Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A zase jedna smutná zpráva
:
http://www.novinky.cz/…imrmana.html
to je teda hodne smutna zprava, urcite to „sebere“ manzela Cimrmany zboznoval.
Taky mě to hodně mrzí - měla jsem ho moc ráda a hlavně jejich nápad s Cimrmanem byl výborný
Zprávu jsem četla ráno a je mi to moc líto. U nás jsou Cimrmani velmi oblíbení a dvojice Svěrák Smoljak je prostě nepřekonatelná.
To bylo první, co na mě vyskočilo, když jsem zapla pc…
Jsme z toho docela vedle, jsme cimrmanologové celá rodina…Byli se Svěrákem jako dvojka nenahraditelní. Jenom těch geniálních filmů, co napsali a natočili! To už dneska nejspíš nehrozí, když se tak rozhlídnu po české kinematografii. A fenomén Cimrman je prostě neskutečná záležitost.
Pane Smoljaku, ať je Vám v Českém nebi blaze!!! ![]()
Tak me to zasahlo
ten jejich humor proste nelze prekonat, uzasne veci vytvorila dvojka Sverak a Smoljak.
…už to nikdy nebude jako dřív.. ![]()
To je hrozně smutný, že takovej je světa běh.. některý lidi by měli vydržet daleko dýl ![]()
Každopádně, odešel jeden z nejlepších, byl to machr
..
Je to strašná škoda… Ani jsem nevěděla, že je nemocný. A ten věk bych mu též nehádala. Ach jo… ![]()
Myslím, že i diskuze na těch Novinkách mluví za mnohé - většinou se najde spousta blbců, co se vyjadřují nevhodně - tady ne…
Angu, ony ty diskuze tam jsou teda fakt „jedlé“ snad úplně ve všech tématech. Někdy mám pocit, že buď jsou to kreténi nebo provokatéři…