Uzený bůček v těhotenství

Anonymní
19.4.20 19:17

Uzený bůček

Ahoj jedlý jste normálně domácí uzený bůček? A jeden pitomý dotaz..jaka je možnost nákazy listerie a toxy z nedopeceneho mletého masa(vepřové a hovězí)?Nejsem hysterka, jen čistě ze zvědavosti..

  • Citovat
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2415
19.4.20 19:35

Ja bucek pecu, chlapi si ho kraji jen tak k pivu to je na mne prasarna :D maso si melu sama, jednou mi kupovane pres noc v lednicce zezelenalo tak uz bych do nej nesla

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
4864
19.4.20 20:16

Ano domácí uzený bůček jsem jedla mnohokrát a žiji :lol: nedopečené mleté maso se mi nikdy nepovedlo.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
11328
19.4.20 20:20

Uzený bůček jím celý život, naminka. :lol: Nedopečené mleté neznám, snad jen tatarák, jaká je tam možnost nákazy raději nepátrám. :)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Anonymní
19.4.20 20:37

Tak čisté teoreticky u toho uzení je dostatečná teplota..teda předpokládám..a k tomu mletému, napadlo mě to z důvodu že jsem koupila mix vepřové a hovězí z vaničky..a ty kuličky jsou prostě celé narůžovělé ale zvrchu mají kurcicku.Jen jsem se nadtim zamyslela

  • Citovat
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat