Už velká postel?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1272
15.5.12 11:35

Už velká postel?

Ahojte, s manželem přemýšlíme jestli už máme pořídít dcerce normalní postel se zabrany,má 13 měíců a spí tak: postýlku máme přiraženou k posteli a oddělanou bočnici, spí tak už nějakou dobu. normálně v postýlce spala jen jako malé miminko,pak s námi v posteli a nakonec jsme to odbourali na postylku bez bočnice. Zkoušeli jsme ji tam nedávno dát a řev neskutečný,tak jsme ji museli zas sundat. Chtěli by jsme ji udělat pokojíček,tak řešíme to spaní v postýlce. V noci jsme teda spíš vzhůru než spíme,tak nevím :nevim: Z naší postele si převážně sleze sama,pokud nejančí :) díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
15.5.12 11:50

Buď bych jí zkusila dát její postýlku bez bočnice do pokojíčku nebo rovnou pořídila velkou postel.Ale pokud jí postýlka není malá, tak bych jí klidně nechala v ní.Malá jde do velké postele teď ve skoro dvou letech a v postýlce by ještě klidně nějaký ten čas vydržela.

• Citovat
  • Upravit
1165
15.5.12 12:02

mě se to zdá ještě brzo, mám malou 15 měsíců a v postýlce bude spinkat do dvou let a pak koupíme velkou postel s bočnicí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
15.5.12 12:11

Mě se na to také zdá ještě brzo, aby ti v noci nespadla. Umí už slézat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
15.5.12 12:16

Naše spí ve velké posteli v pokojíčku asi od 15.měsíců,ale jen po obědě.V noci spí s náma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
15.5.12 12:24

Zkusila bych jí dát na zem rošt a matraci(aby nebyla matrace jen na zemi) tak budeš mít jistotu,že zatím nespadne u nás to bylo měsíc a pak šel do velké postele(měl pravda dva roky),ale s velké postele nikdy nespadl.Mladší bude v postýlce tak do 6ti :lol: Toho budu totiž honit někde na půdě jak ho nechám někde v prostoru,kde má volnost.Má zatím 10m takže je fakt brzo a v postýlce je rád-naštěstí.
Jen ,aby malá jak bude moct slést s postele stejně nedošla k Vám do postele,ale možná se jí bude v pokojíčku líbit a nude spát v posteli celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
15.5.12 12:24

Syn z malé postýlky vylezl, když mu bylo 13 měsíců, tak šel do velký a spokojenost na obou stranách, pro něj něco nového a my klid v ložnici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
15.5.12 12:26

http://www.detske-pokoje.eu/…iv-smrk.html

my koupily tuhle malímu jsou 2 roky a má jí asi 4 měsíce je z ní nadšenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
15.5.12 12:56

jo už si sleze sama. Vím,že je to celkem brzo. Ale zas na druhou stranu si říkam,že se ji tambude třeba líbit a bude i líp spát. Ještě mě napadlo,jestli třeba nedat do postýlky jen nějakou zabranu a odsunout ji od postele. Bez zabrany ani náhodou,cestuje všude možně celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
15.5.12 13:16

Syn šel do velké postele až ve dvou letech a do 3 let mi každou chvíli spadnul. Naštěstí postel je nízká a na zemi jsme měli molitan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
15.5.12 13:18
@Petrlis píše:
Syn šel do velké postele až ve dvou letech a do 3 let mi každou chvíli spadnul. Naštěstí postel je nízká a na zemi jsme měli molitan.

My dali na postel zábranu,jinak by taky byla furt na zemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401