Debata o sexu

Anonymní
19.6.25 01:08

Debata o sexu

Ahoj. Mam dotaz. Manzel se zacal objevovat a chce po me zkouset nove sexualni praktiky.
Ja jsem zkouseni celkem pomucek otevrena, ackoliv nesnesu a nedela mi dobre nic jineho nez zivy penis a oral, nevim ale proste to tak mam. No a manzel si pro me tentokrat objednal pripinaci penis.
Uz jsem s nim drazdeni prostaty praktikovala, nejsem z toho vubec hin, ale co bych pro nej neudelala, nevyzaduje to furt tak se to da obcas prezit. Zatim jen analni kolik a prsty (zvladam jedine v rukavici) a myslela jsem ze to tim skoncilo. Ja osobne anal nevyzaduji vubec a ani me to nezvrusuje… on to respektuje to a to je hlavni, takze ja zase respektuji jeho. Ovsem pro me je to proste na konani potreby a tim to konci, takze nadsena z toho nejsem a vzrusena uz vubec ne at jemu se to libi sebevic. Delam to jen pro nej.
Kazdopadne vubec si neumim predstavit ze mi „ho“ bude kourit a budu mu ho tam strkat a delat mu to jako chlap. Popravde me to prijde az antisexualni, ale nechci ho zklamat. K tomu jeste abych byla drsná a on subina. Vetsina naseho sexu je normalni, naopak je manzel iniciativnejsi a mnohdy on jako ten dominantní, tohle byva tak narazove kdyz ma obcas svoje choutky. Provozuje to obcas nekdo s partnerem kdo k tomu vylozene taky nemáte vztah a preziva to jen kvuli jeho poteseni? Davate to? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
601
19.6.25 01:20

Tohle bych nedala… proto jsem si našla chlapa, který nemůže ani slyšet o tom ze bych mu strčila prst do zadešku… 8o jestli bych to pro takovýho dělala? No asi si mísíš položit otázku, jak moc ho miluješ :D taky se ti po tomhle všem může znechutit a to je třeba brát v úvahu.. mohlo by to potom skončit pro oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.25 01:48

@KristynaD998 Jsme spolu pres 12 let. Driv to taky nikdy nevyzadoval. Nechce to casto, spis mi prijde ze si to zkusi, ale nejakou extra zalibu v tom zatim nastesti nenasel.
Znechutit, to vylozene ne, ale rekla bych ze mi to v ocich u nej vytraci ten pohled na „jeho muzstvi“ jestli si rozumime. Rozhodne si nemyslim ze je gay, aby jsme si blbe nerozumnely, ale proste mi to neprijde muzske. Takove to drave a samci chovani, ktere teda jindy normalne ma, pokud nema tyhle „slabsi chvilky“ prozkoumavani.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.25 06:30

V sexu je dovoleno to, co je příjemné oběma! My s manželem podobné hrátky praktikujeme, ale vzrušuje nás to, baví nás to, máme z toho oba potěšení.
Pokud pro tebe je to za hranou, tak mu to prostě řekni a nedělej to.

@KristynaD998 Je to normální sexuální praktika a divila by ses, kolika chlapům se to líbí. ;) :)

• Citovat
  • Upravit
53190
19.6.25 06:37

Řekla bych ti, ať neděláš nic, co ti není příjemné, na druhou stranu se obávám, že pokud má tyto choutky a ty mu to nedopřeješ, půjde to hledat jinam.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
19.6.25 09:20
@Anonymní píše: Více

Ja se nedivím, vim ze jsou takovy :lol: proto pisu, ze jsem si našla takovýho co by to snad nikdy nechtěl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.25 10:02
@unuděná píše: Více

Záleží, jaká je s ním domluva a jestli to bez toho nevydrží. Vím, že kdybych řekla manželovi, že odteď to nedělám, protože se mi to hnusí, tak s tím bude ok. :)
Záleží, jak moc mají mezi sebou důvěru a pevný vztah.

• Citovat
  • Upravit
129
19.6.25 10:34

Normálně mu to řekni. Že ti to přijde antisexuální. A jak tady bylo zmíněno, může se ti tím i zhnusit. A to je velká pravda. To je jako by ti on měl dělat něco, co bude dělat dobře tobě, ale on to bude dělat s částečnou nechutí.. taky by to nebylo úplně top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11638
19.6.25 15:32

Souhlasím, připínák je hrozně antisexuální, nepoužívám ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
19.6.25 20:40

Tak mu řekni NE. Nemusíš dělat každou kravinu, co si vymyslí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
19.6.25 20:49

Je to pro mě na úrovni toho, že si chlap obléká ženské šaty, tanga, vycpané podprdy, podpatky a chtěl by, aby mě to vzrušovalo. Jako že fuj a nevím, jestli bych dokázala milovat a vážit si muže, který má v sobě takovéhle choutky a chtěl by to po mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
19.6.25 21:02

To bych nedala. Přijde mi to už moc. Prostě jako kdyby byl homosexuál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
19.6.25 21:11

Tohle není snadné a není to win-win, každý chcete něco jiného, v sexu nejméně, takže si to říká o pořádný průšvih do budoucna… rukavice je na mrtvoly, to ho musí umrtvit, a tebe taky, však tě to nemůže Těšit… achjo… přitom jiná na to čeká, ty Ne, já to říkám furt, že lidi, než spolu začnou žít, musí mít tyhle základní, i sexuální, věci, vyřešené!! ty se pak divíš, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
19.6.25 21:48

@Lucy75 zase málokdo to asi řekne hned a jestli s tím přišel po několika letech manželství tak nejspíš netušila co má doma :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
19.6.25 21:53

@teroonka url, podepisuju :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie