když se jí během toho dotku například břicha, tak má prý další orgasmus začne se zas klepat), už s ničím nepokračujeme nebo jí dám nějakou větší pauzu. Když ji udělám jen orálně v rámci předehry, tak pak chce víc. Když má orgasmus a já jsem v ní, tak mě vždy tím, jak se klepe v sobě sevře a já se tím udělám taky. Takže pak taky s ničím nepokračujeme.