Fungují čaje pro lepší pleť?

497
29.1.23 14:24

Fungují čaje pro lepší pleť?

Ahoj, chci se jen ze zvědavosti zeptat, zda máte některá zkušenost s tím, že by pomohly čaje na zlepšení pleti? Jsem odjakživa k účinkům čaje skeptická, ani nevím proč :mrgreen: Dostala jsem před nedávnem čaj LEROS Zdravá pleť a říkám si, jestli má vůbec cenu tomu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
29.1.23 14:52
@Teaveg píše:
Ahoj, chci se jen ze zvědavosti zeptat, zda máte některá zkušenost s tím, že by pomohly čaje na zlepšení pleti? Jsem odjakživa k účinkům čaje skeptická, ani nevím proč :mrgreen: Dostala jsem před nedávnem čaj LEROS Zdravá pleť a říkám si, jestli má vůbec cenu tomu věřit.

Pokud se to dá pít tak si ho dát můžeš ale na pleť to bude mít úplně stejný výsledek jako voda z kohoutku :mrgreen:
Ještě že to byl dárek a nic ti nestál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14646
29.1.23 15:59

Tak bylinky jsou osvědčené léty a funguji. Cajova směs, kde je v jednom pytlicku je 1,5 gramu nějaké směsi, asi nejake zázračné účinky mít nebude :lol: dej si aspoň dva pytliky na hrnek, ale lerosacke krabičky jsou maličké, tak to budeš mít hned pryc. Já mám rada různé čaje na dýchací cesty, průdušky, Mateřídousku, Heřmánek a tak dále, to funguje, prolevam tim staršího, když se nachladi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
29.1.23 16:23

Pro lepsi plet funguje hlavne lepsi strava. Pokud nekdo pije caje, ale cpe se mekacem a chipsama, tak mu ani caj nepomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
29.1.23 19:08

Nejlepší je dostatek tekutin a zdravá strava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
30.1.23 08:27

Ano, fungují.
Ale jen v kombinaci s kompletní úpravou životního stylu, tedy stravy a nápojů, regenerace atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová