155

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.6.10 21:01

155

Ahoj děti, dnes se mi stala věc..vracela jsem se s malým z plavání, celý den byl naprd, zamotal se mi tam do turniketu, strašně jsem se lekla..no a doma jak vybírám schránku slyším pomoc pomoc. Hned v přízemí paní volala, nikdo nešel, ja měla malýho na zádech v ruce meganákup prostě klasika :lol:
Nezbylo než vykopnout dveře (představte si to - s tím nákladem udělat džudovýkop). Paní ležela na zemi, byla dobrá, dýchala, nebyla schopná vstát. Plakala, byla zmatená.
Zavolala jsem rychlou, přijeli (asi) hned. Já mezitím paní slíbila, že jí vezmu klíče ,věci - co bude potřeba.
Lékařka + chlapi si nemocnou převzali a mě z bytu vylili, že mám jít pryč. Pak jsem jen z okna viděla že přijela i sanitka ale jestli ji odvezli– :nevim:
ale předpokládám že ano. (musela jsem obstarat malého)
Je mi blbé, že jsem jí slíbila a neučinila. Aby jí to třeba nebylo líto.
Já uznávám autority a proto jsem šla pryč když mi řekli..
Nemám to komu říct, snad pochopíte, potřebovala jsem to dát ven, jsem v lehkém šoku. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
7.6.10 21:23

Ahojky, udělala jsi vše co bylo v tvých silách a díky tobě bylo o paní postaráno… takže buď v pohodě a více takových jako ty :potlesk: určitě dají vědet rodině a ty už se postarají o to co bude potřeba udělala jsi co bylo v tvých silách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.10 21:34

Ahoj, díky, ale ona právě říkala, že nikoho nemá.
Já se ptala záchranářů a ti mi řekli, že spotřebiče vypnou, zamčou, klíče vezmou, ať odejdu.

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
76
7.6.10 21:37

určitě se postarají neboj :-) opravdu jsi udělala vše co si mohla a třeba až se s paní potkáte tak ti ještě sama poděkuje neměj výčitky… oni tě na druhou stranu tam ani třeba nechat nemohli důležité je že měla u sebe záchranáře a to díky tobě hm…?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
7.6.10 21:38

cos ji vlastne slibila? ze ji dovezes veci do spitalu?

jestli te vykopli a klice od bytu nemas, tak nic nezmuzes. Z iniciativy bys mohla volat spital, kam ji nejspis odvezli, jestli tam lezi a zavolat sestickam, ze ses osusedka a jestli ma pani nejake pribuzne, pokud ne, jestli skutecne neco nepotrebuje z bytu - a pokud ano, tak tam zajit, vzit si od ni klice (pokud je ma) a zaridit to … coz s miminem by byl fakt obetavy cin, nikdo tzohle od tebe neocekava a ani nemuze.

s vysokou pravdepodobnosti uz se dopatrali rodiny a o pani je postarano. Mas dite, nenakladej si dalsi bremeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.10 21:52

Ahoj, já ale netuším kam ji vezli..? Měla by to být nejbližší nemocnice? Já nevím co jí bylo a ano, slíbila jsem jí, že jí zamču apod..když si to tak uvědomím, třeba měla doma kočičku nebo prostě nějaký zvíře..ona jen dokola opakovala že nikoho nemá. Asi zkusím někam zavolat.

• Citovat
  • Upravit
76
7.6.10 21:54

ano nejdříve by snad měli vozit do nejbližší porodnice tak tam zavolej alespoň se ti uleví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.10 22:03

Janduu..si těhotná nebo co?? :lol: :lol: ale rozesmála si mě..díky..(byla to starší paní..68 let :wink: )

• Citovat
  • Upravit
76
7.6.10 22:04

jé promiň mě už asi hrabe :o)) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.10 22:07

ne, fakt mě to potěšilo.. :andel:

• Citovat
  • Upravit
76
7.6.10 22:08

:dance: tak to jsem ráda :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.6.10 06:26

ja myslim, ze zviratko by tam jen tak nenechali chcipnout, ze by volali policii, at s tim neco udela.
napada me, jak sly ty vykopnute dvere asi zamknout, neni stale odemceno?

hele zalezi, jak moc se ti chce konat dobre skutky
ze jsi neco slibila -to se v podstate neda pocittat, protoze to vicemene nebylo dobrovolne - bylo to v casovem presu a nemela jsi cas si to promyslet, navic ti pani asi ani nedala prostor to odmitnout.
tak jestli mas s miminem veget a furu volneho casu, telefonuj, organizuj (kdyz zavolas na vratnici spitalu, tak ti reknou, jestli a na kterem oddeleni lezi osoba toho jmena a linku na to odd, to neni naruseni osobnich ujdaju) a kdyz zavolas sestram, tak jestli pani jinak fakt nikoho nema, tak budou vdecni za sousedku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.6.10 08:26

ses dobra! :palec: ja bych nejspis prvne volala zachranku a pak treba klepala na souseda.vykopnout dvere by me nenapadlo pokud bych nevedela ze jde o zivot :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová