Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj,co třeba štěně,kotě,mikrovlnka,kávovar nebo jiný spotřebič
tchán dostal ještě dort ve tvaru otevřené knihy ,na jedné straně byl jeho portrét z doby,kdy mu bylo 6 let-vypadalo to pěkně a pak tablo,kde byl z fotek poskládaný jeho život-taková koláž ![]()
jinak nápady nemám,originální už vůbec ne,spíše praktické ![]()
A co nějaký víkendový pobyt v lázních. Dostali naši k výročí svatby a moc si to užili. Pro jednoho to přišlo na asi 4 500Kč a bylo tam dost procedur, super ubytování i strava. Konkrétně Luhačovice. Zvolila bych něco dostupného jejího bydliště, ať se nemusí trmácet přes půlku republiky. Pochopitelně procedury se šijí přímo na míru konkrétního člověka.
V sobotu jsme letěli balonem a taky tam byla paní, která let dostala k šedesátinám. Stojí to 5000
My jsme se (já, moji dva sourozenci a náš táta) složili na super jízdní kolo. Vybíral ho táta a vybral nějaké bez motorku
- normálně na šlapání
. Mamka měla velkou radost, jen musela s první jízdou počkat, až přestane pršet, protože prý přeci s novým kolem nebude jezdit v kalužích
. Táta dostala k 60 poukázku na bowling (na několik hodin bowlingu a samozřejmě nemusel vybrat najednou).
Ahoj, ja bych doporučila víkend v relaxačních lázních v Jablonci, mají tam i procedury speciálně pro „pokročilé“, zaměřené na pohybové ústrojí, ale i spoustu procedur jen tak k zrelaxování. Příjemné prostředí i personál. www.relaxace.cz
Taky jsem řešila, máti má 60 zítra. Pojede v září na Čeladnou na týden do lázní (chce do polária) a v červenci autobusem na Lysou horu, už pár let u nás jezdí linka až nahoru, je to ale takový seniorský džob, musíš si koupit lístky v dubnu na některou středu nebo pátek v létě, no pojene všichni (celkem jsem koupla 8 lístků) a nahoře si dáme polívku a pak sejdem přes bazén na Sepetné na Ostravici na nádraží (cca 10km stále dolů).
No a zítra jí koupím kytku a ona nás v sobotu pozve na oběd…
Já jsem mamce mimo jiné vloni udělala fotoknihu - jako průřez jejím životem. Nejdřív brblala(když jsem po ní „nenápadně“ loudila starý fotky, ale nakonec byla dojatá, nadšená a pěkně si občas prohlíží. Dokonce se s tím pochlubila v práci. ![]()
A táta se svojí ženou(druhou) dostali ke společným šedesátinám od nás několika dětí přelet nad Šumavou a víkend v Pivních lázních. Obojí chtěli a líbilo se.
Ahoj holky. Potrebuju nutne poradit, co mamce koupit k sedesatinam.
Chtela jsem neco trosku originalniho, ale napadaji me same kraviny. Chceme utratit tak do 5000 Kc maximalne.
Hanca.
Masaze nebo poukazy do restauraci nechci, na zazitky jsem koukala a nic jsem nevybrala. To, co se mi tam libi uz je zase moc drahe.
DEKUJUUUUUUUUUUUUU!!!