uzamykání diskusí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2368
27.10.08 21:45

uzamykání diskusí

nedá mi to a chci se zeptat jestli si také čtete ve stálých diskuzích kam třeba nepatříte (stejný měsíc porodu)?a také vás mrzí uzavírání diskusí?

Já se musím přiznat, že ač nepřispívám, tak čtu e-mimino už rok. Mám chlapečka narozeného v lednu 2008, ale než jsem se stačila zapojit do diskuse o ledňáčcíh 2008 (jsem trochu ostýchavá :( ) tak se diskuse uzamkla. Takže jsem půlku těhotenství "prožila "s diskuzí Listopad 2007 a Prosinec 2007. Musím říct, že jsem zvlášť listopadovou diskusi moc ráda četla, ne z důvodu nějakého cíleného šmírování, ale přeci jen máme v těhu a s miminky stejné starosti, takže díky tomu jsem se obešla bez jakékoliv literatury, dozvěděla se spoustu tipů ( manducu mám doma :) )a snad nikoho neurazím, často jsem se i nasmála.Sešla se tam fakt perfektní parta maminek. Kolikrát bych ráda psala, ale přeci jen s lednovým miminkem to nešlo :( :(

možná vám přijdu divná ( snad ne moc :?), ale docela mě mrzí, že už je diskuse uzamčená,přeci jen jsem rok nakukovala a přišlo mi jak kdybych všechny znala…
Snad mě neodsoudíte za můj názor, samozřejmě, že chápu některé důvody uzamčení :wink:
Ale ráda bych tak potvrdila názor jedné maminky z prosince 2007, že uzamčení diskusí tak možná zabrání přistoupení novým maminkám a otevřené diskuse mají smysl. Vím, že kdyby diskuse ledňáčků nebyla uzamčená, určitě bych se časem přidala.

Jinak e-mimino jsou bezvadné stránky a těším se že příští těhu už budu také prožívat ve „své“ diskusi :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
27.10.08 21:50

Ahoj
tak ja take obcas ctu jine diskuze a take me mrzi uzamykani.
Jsem z diskuze cervnatek 2008,pak se diskuze uzamkla a muzu uprimne rict ze me to hodne mrzelo.No a ted uz tam ani nechodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abi
27.10.08 21:53

Azalko, ale nikdo ti nebrání, abys napsala holkám z Ledna 2008, konkrétně PeZe, která má kompetence k tomu, aby tě mezi ně pustila.

• Citovat
  • Upravit
23505
27.10.08 21:55

Mě to uzavírání taky mrzí, občas jsem se chtěla někde poučit nebo nakouknout, co se děje s holkama, který jsou z mý domovský diskuse a už to nejde :roll: Na druhý straně rozumím, že někdo s tím má problémy a nepřeje si tyhle informace, co sem píše, sdílet s anonymními zvědavci… Ale spíš mě to vadí nebo mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
27.10.08 21:56

Tak z druhé strany :wink:
Naše diskuse byla první, která se uzamkla a bylo kvůli tomu takové halo :roll:
A nesouhlasím s tím, že by se tím uzavírala cesta pro další maminky…my po našem zamčení přivítaly několik nových tváří, které chodí dodneška, jezdí na srazy…
Upřímně jsem za uzamčenou diskusi ráda. S holkama můžeme probrat cokoliv, děti, chlapy, tchýně…známe se osobně, takže nemáme divný pocit z toho, že tam chodí někdo třeba rok jen číst…ví o nás všechnomožný a my o něm nic…

• Citovat
  • Upravit
23505
27.10.08 21:58

Já vím, někde je to komplikovaný. Taky nejsem pro sdělování plných jmen a všech informací ze srazů, takže spoustu věcí řešíme SZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
27.10.08 22:01

Abi já vím, ale kdyby byla diskuse otevřená, tak by se do ní přistoupilo mnohem snáž. Alespoň mě, přeci jen je už Kubíkovi 10 měsíců a každá diskuse má svůj vývoj. Lednová se uzavřela snad někdy v říjnu 2007 a to už je strašná doba.
Ale děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abi
27.10.08 22:04

Jak jsi psala o tom, že listopad 07 byl sehranej a dobrá parta, tak těhulky z nově snažících taky a taky mi mrzí, že jsou zamčený.

• Citovat
  • Upravit
8793
27.10.08 22:05

Nakukuji z uzamčené diskuze listopad 2007, i já dlouho emimino četla jen tak a pak jsem se nakonec po více než roku do listopadu přidala i když mám vlastně říjnové miminko… my dali šanci se všem šmíračkám přiznat, ty co se na Adelinu výzvu přihlásily, mají přístup i nadále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130

Ahoj,
my jsme zamknute a je to fajn, nase skupina byla prvni, ktera se zamkla, vicemene byli vsichni proti a najednou jim to nevadi a zamykaji se taky. Pokud se chces nekam pridat, tak jim napis a oni by Te podle pravidel meli prijmout mezi sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
papu píše:
Tak z druhé strany :wink:
Naše diskuse byla první, která se uzamkla a bylo kvůli tomu takové halo :roll:
A nesouhlasím s tím, že by se tím uzavírala cesta pro další maminky…my po našem zamčení přivítaly několik nových tváří, které chodí dodneška, jezdí na srazy…
Upřímně jsem za uzamčenou diskusi ráda. S holkama můžeme probrat cokoliv, děti, chlapy, tchýně…známe se osobně, takže nemáme divný pocit z toho, že tam chodí někdo třeba rok jen číst…ví o nás všechnomožný a my o něm nic…

Já to chápu, zvlášť ještě po kauzách typu Markýsek..... :? :?
Je to asi hlavně můj problém, ale asi bych se dokázala spíš zařadit do diskuse, kde někoho jakoby „znám“ než jen pod název :(
Ale jinak ti opravdu rozumím, tím, že už jste parta řešíte soukromé věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
27.10.08 22:06
Abi píše:
Jak jsi psala o tom, že listopad 07 byl sehranej a dobrá parta, tak těhulky z nově snažících taky a taky mi mrzí, že jsou zamčený.

Asi jo, ale ty by už teď měly změnit název na Maminky z nově snažících se :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
27.10.08 22:08
tulenice píše:
Nakukuji z uzamčené diskuze listopad 2007, i já dlouho emimino četla jen tak a pak jsem se nakonec po více než roku do listopadu přidala i když mám vlastně říjnové miminko… my dali šanci se všem šmíračkám přiznat, ty co se na Adelinu výzvu přihlásily, mají přístup i nadále…

O akci šmíračka vím, to jsem se nepřiznala ač jsem tedy pořád váhala a hle........nakonec se přiznám novým tématem :D 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
27.10.08 22:10

Akci šmíračka nepamatuju, ale asi bych taky měla problém na přímou výzvu, kdo nás šmírujete, nahlašte se, zvednout ruku a zažádat o přístup. Hlavně, kdybych od vás nikoho přímo neznala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
27.10.08 22:14
janine24 píše:
Akci šmíračka nepamatuju, ale asi bych taky měla problém na přímou výzvu, kdo nás šmírujete, nahlašte se, zvednout ruku a zažádat o přístup. Hlavně, kdybych od vás nikoho přímo neznala :roll:

No já právě taky váhala, cítila jsem se trochu blbě jako že šmíruju :oops: i když to asi dělá víc lidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová