Už si nevím rady (nálady)

17
29.1.23 17:32

Už si nevím rady (nálady)

Ahoj potřebuji poradit.. nevím čím to je ale poslední dobou je mi totálně na nic neustále jsem naštvaná a nic mě nebaví prostě jsem celkově skleslá mám pocit že všechno stojí za nic.. zažila jste to některá někdy? Nevím čím to je.. jestli mi chybí nějaké vitamíny nebo jsem se dočista scvokla ale ať je to cokoliv už chci aby to bylo za mnou protože s tímhle se nedá žít. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
431
29.1.23 17:41

Ahojky, jak dlouho to trvá? Nejsi vyčerpaná? Nebyla si poslední dobou delší dobu ve stresu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.1.23 17:44

Ve stresu jsem neustále teď měním práci a celkově se toho odehrálo hodně a trvá to už asi měsíc a půl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
29.1.23 17:49

To bude vyhoření. Zkuste víc odpočívat a nestresovat se. Vím, dobře se to říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.23 17:54

Jed na dovolenou za sluncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.1.23 17:54

Myslím si, ze to bude z dlouhodobého stresu. Jak píše Dana066 syndrom vyhoření. Měla bys odpocivat. Já si tím teď také právě procházím a odpočinek trošku pomohl. Proč měnis Praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.1.23 17:58

Já už to beru jako součást života. Zajímavé je, že když mi do toho skočí nějaká složitá životní situace, tak se najednou vzepřu a najdu v sobě sílu. Je to zvláštní. Já už to beru tak, že se asi nesmím mít příliš dobře, protože když se chvilku mám dobře, tak vždycky přijde právě ta chvíle tadyté marnosti jak říkáš. Asi to je nějaká sebedestrukce, když máme každou chvíli nejaké negativní myšlenky a čím více se jim bráníme, tím je to horší. teď jsem ve stádiu, že jsem vlastně spokojená. To krásné, na co jsem se v životě těšila byla svatba a mé narozené děti a nic víc zažívat už asi nějak nepotřebuji. Jako dobře se chci mít pořád. To je jasné, ale netouzim po ničem extra. Pustím si dobrou muziku, udělám si své pohodlí a nějak to neprožívám. Jednoduchý život nemáme nikdo. Chce to asi nový start. Ale třeba ti pomůže když si to hodíš na papír. Třeba na něco přijdeš, jak si pomoci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
29.1.23 18:14

Pravidelně toto mívám většinou koncem února, jento taková únava ze zimy…začne jaro, trochu slunce a je líp.
Jinak klidně bych to tepla na dlouhodobé vyčerpaní, stres…klidně zkus zvýšit příjem vitamínů, klidně i ginko apod. za zkoušku nic nedáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
29.1.23 18:42

Ano já to tak mám..už asi 3 měsíce… třeba teď jsem měla asi 14 dní světle chvilky a bylo to lepší ale teď 3 dny je to zas na nic. Nemám náladu, nic mě nebavi, pořád se doma hádáme, jsem úplně jakoby unavená mám pocit úplně slabých noh. Včera jsem byla na ples a už v 1 ráno jsem byla úplně unavená přitom loni jsem vydržela až do 5 do rána…
Byla jsem od srpna ale hrozně ve stresu, pred vánoci 3 týdny nemocná, 2 měsíce v kuse motani hlavy..tak nevím jestli to je ještě z toho nevím..jinak beru každý den béčko, železo, hořčík, omegu a déčko..
Ale jinak mám to stejně… a to mám před maturitou a nejsem schopna začít s učením :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová