Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už dáváte děti do bazénku-malé děti, lavůrek, nafukovací a nebo ještě ne??? A dáváte jakou vodu spíš teplejší i kedyž je teplo a nebo studenější??
Já ho právě nafoukla a jak se malá probudí tk jí ho napustím a půjde se cákat.. ![]()
Holky se cákaly už včera, v takovým malým nafukovacím. Voda teda byla ledová, ale nijak jim to nevadilo. Dneska jsem nafoukla ten větší třímetrovej bazén, už hodinu mi do něj teče voda a ještě tak další dvě nejspíš bude.
Až příjde starší holka ze školky, určitě do něj vleze.
čauky,nevím,jak moc malé děti myslíš
ale to je fuk
my ještě nemáme nafouknutý bazének,ale holky mají vyšší,dost místa,aby se tam pohodlně vešly,a třebas i já,vodu nosíme ze studny-takže studenou,šak ona se ohřeje,navíc je baví skákat do té studené,když byly ale malé,zkoušela jsem dávat teplou a nosila z bytu-to bylo ale moc namáhavé po schodech,jsem se na to vyprdla. ![]()
navíc už nejsou zas tak malé,aby to nevydržely ![]()
tak rok, dva, ale asi už dáváte ven se cákat ne??? Právě je teplo , ale nějak pořád nevím, jestli už dát ven a do vody
Bazenék (no, spíš takové plivátko) jsem nafoukla už včera, dnes bude jistě hojně využit.
Vodu dávám vlažnější.
tak to můžeš,jsem je taky dávala jako prcky,jen at si to užijou,kdoví,jak dlouho tohle počasí vydrží ![]()
My jsme byly už od víkendu v bazénu a každý den se tam cachtáme vodu máme okolo 28 stupňů.A teď jsme malýmu dala vodu do bazénku třeba to trošku to sluníčko ohřeje a přidám mu tam kdyžtak teplejší.A bude na chvíli klid a vyřádí se tam. ![]()
Náš malý se už koupal i v rybníku. V neděli jsme se byli podívat za manželem a švagrem na rybách a prcek neodolal a chtěl se cachtat. Pak jsme přijeli domů a napustili mu bazének.
Má ale jen takový malý.
Dnes nebo zítra by měl dorazit už větší 2×3 metry. Dostane ho k narozeninám. Je to něco mezi brouzdálkem a bazénkem. A bude tam i místečko pro mě na osvěžení.
Tak doufám, že bude mít úspěch. Přikládám fotečku ![]()
Podle mě je teplo dost a náš prcek by mohl být ve vodě pořád a tak už se nemohl dočkat, až mu bazének napustím.
Už o víkendu se Anežka se stejně starým kamarádem cachtali v takové té staré železné vaně
Ráno napustit, sluníčko vodu do odpoledne ohřeje a odpoledne se děti koupali. Na otázku „není vám už zima?“ mi drkotajíc zuby, pusu modrou v klidu odpovídali „neeee není, ještě nechceme ven“
A dnes jdeme ke známým na brigádu
Budeme právě čistit velkej bazén, aby se napustil a připravil na sezonu.
slavnostně jsme ho napustili včera a hned se mu podařilo ho prokousnout,takže už jsme i lepili,ale teď už je zase napušťenej a odpol.se půjdeme taky ráchát… ![]()
cákal se už v sobotu, slavili jsme Lukyho první narozeniny (s mými rodiči o pár dní dřív, protože na narozky jedeme k tchánovcům co Plzně), dostal bazének, tak se zrovna nafouknul, dalo se do něj asi 30l vlažné vody a jak byl spokojený. Měla jsem tedy zadek stažený, protože teprve ve čtvrtek dobral ATB, navíc má náběh na zánět středního ucha, ale v těchto hicech je snad lepší nechat děti trošku ochladit než za každou cenu dodržet rekonvalescenci
Až se vzbudí, tak zase pádíme k našim na zahradu a do bazénku, právě máme v bytě 29 stupňů ![]()
tak já napustila jeho včera.. ale nedávala jsem plno vody.. on leze furt sem a tam… tak tam natahá špíny.. večer jsem ho vylila.. a dnes dostane čistou vodu! a dala jsem teda studenou i několik kýblů horké.. takže to měl vlažné.. studené bych se bála.. byl tam skoro pořád! aby nebyl nemocný!
dnes až se vyspí.. a nají půjde zas! ![]()