uzamykání diskusí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
27.10.08 22:16
azalka píše:
janine24 píše:
Akci šmíračka nepamatuju, ale asi bych taky měla problém na přímou výzvu, kdo nás šmírujete, nahlašte se, zvednout ruku a zažádat o přístup. Hlavně, kdybych od vás nikoho přímo neznala :roll:
No já právě taky váhala, cítila jsem se trochu blbě jako že šmíruju :oops: i když to asi dělá víc lidí :D

No a přiznání typu - ahoj, já už vás dlouho šmíruju, nikdy jsem se neozvala, ale když se chcete zamykat, tak já bych teda prosila šmírovací přístup :lol: Snad mě to nepotká :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abi
27.10.08 22:16

Azalko, nevím, jestli to teď ještě zpětně jde, ale co založit anketku s hlasováním o tom, kdo šmíruje :lol: Myslím, že výsledky by byly zajímavý :lol:

• Citovat
  • Upravit
2368
27.10.08 22:17
tulenice píše:
Nakukuji z uzamčené diskuze listopad 2007, i já dlouho emimino četla jen tak a pak jsem se nakonec po více než roku do listopadu přidala i když mám vlastně říjnové miminko… my dali šanci se všem šmíračkám přiznat, ty co se na Adelinu výzvu přihlásily, mají přístup i nadále…

A ještě mi to nedá - Všechno nejlepší Michálkovi ke včerejším narozeninám když koukám na metřík :D :D
My budeme mít jedničku na dortu až po vánocích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
27.10.08 22:18
Abi píše:
Azalko, nevím, jestli to teď ještě zpětně jde, ale co založit anketku s hlasováním o tom, kdo šmíruje :lol: Myslím, že výsledky by byly zajímavý :lol:

No nevím, jestli by se všichni nahlásili :wink: Vždycky je nahoře spousta nicků, který nepíšou a další anonymové, který ani neznáme nebo se odhlašujou. Ale jsem za :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
27.10.08 22:26

Upřímně řečeno holky, tohle je věc, která mi právě dost vadila…„cizí“ lidi šmírující diskuse, kam nikdy nic nenapsali… Neříkám že zrovna vy a tisíc dalších máte zapotřebí někde vyloženě šmírovat, dávat to dohromady, pomlouvat, apod…ale jsou takový…a je to blbej pocit, když si představíte, že píšete holkám, které už znáte a čte si to někdo, koho vůbec neznáte…časem se v diskusích probírají daleko jiný témata než dětský kákaní, apod…

• Citovat
  • Upravit
23505
27.10.08 22:28

Jasný, já tohle chápu. Já se třeba chci podívat po konkrétní holčině a jak jí je a když v jejím příspěvku najdu něco, co se mi nezdá, tak jí hodím SZ nebo dotaz na původní diskusi, ale samozřejmě nejdu po drbech. Ale jak to mají ostatní a kolik jich tam v tu chvíli je, to fakt netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
27.10.08 22:31

Naše diskuse funguje už skoro dva roky a opravdu, čím jsou děti starší, tím méně jsou hlavním tématem, tudíž já jsem za uzamčené diskuse ráda. Nemám potřebu, aby si někdo „cizí“ četl rytmus mého cyklu, nebo co mě štve na mojí tchýni. Diskuse se většinou uzavírají právě v době, kdy už se všichni znají a mají potřebu většího soukromí. Nechci, aby to znělo špatně, ale přeci nezrušíme tuhle prioritu jen kvůli pár nesmělým, kteřá nedokáží napsat: chodím k vám také, ale třeba nestíhám tolik přispívat atd… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abi
27.10.08 22:32

jj papu, my snažilky máme taky uzamčenou diskuzi, původně se zakládala s tím, že se tam přesuneme, ale nakonec jí používáme jen ke sdělení něčeho, co nechceme, aby někdo jiný četl. A jinak vše řešíme na neuzamčené snažilkovské. Jinak, ty které čtu a dá se říct, že šmíruju, tak tam se snažím i přispívat. Ale týká se to holčin, které byly u nás ve snažilkách a teď už tam tak často nechodí.

• Citovat
  • Upravit
2368
27.10.08 22:34
papu píše:
Upřímně řečeno holky, tohle je věc, která mi právě dost vadila…„cizí“ lidi šmírující diskuse, kam nikdy nic nenapsali… Neříkám že zrovna vy a tisíc dalších máte zapotřebí někde vyloženě šmírovat, dávat to dohromady, pomlouvat, apod…ale jsou takový…a je to blbej pocit, když si představíte, že píšete holkám, které už znáte a čte si to někdo, koho vůbec neznáte…časem se v diskusích probírají daleko jiný témata než dětský kákaní, apod…

Tak to chápu, věřím, že se najdou i lidi kteří cíleně šmírujou.
Jak jsem psala, já bych se bývala i ráda zapojila, ale do listopadové(nebo jiné) diskuse bych s lednovým mimčem opravdu asi nezapadala :?
Ale tím že těhu a porod atd. prožíváme prakticky všichni podobně, tak mi moc pomohli rady a tipy, věděla jsem co mě bude čekat. Nic co bych kdy nějak měla zneužívat.
Ale rozumím jak to myslíš…na druhou stranu existují SZ, vím, že všechno se napsat nedá..

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
27.10.08 22:35

Jasně, čím déle diskuse funguje, tím internější témata se tam řeší a pak je potřeba zvážit, jakou formou tu udělat. Ale jasně, pokud mě něco zaujme, je o odvaze na sebe upozornit. S rizikem toho, že se dozvím, hele my už jsme tu dost stmelený a nestojíme o tebe. Btw. podle mýho se vztahy k rodičům nebo tchánovcům řeší všude. Víc nebo míň otevřeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
27.10.08 22:38

Jo a ještě myšlenka - myslím, že nejvíc se tu šmírujou diskuse typu Markýsek nebo chci odejít od manžela, nechci odejít od manžela, chci bít svoje dítě a tak. Teď si z toho nedělám srandu, ale prostě cokoli, co je kontroverzní a tudíž zajímavější než diskuse, kde se řeší, kdo dá kolik plínek a jaký a kdo koupil levnější a krásnější čepičku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
27.10.08 22:40

Sonule, přestaň šmírovat a napiš něco smysluplnýho :! :! :idea:

• Citovat
  • Upravit
2753
27.10.08 22:59

Ahojky,
tak já se hlásím z uzamčené diskuze Ledňátek 2008. To uzamčení proběhlo právě z důvodu toho, že jedna z nás si naprosto nevinně vylévala srdíčko o tchánovcích (což myslím dělá většina z nás, ať už máme vztahy s tchánovci dobré či špatné..). Jenže tchýně nelenila, vypátrala, překroutila, vytiskla příspěvky a pak předčítala doma, manželovi apod. a udělala z toho rodinný poprask a naší milé „kolegyni“ doma - v těhotenství - dusno.
A protože jsme o naší těhulku nechtěly přijít, tak jsme udělaly uzamčenou diskuzi. Musím říct, že postupem času to má fakt řadu výhod. Člověk může povídat i o řadě intimních věcí (už se přece jen více známe) apod. a nemusí se bát, že to bude číst někdo „nepovolaný“.
Samozřejmě - na druhou stranu - je mi také občas líto, že najdu nějakou diskuzi „zastaralou“, protože jsou holky v nějaké uzamčené.. Jenže se mi to stává fakt tak jednou za dva měsíc - čistě náhodou, když narazím na nějaké téma a dostanu se náhodně k této diskuzi. Je fakt, že pokud někde něco čtu, tak většinou i holky pozdravím a přispěji. Takže u mne jednoznačně vítězí výhody uzamčení nad neuzamčením. Myslím, že takové ty obecné diskuze ohledně rad jsou neuzamčené a všem nám - tady na emiminu - to slouží.
A ještě něco - od uzamčení diskuze jsme mezi sebou přivítaly řadu nových členek a určitě i hodně holek ze sousedních diskuzí (prosinec 2007), které prostě přijdou občas jen „nakouknout“ a nikomu z nás to nevadí. Zrovna dvě holky s ledňátky jsme přijaly teď a věřím, že zapadnou. I když samozřejmě chápu, že je to pro ně složitější, když my už prostě řadu věcí o sobě víme..
Samozřejmě, že od té kauzy s „Markýskem“ si dáváme ještě větší bacha, ale myslím, že rozumně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
27.10.08 23:09
Ogulaa píše:
Naše diskuse funguje už skoro dva roky a opravdu, čím jsou děti starší, tím méně jsou hlavním tématem, tudíž já jsem za uzamčené diskuse ráda. Nemám potřebu, aby si někdo „cizí“ četl rytmus mého cyklu, nebo co mě štve na mojí tchýni. Diskuse se většinou uzavírají právě v době, kdy už se všichni znají a mají potřebu většího soukromí. Nechci, aby to znělo špatně, ale přeci nezrušíme tuhle prioritu jen kvůli pár nesmělým, kteřá nedokáží napsat: chodím k vám také, ale třeba nestíhám tolik přispívat atd… :wink:

No, přesně tak nějak. Vždyť čověk nemusí přispívat každý den. Já mám také někdy období, kdy prostě není čas a nebo nevím, co psát.. A tak prostě holky čtu a napíšu až za týden.. a naopak. Né, každý má potřebu stále psát, ale je fajn, když se prostě přihlásí a řekne jsem tu, občas Vás čtu, ale nějak nemám čas psát apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.10.08 23:31

Ahoj.
Mě je celkem jedno,jestli je někdo uzamčen nebo není.Ale může to hodně znesnadnit přístup nových nebo těch nesmělých.
Mám přístup do jedné uzamčené diskuze.A nějak jsem si netroufla sama si říct o přístup.Přišlo mi to blbé. :oops: (a to si myslím,že pusu prořízlou mám a jsem i zdravě drzá někdy i nezdravě :oops: ) Nepřispívám moc často,protože mám pocit,že jsem „rušivý element“.Přesto mám pocit,že holky znám a chybělo by mi,kdybych se tam nemohla dostat. Tak chápu Azalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová