Už zase marodí :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3857
17.2.14 07:18

Už zase marodí :(

Jak často Vám marodí děti? Syn má 10měsíců a už bude mít třetí nemoc.Od cca 4 měsíce marodí každý druhý měsíc. Naposled marodil o Vánoce a to jsme byli i na pohotovosti kvůli podezření, aby neměl laryngitidu.Jsem z toho celá přešlá. Ty nemoci jsou hrozné. Už má zase obrovskou rýmu a hodně kašle.

Jak ovlivnit imunitu, aby dítě co nejméně marodilo? Nebo jak léčit nachlazení, jaká homeopatika, pomáhají?

Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
17.2.14 07:27

Mám známou které dítě marodí také často, možná i častěji než to tvoje, jednou je to jen rýma podruhé zápal plic apod. Doporučuji ovocné šťávičky…

• Citovat
  • Upravit
1394
17.2.14 07:32

Tak u nás je to stejné. malej má skoro 1,5 roku, máme už 4× atb, 2× píchané uši, angínu a asi tak 20× rýmu a kašel za sebou. já už ty rýmy ani neřeším, prostě odsávám stříkám do nosu atd…, oni jsou daleko horší věci, tohle všechno se zahojí, vyléčí… a jede se dál. ale taky mě to štve, protože sme vždycky zavření jak dlouho doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
17.2.14 07:38

Příspěvek upraven 21.02.14 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3857
17.2.14 07:39

@kkatarinka tak syn naštěstí atb zatím neměl. jen léky na teplotu a na rýmu+jednou ty na roztažení plic kvůli podezření na laryngitidu.ale je to fakt děsné ty nemoci. znám holčičku, je stejně stará a ta ani jednou nemarodila.to snad ani není možné? co dělám špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
17.2.14 07:44

@Nikola92 já si taky říkám, co už mám dělat. aby zas něco nechytl, ale nedá se tomu zabránit. ty viry lítají všude ve vzduchu. já třeba bydlím na vesnici a ikdyž nikam nejedem do obchodů atd. tak stejně tu rýmu někde chytne.ale malej se hodně stýká s děckama od švgrové a ty jsou školkový a školní a to je asi zdroj ve většině případů. ale stranit ho, aby byl jenom se mnou je blbost. třeba ve školce už bude odolnější, když si tím projde teď.

jinak u nás taky 2× podezření na laryngitidu a ještě jsem zapoměla, že měl nánět průdušek. takže já se opravdu nenudím. jediný dva měsíce kdy byl zdravej bylo léto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3857
17.2.14 07:51

@kkatarinka přesně tak v dubnu se narodil a pak asi do srpna byl zdraví a koncem srpna začátek září to začalo. chodili jsme plavat to marodil jen jednou za těch 10týdnu, chodíme cvičit s partou dětí už od 5.měsíce tak jestli díky tomu marodí? nevím uvidím přes prázdniny jestli bude marodit až nebudou probíhat kurzy. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
17.2.14 07:53

Doporučuji jako prevenci podávat šípkový sirup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
17.2.14 08:07

@Nikola92 Syn mi jako maličký marodil co týden. Od listopadu do července byl nejvíc zdravý 8 dní v kuse, jinak opakující se rýmy, záněty průdušek, jednou laryngitida. Troje antibiotika za 4 měsíce. Už jsem byla naprosto zoufalá. Pak jsme letěli na dovolenou a po příletu mu na ORL dr. diagnostikovala oboustranný bezpříznakový zánět. Bubínky propíchla, trochu jsme si užili s nehojením, ale od té doby nebyl jedinkrát nemocný. Už je to 8 měsíců :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
17.2.14 08:17

Zakládala jsem podobnou diskuzi před 2 lety:-) Dcerka mi marodila furt, ve 4 měsících měla za sebou několik nachlazení, 2 záněty průdušek, nestovice, 6.nemoc. 3 choroby za 8 měsíců ještě jde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3857
17.2.14 08:20

@ivodička no a jak jste na tom teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
17.2.14 08:29

Maminky zaměřte s ena stravu. nepodávejte dětem mléčné výrobky, doktor vám to sice neodsouhlasí, ale znám několik dětí, kterým i trhaly mandle kvůli neustálým angínám, rýmám atd., od té doby, co nejedí mléčné výrobky jsou ty děti zdravé. nepodávejte uměle sladké věci, nepřehánějte to s masem, podávejte tepelně upravenou zeleninu a ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
17.2.14 08:31

Já mám teprve 4 měsíčního syna a na imunitu dávám Oscillo. Než jsem mu ho začala dávat měl slabou rýmu a od té doby nic. Dává se jen jeden vršek rozpuštěný v kapce vody. U 10 mesíčního už možná dva :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
17.2.14 08:32

Do roka mel jen 2× rymu, po roce to zacalo…laryngitida, rotavity, herpangina, stomatida, bronchitida, zanet stredniho ucha. Davam imunoglukan a vitaminy. V lete chci resit nosni mandli. Od malinka strasne funi, ale cekam az bude delsi dobu v pohode. Jo a rymy nepocitam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
17.2.14 08:33

@Nikola92 táhlo se to s ní dlouho…průdušky se rozvinuly v astma, rok jsme byli na vdechovadlech, pak to najednou odezněl samo a byla to normální zdravá holčička, asi rok. Teď v lednu se to začalo vracet, měla během 4 týdnu dvoje antibiotika. Pomaha nám hodně dechová rehabilitace a nové máme nasazenou imunosupresivni léčbu. Naše závěrečná diagnóza je zvýšená reaktivita průdušek, v dětství dermorespiracni syndrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí