Uždáváte ven děti do bazénku??

14335
9.6.10 10:54

uždáváte ven děti do bazénku??

Už dáváte děti do bazénku-malé děti, lavůrek, nafukovací a nebo ještě ne??? A dáváte jakou vodu spíš teplejší i kedyž je teplo a nebo studenější??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neprih.Janddulee
9.6.10 11:06

Já ho právě nafoukla a jak se malá probudí tk jí ho napustím a půjde se cákat.. :-)

• Citovat
  • Upravit
8523
9.6.10 11:08

Holky se cákaly už včera, v takovým malým nafukovacím. Voda teda byla ledová, ale nijak jim to nevadilo. Dneska jsem nafoukla ten větší třímetrovej bazén, už hodinu mi do něj teče voda a ještě tak další dvě nejspíš bude. :roll: Až příjde starší holka ze školky, určitě do něj vleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
9.6.10 11:08

čauky,nevím,jak moc malé děti myslíš :nevim:ale to je fuk
my ještě nemáme nafouknutý bazének,ale holky mají vyšší,dost místa,aby se tam pohodlně vešly,a třebas i já,vodu nosíme ze studny-takže studenou,šak ona se ohřeje,navíc je baví skákat do té studené,když byly ale malé,zkoušela jsem dávat teplou a nosila z bytu-to bylo ale moc namáhavé po schodech,jsem se na to vyprdla. :mrgreen:
navíc už nejsou zas tak malé,aby to nevydržely 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.6.10 11:11

tak rok, dva, ale asi už dáváte ven se cákat ne??? Právě je teplo , ale nějak pořád nevím, jestli už dát ven a do vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
9.6.10 11:23

Bazenék (no, spíš takové plivátko) jsem nafoukla už včera, dnes bude jistě hojně využit.
Vodu dávám vlažnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
9.6.10 11:23

tak to můžeš,jsem je taky dávala jako prcky,jen at si to užijou,kdoví,jak dlouho tohle počasí vydrží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
9.6.10 11:27

My jsme byly už od víkendu v bazénu a každý den se tam cachtáme vodu máme okolo 28 stupňů.A teď jsme malýmu dala vodu do bazénku třeba to trošku to sluníčko ohřeje a přidám mu tam kdyžtak teplejší.A bude na chvíli klid a vyřádí se tam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
9.6.10 11:31

Náš malý se už koupal i v rybníku. V neděli jsme se byli podívat za manželem a švagrem na rybách a prcek neodolal a chtěl se cachtat. Pak jsme přijeli domů a napustili mu bazének. :palec: Má ale jen takový malý.

Dnes nebo zítra by měl dorazit už větší 2×3 metry. Dostane ho k narozeninám. Je to něco mezi brouzdálkem a bazénkem. A bude tam i místečko pro mě na osvěžení. :-D :mrgreen: Tak doufám, že bude mít úspěch. Přikládám fotečku :-D

Podle mě je teplo dost a náš prcek by mohl být ve vodě pořád a tak už se nemohl dočkat, až mu bazének napustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
9.6.10 11:44

Už o víkendu se Anežka se stejně starým kamarádem cachtali v takové té staré železné vaně :-D Ráno napustit, sluníčko vodu do odpoledne ohřeje a odpoledne se děti koupali. Na otázku „není vám už zima?“ mi drkotajíc zuby, pusu modrou v klidu odpovídali „neeee není, ještě nechceme ven“ :lol: A dnes jdeme ke známým na brigádu :D Budeme právě čistit velkej bazén, aby se napustil a připravil na sezonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
9.6.10 11:49

:mrgreen: slavnostně jsme ho napustili včera a hned se mu podařilo ho prokousnout,takže už jsme i lepili,ale teď už je zase napušťenej a odpol.se půjdeme taky ráchát… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
9.6.10 11:59

My koupeme od neděle , dětem je 22m :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.6.10 12:01

cákal se už v sobotu, slavili jsme Lukyho první narozeniny (s mými rodiči o pár dní dřív, protože na narozky jedeme k tchánovcům co Plzně), dostal bazének, tak se zrovna nafouknul, dalo se do něj asi 30l vlažné vody a jak byl spokojený. Měla jsem tedy zadek stažený, protože teprve ve čtvrtek dobral ATB, navíc má náběh na zánět středního ucha, ale v těchto hicech je snad lepší nechat děti trošku ochladit než za každou cenu dodržet rekonvalescenci :nevim: Až se vzbudí, tak zase pádíme k našim na zahradu a do bazénku, právě máme v bytě 29 stupňů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.6.10 12:11

tak já napustila jeho včera.. ale nedávala jsem plno vody.. on leze furt sem a tam… tak tam natahá špíny.. večer jsem ho vylila.. a dnes dostane čistou vodu! a dala jsem teda studenou i několik kýblů horké.. takže to měl vlažné.. studené bych se bála.. byl tam skoro pořád! aby nebyl nemocný!
dnes až se vyspí.. a nají půjde zas! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.6.10 12:27

ahoj už tam byli a dávám ohřátou vodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová