Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle bych nedala… proto jsem si našla chlapa, který nemůže ani slyšet o tom ze bych mu strčila prst do zadešku…
jestli bych to pro takovýho dělala? No asi si mísíš položit otázku, jak moc ho miluješ
taky se ti po tomhle všem může znechutit a to je třeba brát v úvahu.. mohlo by to potom skončit pro oba.
@KristynaD998 Jsme spolu pres 12 let. Driv to taky nikdy nevyzadoval. Nechce to casto, spis mi prijde ze si to zkusi, ale nejakou extra zalibu v tom zatim nastesti nenasel.
Znechutit, to vylozene ne, ale rekla bych ze mi to v ocich u nej vytraci ten pohled na „jeho muzstvi“ jestli si rozumime. Rozhodne si nemyslim ze je gay, aby jsme si blbe nerozumnely, ale proste mi to neprijde muzske. Takove to drave a samci chovani, ktere teda jindy normalne ma, pokud nema tyhle „slabsi chvilky“ prozkoumavani.
V sexu je dovoleno to, co je příjemné oběma! My s manželem podobné hrátky praktikujeme, ale vzrušuje nás to, baví nás to, máme z toho oba potěšení.
Pokud pro tebe je to za hranou, tak mu to prostě řekni a nedělej to.
@KristynaD998 Je to normální sexuální praktika a divila by ses, kolika chlapům se to líbí.
![]()
Řekla bych ti, ať neděláš nic, co ti není příjemné, na druhou stranu se obávám, že pokud má tyto choutky a ty mu to nedopřeješ, půjde to hledat jinam.. ![]()
@Anonymní píše: Více
Ja se nedivím, vim ze jsou takovy
proto pisu, ze jsem si našla takovýho co by to snad nikdy nechtěl ![]()
@unuděná píše: Více
Záleží, jaká je s ním domluva a jestli to bez toho nevydrží. Vím, že kdybych řekla manželovi, že odteď to nedělám, protože se mi to hnusí, tak s tím bude ok. ![]()
Záleží, jak moc mají mezi sebou důvěru a pevný vztah.
Normálně mu to řekni. Že ti to přijde antisexuální. A jak tady bylo zmíněno, může se ti tím i zhnusit. A to je velká pravda. To je jako by ti on měl dělat něco, co bude dělat dobře tobě, ale on to bude dělat s částečnou nechutí.. taky by to nebylo úplně top.
Tak mu řekni NE. Nemusíš dělat každou kravinu, co si vymyslí ![]()
Je to pro mě na úrovni toho, že si chlap obléká ženské šaty, tanga, vycpané podprdy, podpatky a chtěl by, aby mě to vzrušovalo. Jako že fuj a nevím, jestli bych dokázala milovat a vážit si muže, který má v sobě takovéhle choutky a chtěl by to po mně.
To bych nedala. Přijde mi to už moc. Prostě jako kdyby byl homosexuál.
Tohle není snadné a není to win-win, každý chcete něco jiného, v sexu nejméně, takže si to říká o pořádný průšvih do budoucna… rukavice je na mrtvoly, to ho musí umrtvit, a tebe taky, však tě to nemůže Těšit… achjo… přitom jiná na to čeká, ty Ne, já to říkám furt, že lidi, než spolu začnou žít, musí mít tyhle základní, i sexuální, věci, vyřešené!! ty se pak divíš, no…
@Lucy75 zase málokdo to asi řekne hned a jestli s tím přišel po několika letech manželství tak nejspíš netušila co má doma ![]()
Ahoj. Mam dotaz. Manzel se zacal objevovat a chce po me zkouset nove sexualni praktiky.
Ja jsem zkouseni celkem pomucek otevrena, ackoliv nesnesu a nedela mi dobre nic jineho nez zivy penis a oral, nevim ale proste to tak mam. No a manzel si pro me tentokrat objednal pripinaci penis.
Uz jsem s nim drazdeni prostaty praktikovala, nejsem z toho vubec hin, ale co bych pro nej neudelala, nevyzaduje to furt tak se to da obcas prezit. Zatim jen analni kolik a prsty (zvladam jedine v rukavici) a myslela jsem ze to tim skoncilo. Ja osobne anal nevyzaduji vubec a ani me to nezvrusuje… on to respektuje to a to je hlavni, takze ja zase respektuji jeho. Ovsem pro me je to proste na konani potreby a tim to konci, takze nadsena z toho nejsem a vzrusena uz vubec ne at jemu se to libi sebevic. Delam to jen pro nej.
Kazdopadne vubec si neumim predstavit ze mi „ho“ bude kourit a budu mu ho tam strkat a delat mu to jako chlap. Popravde me to prijde az antisexualni, ale nechci ho zklamat. K tomu jeste abych byla drsná a on subina. Vetsina naseho sexu je normalni, naopak je manzel iniciativnejsi a mnohdy on jako ten dominantní, tohle byva tak narazove kdyz ma obcas svoje choutky. Provozuje to obcas nekdo s partnerem kdo k tomu vylozene taky nemáte vztah a preziva to jen kvuli jeho poteseni? Davate to?