miniinterupce

Anonymní
28.1.23 13:39

Můžete mi prosím poradit? miniinterupce

Ahoj. Prosím o radu ženy s ač teda bohužel podobnou zkušeností - miniinterupce.
Před 14 dny jsem podstoupila tento zákrok. Pár dní jsem slabě špinila, lehce krvácela a potom to ustálo. Podbříšek jsem cítila jen v den zákroku potom už nikoliv. Na netu zase píšou, že krvácení je o pár dnech :nevim:
Ale teď, opět se mi krvácení vrátilo o trochu víc, jen už je to čirejší krev jako kdyby slabá menstruace. :nevim: Ale jen krev nic víc.
Asi 2 dny o trochu více, ale nebylo to jako při klasické MS, jen více než na začátku a teď to zase ustává.
Nemám k tomu žádné jiné problémy, bolesti, teploty atd.
Mě bylo v nemocnici sděleno, že se chodí po 14 dnech po zákroku na kontrolu ke svemu gynekologovi, ale ten mi zase rekl ze az po menstruaci tak jsem zmatená. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76754
28.1.23 13:57
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím o radu ženy s ač teda bohužel podobnou zkušeností - miniinterupce.
Před 14 dny jsem podstoupila tento zákrok. Pár dní jsem slabě špinila, lehce krvácela a potom to ustálo. Podbříšek jsem cítila jen v den zákroku potom už nikoliv. Na netu zase píšou, že krvácení je o pár dnech :nevim:
Ale teď, opět se mi krvácení vrátilo o trochu víc, jen už je to čirejší krev jako kdyby slabá menstruace. :nevim: Ale jen krev nic víc.
Asi 2 dny o trochu více, ale nebylo to jako při klasické MS, jen více než na začátku a teď to zase ustává.
Nemám k tomu žádné jiné problémy, bolesti, teploty atd.
Mě bylo v nemocnici sděleno, že se chodí po 14 dnech po zákroku na kontrolu ke svemu gynekologovi, ale ten mi zase rekl ze az po menstruaci tak jsem zmatená. :nevim:

a kde je problém? jsi po 14 dnech a zřejmě i po menstruaci, v pondělí běž na kontrolu ke svému gynekologovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
28.1.23 14:55

Myslím, že je to normální. Máš normální 6 nedělí. Můžeš krvácet a špinit celou dobu..Mě to tak po ZT i říkali.. A to je stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
31.1.23 17:58

Pokud nemáš bolesti, mnoho nekrvácíš a nemáš horečku, zůstaň v klidu. Potíže, o kterých píšeš, některé ženy po interrupci v šestinedělí mají. Mysli ale na to, že po potratu se plodnost obnovuje velmi rychle. Teď tedy musíš být velmi opatrná a půl roku musíš používat v každém případě kondomy, protože další potrat není u nás dříve než za půl roku povolený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová