Reklamace a vrácení peněz Deichmanu

40
28.1.23 17:51

Reklamace a vrácení peněz Deichmanu

Pokud mi uznají reklamaci na boty mohu požadovat místo vocheru na další nákup peníze. Protože vocher nejsou peníze ale poukázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12239
28.1.23 18:08

Mne teda vraceli penize na kartu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
28.1.23 18:18

Mě normálně vrátili částku v hotovosti :nevim: rekni, ze voucher nechceš no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.1.23 19:05
@Kriss Tina píše:
Mě normálně vrátili částku v hotovosti :nevim: rekni, ze voucher nechceš no.

No mě před několika lety právě vrátily voucher místo peněz. To ty boty ještě byly docela kvalitní tak mi to nevadilo si vybrat jiné boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
28.1.23 19:17

@Tarja79 no hlavně nesmíš vycházkovou obuv nosit v dešti :mrgreen: atd pak máš s reklamaci smůlu :lol: a stejně tam mají moji velikost jen na objednání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
28.1.23 19:23

Ano, můžeš a musí ti vyjít vstříc. Zrovna v deichmannu jsem s tím nikdy neměla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
28.1.23 19:29
@Tarja79 píše:
Pokud mi uznají reklamaci na boty mohu požadovat místo vocheru na další nákup peníze. Protože vocher nejsou peníze ale poukázka.

Peníze mě poslali na účet. Takže chtěj peníze voucherem jsi taky za ty boty neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.1.23 19:31
@JiříkMazlík píše:
@Tarja79 no hlavně nesmíš vycházkovou obuv nosit v dešti :mrgreen: atd pak máš s reklamaci smůlu :lol: a stejně tam mají moji velikost jen na objednání :zed:

Chci reklamovat zimní boty které jsou pod pojmem vycházkové kde je napsáno ke každodennímu nošení v interiéru a exteriéru. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36010
28.1.23 21:26
@JiříkMazlík píše:
@Tarja79 no hlavně nesmíš vycházkovou obuv nosit v dešti :mrgreen: atd pak máš s reklamaci smůlu :lol: a stejně tam mají moji velikost jen na objednání :zed:

Sestřenici jednou zamítli reklamaci, že v těch botech řídila auto, nevtipnejsi bylo že neměla vůbec řidičák.
Ale byl to teda jiný obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
28.1.23 21:52

@JancaS84 no :D
Jo tak vy jste si ty boty obouvala a pak jste je nosila :mrgreen:
Taky byl problém že při koupi bot nabízí tu jejich impregnaci. No samozřejmě že jí nechceš a ejhle problém při reklamaci :D.
Od té doby co kupuji boty od výrobců pracovní obuvi. Tak nemám sebemenší problém stím že by se nějak rozpadly pokud nezažily opravdu muka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
28.1.23 22:08

V prosinci jsem tam reklamovala boty a nabídli mi výměnu zboží nebo rovnou vrácení peněz. Vzala jsem si nový pár stejných bot, ale až teprve teď jsem je měla třikrát a už se objevila stejná závada. Evidentně špatný model bot, škoda, byly pohodlné. Takže mě taktéž čeká znovu reklamace a teď už budu chtít peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
28.1.23 22:25

Vrácení peněz, čili odstoupení od kupní smlouvy v případě reklamace, zákon umožňuje v následujících situacích: prodávající nestihne vyřídit reklamaci do 30ti kalendářních dnů, na věci se vyskytují opakovaně vady (tj.vice reklamaci, které byly vyřízeny opravou) nebo je reklamace vyřízena výměnou a není k dispozici stejný model/barva.
Pokud tvoje reklamace jednu z těchto podmínek nesplňuje, je jen na dobré vůli Deichmanna či jejich VOP, jestli ti peníze vrátí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová