Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nedá mi to a chci se zeptat jestli si také čtete ve stálých diskuzích kam třeba nepatříte (stejný měsíc porodu)?a také vás mrzí uzavírání diskusí?
Já se musím přiznat, že ač nepřispívám, tak čtu e-mimino už rok. Mám chlapečka narozeného v lednu 2008, ale než jsem se stačila zapojit do diskuse o ledňáčcíh 2008 (jsem trochu ostýchavá
) tak se diskuse uzamkla. Takže jsem půlku těhotenství "prožila "s diskuzí Listopad 2007 a Prosinec 2007. Musím říct, že jsem zvlášť listopadovou diskusi moc ráda četla, ne z důvodu nějakého cíleného šmírování, ale přeci jen máme v těhu a s miminky stejné starosti, takže díky tomu jsem se obešla bez jakékoliv literatury, dozvěděla se spoustu tipů ( manducu mám doma
)a snad nikoho neurazím, často jsem se i nasmála.Sešla se tam fakt perfektní parta maminek. Kolikrát bych ráda psala, ale přeci jen s lednovým miminkem to nešlo
![]()
možná vám přijdu divná ( snad ne moc
), ale docela mě mrzí, že už je diskuse uzamčená,přeci jen jsem rok nakukovala a přišlo mi jak kdybych všechny znala…
Snad mě neodsoudíte za můj názor, samozřejmě, že chápu některé důvody uzamčení ![]()
Ale ráda bych tak potvrdila názor jedné maminky z prosince 2007, že uzamčení diskusí tak možná zabrání přistoupení novým maminkám a otevřené diskuse mají smysl. Vím, že kdyby diskuse ledňáčků nebyla uzamčená, určitě bych se časem přidala.
Jinak e-mimino jsou bezvadné stránky a těším se že příští těhu už budu také prožívat ve „své“ diskusi
![]()
Ahoj
tak ja take obcas ctu jine diskuze a take me mrzi uzamykani.
Jsem z diskuze cervnatek 2008,pak se diskuze uzamkla a muzu uprimne rict ze me to hodne mrzelo.No a ted uz tam ani nechodim.
Azalko, ale nikdo ti nebrání, abys napsala holkám z Ledna 2008, konkrétně PeZe, která má kompetence k tomu, aby tě mezi ně pustila.
Mě to uzavírání taky mrzí, občas jsem se chtěla někde poučit nebo nakouknout, co se děje s holkama, který jsou z mý domovský diskuse a už to nejde
Na druhý straně rozumím, že někdo s tím má problémy a nepřeje si tyhle informace, co sem píše, sdílet s anonymními zvědavci… Ale spíš mě to vadí nebo mrzí.
Tak z druhé strany ![]()
Naše diskuse byla první, která se uzamkla a bylo kvůli tomu takové halo ![]()
A nesouhlasím s tím, že by se tím uzavírala cesta pro další maminky…my po našem zamčení přivítaly několik nových tváří, které chodí dodneška, jezdí na srazy…
Upřímně jsem za uzamčenou diskusi ráda. S holkama můžeme probrat cokoliv, děti, chlapy, tchýně…známe se osobně, takže nemáme divný pocit z toho, že tam chodí někdo třeba rok jen číst…ví o nás všechnomožný a my o něm nic…
Já vím, někde je to komplikovaný. Taky nejsem pro sdělování plných jmen a všech informací ze srazů, takže spoustu věcí řešíme SZ…
Abi já vím, ale kdyby byla diskuse otevřená, tak by se do ní přistoupilo mnohem snáž. Alespoň mě, přeci jen je už Kubíkovi 10 měsíců a každá diskuse má svůj vývoj. Lednová se uzavřela snad někdy v říjnu 2007 a to už je strašná doba.
Ale děkuju ![]()
Jak jsi psala o tom, že listopad 07 byl sehranej a dobrá parta, tak těhulky z nově snažících taky a taky mi mrzí, že jsou zamčený.
Nakukuji z uzamčené diskuze listopad 2007, i já dlouho emimino četla jen tak a pak jsem se nakonec po více než roku do listopadu přidala i když mám vlastně říjnové miminko… my dali šanci se všem šmíračkám přiznat, ty co se na Adelinu výzvu přihlásily, mají přístup i nadále…
Ahoj,
my jsme zamknute a je to fajn, nase skupina byla prvni, ktera se zamkla, vicemene byli vsichni proti a najednou jim to nevadi a zamykaji se taky. Pokud se chces nekam pridat, tak jim napis a oni by Te podle pravidel meli prijmout mezi sebe.
papu píše:
Tak z druhé strany
Naše diskuse byla první, která se uzamkla a bylo kvůli tomu takové halo
A nesouhlasím s tím, že by se tím uzavírala cesta pro další maminky…my po našem zamčení přivítaly několik nových tváří, které chodí dodneška, jezdí na srazy…
Upřímně jsem za uzamčenou diskusi ráda. S holkama můžeme probrat cokoliv, děti, chlapy, tchýně…známe se osobně, takže nemáme divný pocit z toho, že tam chodí někdo třeba rok jen číst…ví o nás všechnomožný a my o něm nic…
Já to chápu, zvlášť ještě po kauzách typu Markýsek.....
![]()
Je to asi hlavně můj problém, ale asi bych se dokázala spíš zařadit do diskuse, kde někoho jakoby „znám“ než jen pod název ![]()
Ale jinak ti opravdu rozumím, tím, že už jste parta řešíte soukromé věci…
Abi píše:
Jak jsi psala o tom, že listopad 07 byl sehranej a dobrá parta, tak těhulky z nově snažících taky a taky mi mrzí, že jsou zamčený.
Asi jo, ale ty by už teď měly změnit název na Maminky z nově snažících se
![]()
tulenice píše:
Nakukuji z uzamčené diskuze listopad 2007, i já dlouho emimino četla jen tak a pak jsem se nakonec po více než roku do listopadu přidala i když mám vlastně říjnové miminko… my dali šanci se všem šmíračkám přiznat, ty co se na Adelinu výzvu přihlásily, mají přístup i nadále…
O akci šmíračka vím, to jsem se nepřiznala ač jsem tedy pořád váhala a hle........nakonec se přiznám novým tématem
![]()
Akci šmíračka nepamatuju, ale asi bych taky měla problém na přímou výzvu, kdo nás šmírujete, nahlašte se, zvednout ruku a zažádat o přístup. Hlavně, kdybych od vás nikoho přímo neznala ![]()
janine24 píše:
Akci šmíračka nepamatuju, ale asi bych taky měla problém na přímou výzvu, kdo nás šmírujete, nahlašte se, zvednout ruku a zažádat o přístup. Hlavně, kdybych od vás nikoho přímo neznala
No já právě taky váhala, cítila jsem se trochu blbě jako že šmíruju
i když to asi dělá víc lidí ![]()