Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Vibrační lehátko PŘES INTERNET, kanadská značka, cena 1000 korun a přišel jakýsi šunt potažený šusťákem
díky bohu brzo dorazila židlička jídelní a bylo vystaráno. Za mě největší rada - všechno na kolečkách! ![]()
@růžový achát píše: Ústní odsávačku na hleny
Všechny krom na vysavač… ![]()
Šaty - vypadají sice krásně, ale nedá se v nich nosit, pořád je má vyhrnuté a zmačkané. Krémy na opruzeniny - jsou úplně nenačaté. Manducu - odmítá v ní být. Lžičky, které se zabarví, když je jídlo horké - stejně to nejdřív ochutnám sama. ![]()
Záleží na dítěti.
U prvního bych nikdy nepořídila kolébku, houpátko, fleecový fusak, stříšku ke košíku, klasickou zavinovačku.
U druhého bych nikdy nepořídila košík na kolečkách, fusak s beránkem, vaničku, látkové plíny.
Naopak mi v dané době velice chybělo hnízdo na mimino, protože to by užili oba, hlavně mladší, kolem kterého jsem dávala zamotanou deku.
Monitor dechu, manuální odsávačka mléka, jakýkoli masozeleninovy sklenicky, jakákoli mýdla či lázně pro miminka, stačí mýt vodou. A co jsem neporizovala, ale myslím si, že to je blbost:kolotoč nad postýlku, sterilizátor, ohrivacka mléka a příkrmu.
Já využila asi všechno. U prvního kartáč na vlasy, žádné vlasy neměl
no a pak teda byly ke vzteku některé oblečky, zvlášť klasické dupačky (takové ty co se zapínáji na ramenou, protože mě teda nebavilo 10× denně celé dítě svlikat). Jo a zavinovačky sem nepouzila, ale ty sem nastesti nekupovala, měla sem ještě po ségře a oba synové se v tom šíleně vztekali.
Rychlozavinovačka, ruční a ústní odsávačka hlenů, roztomiloučké prstové rukavičky, no name levné látkové pleny. Kojenecké košilky (zděděno v balíku oblečení, nepochopila jsem, k čemu to je).
Příspěvek upraven 06.07.19 v 17:34
@ProfZav píše:
Monitor dechu, manuální odsávačka mléka, jakýkoli masozeleninovy sklenicky, jakákoli mýdla či lázně pro miminka, stačí mýt vodou. A co jsem neporizovala, ale myslím si, že to je blbost:kolotoč nad postýlku, sterilizátor, ohrivacka mléka a příkrmu.
Ty jo u nás kolotoč nad postýlku běží každej den a dítě u toho krásně usne nebo když se probere pláčem, tak ho to uklidní, používám každý den od narození až do teď, dítěti je 11 měsíců. Monitor dechu jsem taky používala každý den do 6 měsíců, v klidu jsem s tím mohla spát. Sterilizátor se mi taky strašně hodí, protože to je daleko rychlejší než vyvařovat v hrnci.
Jen vzkaz pro zakladatelku: Jestli si dle toho budeš pořizovat výbavu, tak každý to má jinak a každé mimino je jiné, takže bych se neohlížela na to, co se komu nehodilo.
Tak zakladatelka už u podstatě nemusí kupovat nic…
ještě někdo prosím napište kočár a má to komplet ![]()
Zavinovačky, kolotoč nad postýlku, přebalovací pult, kolébku, ústní odsávačka…
a pak vše kolem krmení, kojila jsem a nebylo to potřeba,
jo a dudlíky
Kolotoč nad postýlku, netekoucí hrneček, nebesa, manuální odsávačka hlenů…
Co už byste nikdy nepořídila do výbavy pro své dětičky? Co byla úplná hloupost či věc, kterou jste nevyužily, nepotřebovaly?