Pravděpodobně jsem těhotná

14
15.10.06 01:41

prosím poraď te mi

Ahojte holky, mám takovej problém. Pravděpodobně jsem těhu, ale ještě to nemám úplně potvrzeno od dr. 5 z 6 testů bylo pozit. a i v krvi je menší počet hormonu HCG a v útery jdu na novej odběr. Příznaky mám jako těhu, ale chci vědět zda k ním patří bolesti v podbřišku jako před menstruaci.Mám je dost silné, ale nejsou pořád. Trvají třeba 20 min a pak je hoďka klid a pak se to opakuje. Je to normální? Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1935
15.10.06 05:30

Ja mela takovehle bolesti v podbrisku az do 5 mesice tehu, dr mi rekla ze je to normalni, pry je to jak roste deloha. Nevim, jestli to tohle nejak pomuze. Jinak ti drzim palecky aby to vyslo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.10.06 07:50

Ahoj, zkus se zeptat na www.porodnice.cz, nebo najit odpoved v predchozich dotazech… O tehotenstvi je tam toho nejvice. Bolesti v podbrisku jsou normalni, ale zase by se pry nemely podobat menstruacnim - to jsem nekde cetla kdyz jsem byla tehotna… ale asi je to u kazdeho hodne individualni. Ale na te porodnici jsou zkuseni doktori, tak to zkus jestli chces. Preji Ti at je vse OK. Tana

• Citovat
  • Upravit
3467
15.10.06 09:55

BOBON, je to úplně normální, taky je mám… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
15.10.06 12:33

Bobon - taky jsem takové bolesti občas měla, ale spíš jen chvilku, opravdu to bývá z toho, jak se rostahuje děloha. Bolesti, které by předcházely potrat jsou spíš až křečovité. Věřím, že to bude O.K., že se jen mimísek později zavrtal, proto to nízké HCG. Uvidíš, že bude už jen stoupat.

Dej nám vědět! Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
15.10.06 17:57

Určitě ti víc poradí doktorka, já takový bolesti měla, jako před menstruací a už o 3 miminka přišla, nechci tě tímhle strašit, ale spíš se poraď s doktorkou.
Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
15.10.06 17:58

Ahoj Bobon,

taky se přidávám k těm, které na začátku těhotenství měly bolesti v podbřišku. Teda bylo to spíš takové občasné píchnutí.

Čtu, že jsi z Ostravy. Ke kterému dr. chodíš jestli se můžu zeptat?

Myslím na Tebe aby vše bylo v pořádku.

Andrea a Adámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.10.06 19:14

Ahojte. Moc děkuji za odpovědí a rady. Doufám, že to bude všechno O.K. Moc si to mimčo přejem. Už se o něj snažíme 6 měsíců. Určitě se ozvu jak to dopadlo a ještě jednou děkuji. Mějte se všichni krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
15.10.06 20:23

Ja jsem prvni tydny tehu litala porad na zachod, mela sem takovy pocit, ze „to“ kazdou chvili dostanu....... Je to normalka!! Hodne stesti!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí