Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, tak už jsem právoplatně členem této společnosti.
Dneska jsem byla konečně na kontrole u Dr. HCG mí mohutně porostlo a dokonce našla na sonu malou bublinku. Měří skoro 5 milimetrů a jsem pravděpodobně ve 4týdnu. Jsem šťastná jako blecha
Chci se zeptat chtěla bych také takový metr jak ho máte vy. Kde ho najdu? Moc děkuji za odpověď
Bobon,
posílám velkou gratulaci! Tak co, jak se cítíš po zjištění, že budeš máma?
Jinak k metříkům - projdi si některé příspěvky -u metříků bývá adresa, na které si můžeš vybrat. Tak se mrkni, který se ti zamlouvá ![]()
Veru
Ahoj , tak to ti blahopřeju,…
co se týče metru jsem taky začátečník ,..... ale jinak se můžeš podívta na "TickerFactory.com " a už tě to tam navede samo , jen je to po anglicku,… a blahopřeju.
BOBON, tady na emimču určitě někde najdeš návod jak na metřík… A nezapomeň se přidat k Červnu 2007 v „Stejný měsíc porodu“, nebo k deníčku tzn. Těhulkovské
Červňátka 2007… ![]()
Bobon - gratuluju!!! je to krásný pocit, že? Přeji ti, aby jsi měla pohodové těhulkovství! Mužeš si metříky vyzkoušet v diskuzním fóru TESTÍK. A jak už ti holky psaly, koukni na adresy u našich metříků, to tě povede, pak si odkaz okopíruješ a vložíš si to jako svůj podpis.
Kati
moc děkuji za gratulce. Je to super pocit, když víte, že tam někde uvnitř něco je a roste. Jen doufám, že to bude v pořádku až do konce a mimi bude zdravé. Na ty metry se kouknu děkuji za radu.
To Bobon
Moc gratuluju k těholkovství.
Jinak já si metřík nainstalovala díky návodu na emiminu, ten najdeš na:
Dískusní fórum-dotazy pro adminy-metřík, je tam pěkný návod jak to zvládnout.
Držím palečky ať se Vám v těhu oboum daří.
Ivule25