Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To se s z toho budes muset nejak dobre vylizat
Ale svou odpovedi te nepotesim, urcite je kazda zena jina a ma jine naroky. Ja jednou mela muze s velmi malym prirozenim a byla to bohuzel katastrofa. ![]()
Jestli jsi nikdy nedokázal udělat ženu, nemá to s penisem nic společného
Existuje mraky nekoitálních praktik, které spoustu žen vzrušují podstatně víc než hluboký zásun. Takže nádech, výdech, kašli na délku a vnímej ženu, co se jí líbí a co naopak ne.
Á, už jsem si říkal, že tu podobná diskuze nebyl tak 14 dní.
Ale kdyby to tu nějaký chlapec hledal, tak malý penis se dá jedině prodloužit za pomocí návleku, který se dá koupit v každém sexshopu.
@Anonymní píše: Více
Vykašli se na ženské a dej se k Dominikánům.
Jestli jseš moc malej, není to konec světa. Udělat ženu šťastnou můžeš i jinak
Je to o technice, ne o velikosti
![]()
@unuděná píše: Více
třeba mel smůlu na ty, které do teto skupiny nepatří
@Venetia píše: Více
Pak není nic snazšího než si pomoct pomůckou, kterou jim ten žaludek zespoda klidně rozpáře ![]()
tak na to není třeba mit chlapa, s kterým nic není
@Venetia píše: Více
Však taky s ním žádná nezůstala že?
Já fakt reagovala jen na to, že se mu nepovedlo žádnou ženu uspokojit. To není penisem prostě.
a ja reagovala na to, ze ne všechny to tak mají…tot vše
Nehlede na to, ze i ten chlap ma své potřeby…ne jen uspokojovat zenu
Žena se dá udělat mnoha způsoby: tu hezkým autem, tu hezkou dovolenou, tady šperk, támhle hezké vonidlo. Význam penysu se přeceňuje (píšu to s tvrdým, páč je lepší, když je tvrdej).
@Ploskutáček píše: Více
Dobrý den všem, chci se zeptat poslední dobou se bojím seznámit s jakoukoliv ženou protože mám malé přirození a slyšel sem že často ženy nechtějí chlapy s málem penisem … nikdy sem nedokázal udělat ženu protože je příliš malý a nevim jaký mate názor ostatní ženy tak se chci zeptat o radu jestli nevíte jak s tim pomoci …