Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se jen ze zvědavosti zeptat, zda máte některá zkušenost s tím, že by pomohly čaje na zlepšení pleti? Jsem odjakživa k účinkům čaje skeptická, ani nevím proč
Dostala jsem před nedávnem čaj LEROS Zdravá pleť a říkám si, jestli má vůbec cenu tomu věřit.
@Teaveg píše:
Ahoj, chci se jen ze zvědavosti zeptat, zda máte některá zkušenost s tím, že by pomohly čaje na zlepšení pleti? Jsem odjakživa k účinkům čaje skeptická, ani nevím pročDostala jsem před nedávnem čaj LEROS Zdravá pleť a říkám si, jestli má vůbec cenu tomu věřit.
Pokud se to dá pít tak si ho dát můžeš ale na pleť to bude mít úplně stejný výsledek jako voda z kohoutku ![]()
Ještě že to byl dárek a nic ti nestál ![]()
Tak bylinky jsou osvědčené léty a funguji. Cajova směs, kde je v jednom pytlicku je 1,5 gramu nějaké směsi, asi nejake zázračné účinky mít nebude
dej si aspoň dva pytliky na hrnek, ale lerosacke krabičky jsou maličké, tak to budeš mít hned pryc. Já mám rada různé čaje na dýchací cesty, průdušky, Mateřídousku, Heřmánek a tak dále, to funguje, prolevam tim staršího, když se nachladi.
Pro lepsi plet funguje hlavne lepsi strava. Pokud nekdo pije caje, ale cpe se mekacem a chipsama, tak mu ani caj nepomuze ![]()
Ano, fungují.
Ale jen v kombinaci s kompletní úpravou životního stylu, tedy stravy a nápojů, regenerace atd